reklama
Hej dziewczyny jestem tu nowa i tak sobie was czytam i nadziwić się nie umie jak Wy wszystkie umiecie się w tym wszystkim połapać:-) Ja to narazie się gubie ale spróbuje też pisać jeśli pozwolicie dołączyć do waszego grona:-)
Pinka25 torcik super zrobiłaś mi smaka na coś słodkiego
Pinka25 torcik super zrobiłaś mi smaka na coś słodkiego
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
Kurcze napisalam dluuuuugiego posta do kazdej z was, a tu wszytsko mi wcielo!!!!! szok!!! ale jestem zla!!!!!!!! powiem tylko ze i u nas piekna pogoda, slonko, ciepelko, super
PINKA, piekny torcik!!!
IZKA, zamleduj sie po przeprowadzce, napisz jak tam nowy domek
SYLA, jak tam mala? zdrowa juz???
PROMYK witaj na forum!!!
Ja wczoraj ogladalam Bendzamina B. i powiem krotko ze super, daje do myslenia i zyciu i smierci, poryczalam sie na nim!!
PINKA, piekny torcik!!!
IZKA, zamleduj sie po przeprowadzce, napisz jak tam nowy domek
SYLA, jak tam mala? zdrowa juz???
PROMYK witaj na forum!!!
Ja wczoraj ogladalam Bendzamina B. i powiem krotko ze super, daje do myslenia i zyciu i smierci, poryczalam sie na nim!!
Ostatnia edycja:
syla333
Fanka BB :)
ho ho ho, ale forum się rozhulało
Miśka T dzięki, że pytasz o małą. niestety nie jest dobrze :-( dziś znów biegunka. ręce mi opadają. w poniedziałek będziemy mieć wyniki z badania kupki, zobaczymy. tak czy siak idę po niedzieli lekarza, nie mogę tego tak zostawić. mała robi kupkę za kupką, do tego te kupki tak śmierdzą :-( wiem, że coś jest nie tak dlatego głowa mi pęka od myślenia.
Pinka super te propozycje zaproszeń, a torcik - no no no, super! :-) Ty to zabiegana babeczka jesteś.
katarzyna s czy Wy znaleźliście coś nowego do mieszkania, czy coś przegapiłam?
Izka no to miłej przeprowadzki ;-)
alex ja Oliwkę karmiłam 13 miesięcy. z odstawieniem od piersi nie miałam problemów, a u Ciebie jak było? no i gratuluję pierwszych kroczków moja Oliwcia też pierwsze kroczki postawiła w grudniu, dokładnie w Sylwestra teraz też już fajnie sobie chodzi tu i tam...
kwiateczek może Twojemu uda się znaleźć jakąś lepszą pracę, póki co najważniejsze, że coś ma.
Mała-gorzatka no to narobili Wam z tymi meblami. A jak się mieszka na nowym?
Martucha Ty to też lubisz w kuchni siedzieć, co?
Nowe mamy witajcie na forum. Piszcie kochane o czym tylko Wam się chce :-)
Co do Oilatum to ja też polecam, jest niezastąpiony. Ja do dziś używam kremiku, bo mała też ma taką suchą skórę.
I jeszcze jedno na koniec: może któraś z Was spotkała się z podobnym problemem jak mój? Oliwka już drugi raz w tym miesiącu ma biegunkę, która ciągnie się przez tydzień. Kupki robi bardzo śmierdzące, takie kwaśne, cuchnące :-( Do tego ostatnio wymiotowała i już od jakiegoś czasu nie chce za wiele jeść. Wcześniej jadła wszystko, teraz nie zje ani owoców, ani jogurtu, ani kaszki na śniadanie, nawet ciasteczek nie kończy. Czuję, że coś jest nie tak. Tak się martwię :---(
Miśka T dzięki, że pytasz o małą. niestety nie jest dobrze :-( dziś znów biegunka. ręce mi opadają. w poniedziałek będziemy mieć wyniki z badania kupki, zobaczymy. tak czy siak idę po niedzieli lekarza, nie mogę tego tak zostawić. mała robi kupkę za kupką, do tego te kupki tak śmierdzą :-( wiem, że coś jest nie tak dlatego głowa mi pęka od myślenia.
Pinka super te propozycje zaproszeń, a torcik - no no no, super! :-) Ty to zabiegana babeczka jesteś.
katarzyna s czy Wy znaleźliście coś nowego do mieszkania, czy coś przegapiłam?
