reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

oj rzeczywiscie pusteczki dzis, no ale pewnie kazda zajeta, weekend tuz tuz....

Kasia- oh te dzieci....my dzis bylismy na lesnym placu zabaw. Lubimy tam chodzic. Potem moja pada jak mucha na drzemke. Widze ze ty ladnie sie meldujesz, a gdzie jest PAULA ?

weri- daj znac jutro co i jak

reklama
Kasia G nie bardzo,boli go ale tak musi byc do tyg:sorry:mial lamana kosc i wyprostowana:sorry:wyglada smiesznie dla mnie:-Dpinokio:-D:-D tak dla obcych to nie zauwazalne za bardzo:baffled:
Weri daj znac jutro,czekamy:tak:ja mam te luteine jak cos to daj znac:tak:niedlugo data waznosci sie skonczy wiec fajnie jak by sie komus przydala:sorry:

my dzis dlugo na dworze bylismy bo pogoda cudna:-)maly oczka dalej ma czerwone,nie widac poprawy:no:jak tak bedzie do poniedzialku to ide do lekarza bo cos malo pomocny byl:no:niby dal krople ale slabe:baffled:
oki lece spac.milej nocki:-)

dzien dobry my juz po skanie dzidzia zyje i moze jestesmy w pozniejszej ciazy ale nie mogli dokladnie nic zmierzyc ani zobaczyc bo malenstwo postanowilo brykac az lekarz kiwal glowa:happy: wiec w srode sie dowiemy co i jak mamy juz dlugo wyczekiwany skan w maternity unit a krwawienie nie od dziecka tylko podobno moja wina lekarz mowil moglo to byc z pochwy albo macicy ale na pewno nie od dziecka;-) hip hip hura a oto pierwsza foteczka naszego urwisa ktory wypial sie na nas:laugh2:

Witam

kurcze weekend mam wolny i obiecałam sobie sprzatanie i pranie dywanów a tymczasem ledwo co poprasowałam nic mi sie nie chce:no::no::no::no: kompletnie teraz obiad szykuje solarke dzis załatwiłam hheheh bo dawno juz nie bylam i co najwarzniejsze kupilam SLUBNE BUTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nareszcie!!!!!!!!!!!! wiec juz wszystko mam:tak::tak::tak::tak:
pogoda fajna wiec nawet przed kompem siedziec sie nie chce.....................

Weri- super gratuluje!!!!!!!!!!!! mowiłam ze sio dobrze bedzie............teraz ty zadbaj o siebie koniecznie:tak::tak::tak:
Kwiateczke- wozio sliczny ale torciku nie widze:no::no::no::no:

nie wiem czy ogladałyscie wiadomosci ale podobno z ta grypa narobili wiecej szumu niz to warte tak naprawde zmarło 10 osob na nia ,i nie bedzie tak zle bo leki ktore podaja chorym działaja ale sper bo tak sie bałam

Pinka bo trorcika jeszcze nie uwiecznilam:-D:zawstydzona/y:
Wklejaj buciki bo ciekawa jestem:sorry:

siadlam na chwile odpoczac,nie chce mi sie przed tymi garami stac:no::baffled:boshhh oby jakos poszlo i pogoda dopisala jutro bo caly plan....

To nasz torcik:tak:jutro dolozymy swieczke z 1 i mamy od babci takie ognie na torta:sorry:
DSCF5238.jpg

DSCF5239.jpg

reklama
Witam ja tylko na chwilke...
urodzilam corcie 30.04.2009 o godzinie 23.30
silami natury...

dzis wlasnie wyszlam ze szpitala...
waga 2800... 50 cm...
Natasha....

bylo ciezko... pozdrawiam wszystkie kobitki...:biggrin2:

Do góry