reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

na prawde cicho cos sie zrobilo:tak: ja mam dzisiaj skan na 14 i troche mam stracha czy wszystko okej pamietacie ze krwawilam? siedze w domu ciagle na zwolnienu i marze zeby wrocic do pracy bo od siedzenia w domu zwariuje :baffled: trzymajcie kciuki zeby z malenstwem bylo ok
Milego dnia!!!!

reklama
Ojej wczoraj wialo i dzis widze ze tez. Moze i calkiem cieplo ale od wiatru jest nieprzyjemnie.

Wszytscy chyba odpoczywaja po dlugim weekendzie :)

Kasia- hallo.zamelduj sie :)

Weri- bedzie dobrze. Czekamy na wiadomosci po skanie.

DLA Konradka
Sto lat! Sto lat - wujek krzyczy. Ciocia wręcza kosz słodyczy, dziadek w nowej swej koszuli, babcia Cię do siebie tuli. Mama torcik dekoruje, tato wszystko to filmuje. Skąd to całe zamieszanie? Urodzinki masz kochanie.

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej..

dla Konradka!!!

:-) Kochany Kondradku dziś są Twoje Urodzinki i z tej okazji:

dużo zdróweczka, uśmiechu i radości,
wielu wspaniałych przygód i samych słonecznych dni

życzy Oliwka z rodzicami :-)

najlepsze zyczenia dla konradka....sto lat...sto lat....

Dziekujemy slicznie za zyczenia:tak::tak::tak:

588212]Ojej wczoraj wialo i dzis widze ze tez. Moze i calkiem cieplo ale od wiatru jest nieprzyjemnie.

Wszytscy chyba odpoczywaja po dlugim weekendzie :)

Malgorzatka ja tez dochodze caly czas do siebie ale po kolei:tak:

Paula gratuluje jeszcze raz:-)biedna,jak czytalam posta to sie poplakalm ale najwazniejsze ze macie corcie ze soba,zdrowa jak ryba i obys Ty szybko wykurowala sie:tak:sciskam Was wszystkich mocno razem Kondziem:happy2::happy2::happy2:

Malgorzatka z ta znajoma czy kuzynka to wspolczuje,pewnie nie myslala ze tak wyjdzi a teraz placi wysoka cene za ta:baffled:szkoda mi ich ale ludzka glupota nie zna granic,skoro proponowali mieli ku temu powod.Moja kolezanka miala cesarke i ma cieniutka,krociutka blizne bardzo nisko,niewidoczna prawie:no::-)pewnie mniejsza niz ja mam w srodku:-D:-D:-D

Ada gratuluje,niunius sliczny:tak::tak::-)pisz i pytaj jesli czegos nie wiesz,ja na swierzo jestem i chyba wszystko przeszlismy:baffled::sorry2:
Paula Ty tez jesli masz problem pytaj kochana,zawsze pomoge jesli bede wiedziec;-)

Ewelina jak domek:-)jestem ciekawa jak wam poszlo z tym wszystkim:sorry2:jesli bedziesz miala kiedys czas to napisz na priv jak i co!!!jesli mozesz chyba ze bedziesz w Skegness szybciej:rofl:no i czekamy na fotki:tak::tak::tak:

U nas urodzinki super byly,na dworze:tak::tak:zaczelismy na szczescie ok 2ej juz bo ok 5 deszcze nas zlapal i do domu ucieklismy:baffled:wrzuce pare fotek,prosze ogladac bo usune pozniej,niechce tak na otwartym sie pokazywac:confused::sorry2::sorry2:
dzis bylismy u lekarza z malym sprawdzic oczka bo tak tarl wczesniej ale lekarz kazal juz krople odstawic:tak:ale za to na twarzy ma pelno malych,czerwonych krostek,bledna i wychodza:baffled:pytalam czy to alergi ale nie,mamy oilatum do kapieli i crem do ciala DiproBase bo ogolnie sucha ma skore:confused:

A ja bylam wczoraj w pracy:-)w kasynie,siedzialam i rozmienialam kasiorke:tak:fajnie bylo tylko pogoda niespecjalna wiec busy nie bylo:-D:-D:-Ddzis jeszcze ide na 4ta .wczoraj zamneli o 10.30 wiec luz,tak tesknilam za Kondziem:sorry2::sorry2::sorry2:jeszcze dzis:baffled::-D:-D:-D

pierwsi goscie..Zobacz załącznik 132318

Zobacz załącznik 132319

Zobacz załącznik 132321

DSCF5289.jpg

DSCF5297.jpg

Tak tylko kilka,z dziecmi jeszcze byly ale nie tylko wiec nie bede wstawiac:sorry:

Czesc :-)
Ale zdiec!!!
ada- sliczny synus! :tak::-)

Mala- gorzatka- ale Nastka duza juz....:tak::tak: sliczne te foteczki....:tak::-)

Kwiateczek- spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe dla Konradka! !100 lat!!!!
A ze zdiec i Twojego opisu widac, ze imprezka sie udala.... no to swietnie! :-)

My na weekend wyjechalismy wglab kornwalii i tak jakos dopiero teraz zagladam :zawstydzona/y: sorki :zawstydzona/y: ...ale bede juz teraz czesto....:tak::-):-)

hej ja na krociutko....
otoz.....hehehe...

03 maja o 17:50 przyszla na swiat moja truskaweczka Julia...2.956kg, 48cm, apgar 10/10 w 36 tygodniu - wczesniaczek troszke....
dzis dotarlysmy do domku po 3 dniach pobytu w szpitalu po emergency cesarian section...

zamelduje sie jak tylko bede w stanie ulozyc jakos wszystko,bo narazie mysle,ze swiat stoi na glowie:sorry2:

witam

ale mnie głowa boli ajajajjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! pada za oknem jak nie wiem wrecz leje a ja do pracy brrrrr najlepiej to bym sobie pospała :tak::tak::tak:
dostałam wczoraj @ al jakąs dziwną bo raz jest a raz nie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:ehhh....
moja gwiazda tyle ostatnimi czasy zaczeła gada ze szoku doznałam jak katarynka wszystko za nami powtarza:tak::tak::tak: hehehe ojciec sie smieje ze gaduła z niej po mamie:-p:-p:-p

Goska- tak patrze na ciebie i nasowa mi sie pytanie czy myslałas o zmianie koloru włosów????????????
Kwiateczek- zdjecia cudne widac ze mały happy;-))))) a ty ładna babeczka jestes mezulo tez niczego sobie;-))
Alex -dawaj focie jakies pochwal sie jak było:tak::tak::tak:
Izka- no no jaka ty sie ostatnio swiatowa zrobilas ehhehe a tak na poważnie co tam ciekawego gotuja?? moze zapodasz jakisz pyszny przepis na obiad bo ja czasami to juz nie wiem co gotowac....
Kaska- jak tam u ciebie jak sie czujesz???????????? tylko nie mow ze tez juz urodzilas......................:shocked2:

ok mykam do roboty buziaki dla was

reklama
Katarzynka- rzeczywiscie troche wczesnie, mowilas o 14 maja....:-D:-D:-D Ale Julka psikusa Wam sprawila :-D
OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!! Duzo zdroweczka dla Was! :-):-)

Do góry