reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Paula- corcia, przeslodki cukiereczek..a z tym smokiem wyglada boskooo!
Czytajac Twojego posta, czlowiek dopiero zdaje sobie sprawe jak powazna sprawa jest porod, ze to nie jest takie hop siup. Moze juz nie mialas planow aby miec kolejne dziecko po Natashy ale pewnie boli uslyszec juz juz wiecej miec mozna. Ale najwazniejsze ze wszysztscy jestescie razem. Obys szybko doszla do siebie.

reklama
Goska- super wygladasz ;-) laseczka z ciebie jak nie wiem:tak::-D pewnie vezula ochrzaniałas za fotke co? ze taka mine masz hihihi a Natka to widze kucharka z niej rosnie;-)))))))))))))

Pauls- kochana mała urocza,zdrowej szybciutko:-)

a tu cisza dzis ?????? z reszta cały dzien u nas pogoda feeeeee ja chce słonce:tak::tak::tak: nawet na neta mi sie wejsc nie chciało

hehehe...nie przesadzajcie z ta figura ;)

Kiedys pisalam wam o tej dziewczynie co urodzila martwe dziecko... i z tego co sie dowiedzielismy pokatnie, bo rodzina nie chce na ten temat rozmawiac, ze urodzila je martwe na wslasne zyczenie-czyli bylo cos nie tak w czasie porodu , proponowali jej cesarke ale ona chciala naturalnie...

Pinka- u nas tez pogoda byla do kitu, wialo i co chwilke kropilo. No ale dla nas to nie mialo wiekszego znaczenia bo w koncu mielismy tate na caly dzien od 2 m-cy :-)

Paula gratulacje coreczki jest sliczniutka to straszne co ci sie przydazylo masakra !!!! Bylam przerazona jak to czytalam! Mam nadzieje ze szybciutko wrocisz do zdrowia !!! Trzymaj sie!

Az sie boje ze cos takiego moze mnie tez spotkac to bedzie moj pierwszy porod i boje sie wszystkieg ale mam nadzieje ze bedzie okej!;-)

dzieki za mile przywitanie:-)
tez sie pochwale moim skarbem
1001471mmmmmmmmm.jpg

dsc00410jjj.jpg

03052009151.jpg

a dzisiaj odpadl nam pepuszek:-):-)

paula jeszcze raz gratuluje:happy2::happy2:

reklama
Hej co tu taka cisza.Ja cały dzien pza domem była.Rano chodzimy z Natim sie pobawic z dziecmi pospiewac piosenki.A po południu bylam na takim spotkaniu mam w kuchni.My mamy gotowałyśmy a dzieci sie bawily na sali pod opieką pań.Lubie gotowac,a przy okazji jakies nowe dania sie naucze.
Ada gratulacje,slodki synus.
Malogorzatka ale ta twoja panna duza.A i podziwiam ze tak sie szklem bawi.U nas to tylko plastik a i tak ciagle połamane.A ty jaka laska,szok jaka szczupła.A ta dziewczyna to pamietam jak pisalaś.Ja nie jestem za cesarka ale jak by lekarze mowili ze trzeba to bym sie zgodziła.
Ewelina miłego urzadzania sie,fajnie na swoim co?pamietam jak w Pl sie do swojego wprowadzilam...

Do góry