reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Iza plakal strasznie.przytulilam go do siebie a on mnie tak kopal w brzuch z bolu ze myslalam ze nie wyrobie:no:tak mi go szkoda bylo:no:biedny moj:baffled:dzis jest juz dobrze ale chyba go jeszcz etroche boli bo sie lapie no i sine jest troche:sorry:
Ewelina przyznali mi 60.50 platne co 2 tyg a od 8 kwietnia 64.30 na tydz:tak:podnosza:tak:no i na pol roku bo tylko moga na moje oplacane ubezpieczenie czy jakos tak:baffled:dobre tyle:tak:chyba ten gosc nie decydowal:no:na moje szczescie:-)
teraz mam sie odchaczyc 14go:tak:
my dzis bylismy dluuugo na spacerze:tak:Konradek pobiegal sobie w parku:ta:teraz idziemy na chwilke na podworko:-)papa

reklama
Ewelina przyznali mi 60.50 platne co 2 tyg a od 8 kwietnia 64.30 na tydz:tak:podnosza:tak:no i na pol roku bo tylko moga na moje oplacane ubezpieczenie czy jakos tak:baffled:dobre tyle:tak:chyba ten gosc nie decydowal:no:na moje szczescie:-)
teraz mam sie odchaczyc 14go:tak:
my dzis bylismy dluuugo na spacerze:tak:Konradek pobiegal sobie w parku:ta:teraz idziemy na chwilke na podworko:-)papa
Dobre i tyle:tak::tak:
A zeby starac sie o Ja trzebna wczesniej pracowac ???czy wystarczy byc zarajetrowanym w agencjach ???:eek:

Wspolczuje tego uszka , Moja Blanka nie raz uderzyla sie w kacik uszka :-(i miala siniaka :confused2::-(

A gdzie reszta kobietek?
Moja juz wykapana po nocy i spi :-( odpoczywa

Czesc dziewczyny wlasnie znalazlam ten watek tez mieszkam w UK jestem w 8 tyg ciazy pracuje w fabryce i uwazam jak tylko sie da zeby nic dzidzi nie zaszkodzic pracodawca juz wie od dawna ale wczoraj dostalam w plecy facet przewozil palete i uderzyl w taki skip o ktory sie opieralam a ten uderzyl we mnie strasznie sie teraz boje czy nic sie malenstwu nie stalo pierwsza wizyte z polozna mam 15 kwietnia nawet nie wiem czy bede miala wtedy skan umieram ze starchu czy taki wstrzas mogl cos zaszkodzic? boje sie strasznie:unsure:

Czesc dziewczyny wlasnie znalazlam ten watek tez mieszkam w UK jestem w 8 tyg ciazy pracuje w fabryce i uwazam jak tylko sie da zeby nic dzidzi nie zaszkodzic pracodawca juz wie od dawna ale wczoraj dostalam w plecy facet przewozil palete i uderzyl w taki skip o ktory sie opieralam a ten uderzyl we mnie strasznie sie teraz boje czy nic sie malenstwu nie stalo pierwsza wizyte z polozna mam 15 kwietnia nawet nie wiem czy bede miala wtedy skan umieram ze starchu czy taki wstrzas mogl cos zaszkodzic? boje sie strasznie:unsure:
Czesc Weri widzialam Cie juz wczoraj na jakims watku :tak:
Jak sie czujesz?pisz pisz do nas gdzie mieszkasZ? jakie miasto?
Nie wiem czy cos Ci sie stalo czy nie :sorry:jesli cos bedzie nie tak to napewno to zauwazysz , bedziesz krwawic itp:-(
Ale mam nadzieje ze nic ci nie ejst , a kiedy byl ten wypadek ?
scana sie przewaznie nie ma odrazu:no::eek: dopiero po 2 tyg od wizyty u midwife:tak:
pozdrowionka:rofl2:

Ewelina to zasilek dla bezrobotnych:tak:ja zostalam zwolniona a Ty prawnie pracujesz:sorry:ale nie jestem pewna:no:ale powinnas starac sie o working tax:tak:jesli zadko pracujesz to masz male dochody,nie powinno byc problemu:tak:

Weri witaj na forum:-)gratuluje fasolki:tak:co do upadku to musisz uwazac na siebie teraz bardziej niz zwykle:sorry:ludzie sa nieostrozni:no:niestety nic nie zrobisz narazie,musisz czekac i oby nic sie nie dzialo:sorry:jesli zle bedziesz sie czula to lec do szpitala i wyjasnij sytuacje z pracy:nerd:oni uwazaja ze na poczatku ciaza musi sama sie utrzymac,nie pomagaja w utrzymaniu niczym:angry:sama mialam ten problem ale mama przyslala mi z PL progesteron bo tu nie daja:no:uwazaj poprostu,unikaj takich sytuacji.Musisz sama zadbac o Siebie bo oni nie pomoga no chyba ze juz w zaawansowanej ciazy:tak:wiem ze to brzmi strasznie ale taka prawda:baffled:
pusto tutaj ostatnio naprawde.OKI lece sie wykapac bo po solarium jestm i cos mnie wszystko gryzie:baffled:

reklama
Czesc dziewczyny :-)
Mamusia Blaneczki- my wlasnie jestesmy po 6 dniach biegunki i wymiotow... Cos jest w powietrzu. Nie drecz sie, ze to ty dalas cos nieswierzego dziecku, to jakis wirus. Byla goraczka tak samo jak u was, wymioty, no a potem ta biegunka tak dlugo.... Dzis dopiero przeszlo.

Kwiateczek- Oliwier z kolei przygryzl sobie nie tak dawno warge i tez jak zobaczylam ta krew, to prawie mldec mialam.... zwlaszcza, ze myslalam, ze zabek wybil...na szczescie nie, ale dobrze wiem, jaki to strach....

Iza- fajnie, ze juz po wszystkim...:tak: A jak chlopaki?

Weri witaj! Musisz teraz uwaznie wszystko obserwowac,np krwawienia itp... oby wszystko bylo dobrze....

Pinka- ja tez mialam z dziaslem to co Ty, okropnosc, wspolczuje.... na samo wspomnienie przechodza mnie ciarki....

Do góry