Izka no to miłej przeprowadzki ;-)
alex ja Oliwkę karmiłam 13 miesięcy. z odstawieniem od piersi nie miałam problemów, a u Ciebie jak było? no i gratuluję pierwszych kroczków moja Oliwcia też pierwsze kroczki postawiła w grudniu, dokładnie w Sylwestra teraz też już fajnie sobie chodzi tu i tam...
kwiateczek może Twojemu uda się znaleźć jakąś lepszą pracę, póki co najważniejsze, że coś ma.
Mała-gorzatka no to narobili Wam z tymi meblami. A jak się mieszka na nowym?
Martucha Ty to też lubisz w kuchni siedzieć, co?
Nowe mamy witajcie na forum. Piszcie kochane o czym tylko Wam się chce :-)
Co do Oilatum to ja też polecam, jest niezastąpiony. Ja do dziś używam kremiku, bo mała też ma taką suchą skórę.
I jeszcze jedno na koniec: może któraś z Was spotkała się z podobnym problemem jak mój? Oliwka już drugi raz w tym miesiącu ma biegunkę, która ciągnie się przez tydzień. Kupki robi bardzo śmierdzące, takie kwaśne, cuchnące :-( Do tego ostatnio wymiotowała i już od jakiegoś czasu nie chce za wiele jeść. Wcześniej jadła wszystko, teraz nie zje ani owoców, ani jogurtu, ani kaszki na śniadanie, nawet ciasteczek nie kończy. Czuję, że coś jest nie tak. Tak się martwię :---(
syla u nas było podobnie brak apetytu wymioty rozwolnienie i okazało sie ze wiki miała w moczu batrerie e-coli oraz drożdzaki w układzie pokarmowym które ma do teraz bo ciezko sie je leczy ,ale dopiero o tym dowiedzielismy sie w polsce po profesjonalnych badaniach kalu.....i moczu tu nam tego nie zrobili bo takich badan nie robia tylko na robaki o ile dobrze pamietam.....................??????
powiedz a mała jest spokojna czy taka rozdrazniona jak u was z nocami spi spokojnie?
powiedz a mała jest spokojna czy taka rozdrazniona jak u was z nocami spi spokojnie?
syla333
Pinka no tak myślałam, że Ty będziesz coś na ten temat wiedziała. Mała śpi różnie, budzi się w nocy, siada na łóżku i nie śpi przez godzinę, ale z tym spaniem u nas zawsze tak było. Nie jest rozdrażniona, raczej powiedziałabym, że mniej aktywna :-( Ostatnio też więcej spała w ciągu dnia, ale to pewnie po tych wymiotach, to jednak wycieńcza. Blada też taka jest, boję się, że to mogą być też pierwsze objawy anemii :-( Biorę pod uwagę, to, że może polecę z nią do Polski, porobię badania...
syla333
Miśka T dzięki za troskę, kochana.
Pinka jeszcze jedno zauważyłam: małej ostatnio często się odbija, czego wcześniej nie było. Dzięki kochana za pomoc. Mi to się już płakać chce.... :---(
Pinka jeszcze jedno zauważyłam: małej ostatnio często się odbija, czego wcześniej nie było. Dzięki kochana za pomoc. Mi to się już płakać chce.... :---(
kwiateczek
majowa mama `08
Witam
Syla moze mala ma jakas bakterie.idz do lekarza i wymus kompleks badan,powiedz ze podejzewasz bakterie w organizmieze juz dlugo to trwa itd..troche poklamniech cos zrobiaewentualnie do Pl
Pinka trocik ladny:-)
G wlasnie pojechal na lotnisko po ojcaznow przyjezdzamy sami do polnocynie lubie byc tu sama
Syla moze mala ma jakas bakterie.idz do lekarza i wymus kompleks badan,powiedz ze podejzewasz bakterie w organizmieze juz dlugo to trwa itd..troche poklamniech cos zrobiaewentualnie do Pl
Pinka trocik ladny:-)
G wlasnie pojechal na lotnisko po ojcaznow przyjezdzamy sami do polnocynie lubie byc tu sama
reklama
syla333
kwiateczek ja dziś całą noc sama. mój w Polsce. a też nie lubię być w nocy sama... co do Oliwci, to tak jak pisałam wcześniej, ja czuję, że coś jest nie tak. będę próbowała tu coś wyegzekwować, ale coś mi się wydaje, że czeka mnie wyjazd do Polski...
Podziel się: