reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej,ja po wizycie w szpitalu:tak:zapisali mnie na cesarskie ciecie jednak bo wyniki krwi idealne wiec... huraaa!!!:-Dmoje dziecie urodzi sie zatem 14 maja,mamy sie stawic o 7:30:-)o ile sie nie pospieszy z przyjsciem na swiat oczywiscie:-pale to dopiero 38 tydzien bedzie wiec nie powinna sie tak pospieszyc az:sorry:
paula- ja tez sie nie zagadzam,ze pod koniec ciazy dziecko spokojniejsze bo Julka skacze jak szalona cala noc i wypina konczynki malutkie i wciska je gdzie popadnie a ja czasami to az zawyje z bolu.a najgorzej jak glowka rusza bo skurcze mam wtedy wieksze i silniejsze jakby wyjsc chciala:eek:;-)ale Nika tez taka ruchliwa byla a jako nororodek byla cichutka i spokojna wiec licze,ze tym razem tez bedzie podobnie:-p
alex - witaj po dluuuuuugiej rozlace;-):-)wypoczelas niezle w polandii:tak:ja ok,jakos sie kulam....kulam to idealne okreslenie z tyloma kilogramami wiecej:zawstydzona/y::wściekła/y:

no wlasnie szkoda laski,ze wszystkie tak daleko od siebie mieszkamy:-(

reklama
witam kochane laseczki :-D:-D:-D

kurcze ja jak zawsze zabiegana na maksa cale dopoludnia chodzilam za butami slubnymi i powiem wam ze nic nie ma:no::no::no::no:totalna klapa,wiec ide w sandałach:confused2::confused2::confused2::confused2::-D:-D:-D:-D ale kupilismy obraczki i dodatki so sukni slubnej bo ja to zawsze cosik zmienic musze jak ja zrobie to wstawie wam focie.............no to dosc o mnie:-D:tak:

Edytka- nie miałam jeszcze okazji Gratuluje pracki i trzymam kciuki za mezulka daj znac jak poszło:tak::tak::tak:
Paula- trzymaj sie kochana dzis juz sroda wiec tak naprawde tylko 1 dzien ci został juz nie moge sie doczekac ja wstawisz focie:-D:-D:-D:tak::tak:
Kaska- 14 maj to supcio no chyba ze laseczka szybciej wyskoczy.....................
Izka- a nam wogole nie przysłali tylko zadzwonił moj i juz dalej nam przyznali na kolejny rok bez dodatkowego wypisywania.............tylko podal dochody............

Alex- witaj spowrotem wypoczełas troszke w tej polsce to teraz znow szara rzeczywistosc cie czeka..............ja juz sie swojego wyjazdu doczekac nie moge hihihi

kurcze ale mi sie chce jakiegos dobrego obiadu ,ale sama nie wiem co bym zjadła:no::no: macie jakis dobry przepis na Krolewski obiad:-D:-D:-D:-D:-D

pinka - wstawie wstawie... no aby jeszcze jutro przetrwac i bedzie moj maj....

iza - dziekuje slicznie... no a tobie super urlopu w PL zycze... abys odpoczela i zalatwila wszystko co planujesz... szczesliwej podrozy...

katarzyna - no dokladnie cos nie tak z tym spokojem dzidziusiow jest... mi tez wciska raczki , nogi no i glowe a wtedy sa dosc bolesne skurcze... czasem to tak wyglada jak bym miala w brzuszku jakiegos obcego z filmow... bo dokladnie widac co wypina przez powloke brzuszna... bo nie jest zbyt gruba... mozna zlapac za noge albo raczke... maz to sie smieje i gania z mala po brzuszku...

