reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Paula gratuluje:-):-):-):-)pol godz braklo do maja:sorry:wazne ze niunia zdrowa,odpocznij kochana.wrzuc zdjecie jak ochloniesz:tak:buziaki dla Ciebie i malej
Pinka buty sliczne,atorcik kupiony w pl sklepie:-)21f:-)
jestem padnieta,lece bo jutro goscie:sorry:

reklama
paula - GRATULACJE WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak sie ciesze,ze wszystko ok!!!!Super!!!No to teraz cieszcie sie soba i odpoczywaj,a jak znajdziesz moment to napisz jak i co przy porodzie sie dzialo:tak:Jednak Natasha nie chciala czekac do maja............
pinka-sliczne buciczki:tak:teraz jeszcze tylko dodatki zostaly,tak?
kwiateczek - super torcik,mniamusny:-);-)

Ostatnia edycja:
Paula gratulacje ogromne,ale aparatka mala w ostatniej chwili sie zalapala na kwiecień.
Pinka butki śliczne,a te nogi mnie rozbawily bo myslalam ze za duze buty masz i ze to twoje nogi.
Kwiateczek tort super i wozek tez.

witam i mam zaszczyt dolaczyc do grona mamus z UK:-) tydzien temu w piatek urodzilam synka Konrada:-p maly wazyl 3600 i dostal 10/10 pkt:-p jest przeslodki najchetniej bym go zjadla:-D
pozdrawiam wszystkie mamusie:-p:-p

gratuluje obu mamuskom!!!!! pauli7 i adzie1989:tak:bardzo sie ciesze!!!!

Ja wlasnie tez zaczynam myslec o slubie w czerwcu jak dzidzia pozwoli lecimy do polski mamy juz bilety chcemy zalatwic sale, termin subu w kosciele i fotografa;-) siostry tylko sie ze mnie smieja, ze nie mysle wogole jak ja sie ubiore tylko wymyslam jak ubiore nasze dziecko co ubiore jak to bedzie chlopiec a co ubiore dziewczynce:-pchcemy sie pobrac w przyszlym roku jak oczywiscie dzidzia bedzie juz z nami:happy:

Przesyłam pozdrowienia dla wszystkim mam w Anglii. Dochodzę do siebie po poronieniu w Polsce, jednak już niedlugo wracam na wyspę,,,,jedno wiem na pewno - nigdy już nie zajdę tam w ciążę,,,nie otrzymalam żadnej pomocy i skonczylo sie to niestety tragicznie,,,

reklama
paula kochana GRATULACJE !!! Tak się cieszę :))) I jednak mała postawiła na swoim i zrobiła mamie pierwszego psikusa, rodząc się 30 minut przed majem he he he :-D:-D:-D Super, że wszystko dobrze. Dużo zdrówka dla Ciebie i Natashy :-)

ada witaj wśród nas i Tobie też GRATULUJĘ ślicznego synka :tak::tak::tak: Dużo zdróweczka dla Was.

weri super, że wszystko dobrze :tak::tak::tak: dbaj o siebie kochana.

Pinka buty bardzo ładne. A ta Twoja córcia to musi być gwiazdeczka he he :-D

Edytka wózeczek bardzo ładny, a torcik po prostu super. I jak imprezka - udana?

Kasia jak się czujesz? Lepiej już?

Moja córcia od dwóch dni ma katar i oczka jej łzawią, martwię się, że to może być alergia :sorry2: Ja jestem alergikiem i tak bardzo nie chcę żeby ona miała alergię :sorry2: Po weekendzie będę musiała udać się do lekarza i pogadać na ten temat.
Co do tej grypy, to ja też się troszkę uspokoiłam...

Do góry