reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Ja również polecam całą serie Oilatum. Moja córeczka miała alergie i gdy zaczełam ją kąpać w tym płynie odrazu zeszło.

hej dziewczyny ja po milym dniu z siostrami;-)
co do sytuacji z chlopem o ktora tak pytacie:-D to bez zmian czyli zle(dla niego oczywiscie bo my sobie radzimy a on wiele stracil...)
a co do naszego przyjazdu do uk to owszem byl w planach ale bardzo sie waham zwlaszcza przez zachowanie tatusia:baffled:
teraz 9 i 10 marca mamy badania w Poznaniu i jesli okaze sie ze wszystko ok nie bede jechac na te genetyczne do uk

kwiateczek bo my juz w PL od roku jestesmy;-)

Mala-gorzataka moj tez mial okres ze biegl przed siebie i zawsze w inna strone niz ja chcialam isc a teraz juz ladnie za raczke chodzi, przy ulicy mowi stop chociaz szczerze nie wierzylam w taka odmiane:-p;-)

katarzynka oj zazdroszcze ci tych pieluszek,a kiedys was podczytywalam i z tego co pisalas po scanach to druga dziewczynka sie szykuje??

Martuchaa - tak,druga panna;-)nie bede ukrywala,ze liczylismy na chlopczyka z racji,ze nie planujemy jeszcze bardziej powiekszac rodzini,ale ciesze sie ze dzidzia zdrowa jak rydz,a i Nika chyba bardziej zadowolona w przyszlosci bedzie z siostrzyczki;-):-D
izka- no wlasnie zmeczenie mnie straszne dopadlo i to w najgorszym mozliwym momencie,akurat jak najwiecej roboty,bo przeprowadzka:sorry2:ale nie jest zle,mysle ze jak Julcia przyjdzie juz na swiat to bede miala znacznie bardziej 'zmeczone' dni niz teraz:-p:sorry2:

dziewczyny,sciagnelam sobie i obejrzalam CHANGELING z Angelina Jolie.....Rety!Co za film!Rozklejalam sie od poczatku do konca i jak M wrocil z roboty to jak Mu opowiadalam to tez prawie ryczalam,az stwierdzil ze On go nie obejrzy,bo skoro juz ja na czyms rycze to On pewnie tez peknie:-DJak sie jest mamusia to wogole historia rozbraja totalnie i wkurza i zastanawia i wszytsko na raz!!!!!POLEEEECAM!!!!!!
Moje aniolki zasnely,American Idol sie skonczyl i mam wolne teraz,ale chyba tez spac pojde bo rano mi zakupy przywoza...MILEJ NOCKI!!!

witam. dawno mnie nei bylo, a to wszystko przez to, ze full roboty i niby zawodowo nie pracuje. teraz czekam znowu na facetow z wykladzina, chlopaki poprzeziebiani i w domu zostali. remont chyli sie ku koncowi. jeszcze troche i doby mi zabraknie.:baffled:

witajcie mamusie!!!
u mnie ok... tylko noc nie przespana... mala tak strasznie szalala w brzuszku ze az rano nie moglam sie podniesc wszystko mnie bolalo...
teraz jestem wymeczona tymi jej szalenstwami leze na sofie i odpoczywam...
milego dznia zycze...
u nas dzis slonecznie i cieplutko... cudnie...

Witam:-)
Paula to odpocznij sobie a co:tak::tak:
Kasia ja ten film mam ale nie mam czasu obejzec:no:w ogole mam ten Ciekawy przypadek benjamina...,7 pauds jest fajny,udalo mi sie obejrzec:tak:Mam jeszzcze ten nowy Milioner z ulicy chyba....ale coz:baffled:czas,czas...
Matrucha to co z mezem??odszedl od was???:-:)-:)-(

A my od rana na jednym placu zabaw, potem na drugim..las...teraz mam mala przerwe bo mala drzemie...ale gdy tylko sie obudzi ruszamy w dalszy rejs ! Dzis jest piekna pogoda!

Marta- jejku jak ten rok zlcial..niemozliwe :szok: a maz byl was odwiedzic ?

Paula- oby to napewno dziewczynka bedzie ;)

reklama
Witam
ja od rana pakowanie i sprzatanie mam.wpadam wiec tylko na chwile życzyć wam miłego weekendu i pięknej pogody.
Małogorzatka widze że piekna pogoda dodaje ci energii to tak jak mi.No nie moge dzis sobie poaltac po powietrzu ale pocieszam sie za 3 dni bede mogła wyjsc do ogródka.
Kasia też widziałam ten film extra.Naprawde warto obejrzec.
Paula odpoczywaj ile mozesz bo jak sie małe urodzi to nie bedzie czasu na kanape.:-)A skoczna ta twoja krolewna,no pewnie juz ma chrakterek.Moj mały urwis tez tak szalałi teraz wszedzie go pełno.Pamietam że Kolin to słabiutko,czasami aż sie bałam.
Kik witaj po przerwie i psz czesciej.
Martuchaa no fajnie ze siostry Cie odwiedzaja a starsze czy młodsze od ciebie?

Ok to ja się żegnam na pare dni z wami bo przez kilka dni nie bede miala internetu.Buźka pa

Do góry