No kobitki jeszcze tylko jutro i bedzie moj ukochany maj...
Dzis maz prosil corcie aby wyszla z brzuszka w poniedzialek... ciekawe czy go poslucha az sama jestem ciekawa.... ja bym sie wcale nie obrazila jak by tak bylo... jeszcze ma troszke czasu do terminu... a ze jest malenka to niech rosnie... aby tylko juz dala mi troszke spokoju w nocy i mniej szalala i sie wiercila bo to dosc bolesne.....

tak prawie codziennie maluje mnie moje dziecko;-))))))))

Załączniki

• SL373364.jpg
    SL373364.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 36
pinka - no to malarka z niej niesamowita... ale sie usmialam...

paula to jest jeszcze nic:-D:-D:-D:-D:-D ona maluje normalnie wszystko,sciany podłoge dywan ubrania lustra itp..................
ale najbardziej lubi malowac mnie:-D:-D:-D:-D:-D

a zapomniałam napisak pokik juz przygotowany dla małej i jak sprawa wozka kupiliscie inny?????????? pochwal sie fociami:tak::tak::tak::tak::tak:

a i chyba imie dla małej zmieniłas co???????????? czy mi sie pomyliło?? z tego co pamietav to Samanta miała byc.................

pinka - tak pokojik juz gotowy... a co do wozka to niestety kupilismy kolejny... bo firma sie zamknela i nie przyslali ani wozka ani kaski... teraz latam po bankach i domagam sie zwrotu przelewu.... a imie tak bo od 2 dni moj synek i maz zaczeli mowic na brzuszek Natasha... i tak im sie wkrecilo ze zostanie jednak Natasha... synek nie chce juz Samanthy... no ale jeszcze mam troszke czasu wiec zmienilismy... mi osobiscie tez sie podoba wiec nie robilam sprzeciwow....
a twoja niunia... to po prostu artystka....

No kobitki jeszcze tylko jutro i bedzie moj ukochany maj...
Dzis maz prosil corcie aby wyszla z brzuszka w poniedzialek... ciekawe czy go poslucha az sama jestem ciekawa.... ja bym sie wcale nie obrazila jak by tak bylo... jeszcze ma troszke czasu do terminu... a ze jest malenka to niech rosnie... aby tylko juz dala mi troszke spokoju w nocy i mniej szalala i sie wiercila bo to dosc bolesne.....
Paula no to w ponedzialek minie rok jak Kondzio sie urodzil:tak::tak::tak:skrcze mialam juz od olnocy 2go-3ci

Ja dzis mialam zabieg maly:sorry:wycieli mi w kocu babla z glowy.byl na czubku i w ciazy tak urosl ze wlosy ukladaly sie na bok a babel na wierzchu:baffled:ale juz po tylko problem bo glowy myc nie moge a tu goscie w niedziele:szok:musze jakos umyc:baffled:
Jutro G idzie na zabieg nosa:sorry:no i Kondzio ma infekcje oczu,caly czas trze i ma tak czerwone:-:)-:)-(dostalismy krople ale tak ciezko takiemu malemu dziecku dac ze szok a jutro sama nie wiem jak dam:baffled:

sluchajcie wlasnie ogladałam wiadomosci i juz w wielkiej brytani odnotowano 26 przypadków zachorowan na tą Swinka grype!!!!!!!!!!!!!!1 ja powiem wam jestem przerazona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ten wirus juz nawet w niemczech jest prawie wszedzie:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:a ilu juz zmarło:-:)-:)-:)-:)-(a medycyna jak zawsze bezsilna......................

Boze niech oni znajda cos na tego wirusa

reklama
sluchajcie wlasnie ogladałam wiadomosci i juz w wielkiej brytani odnotowano 26 przypadków zachorowan na tą Swinka grype!!!!!!!!!!!!!!1 ja powiem wam jestem przerazona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ten wirus juz nawet w niemczech jest prawie wszedzie:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:a ilu juz zmarło:-:)-:)-:)-:)-(a medycyna jak zawsze bezsilna......................

Boze niech oni znajda cos na tego wirusa

Ja wlsanie powiedzialam G ze jak sie rozejdzie tutaj to nie wychodze z dzieckiem nigdzie:no::no::no:jestem tez przerazona,:-:)-:)-(boshhh co sie dzieje:szok::szok::szok:nic nie maj na to:-(

Do góry