reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

ARA, ja tez ci niestety niepomoge, ierwszy raz w zyciu slysze o taki przypadku??przykro mi

KASIA, piekny brzusio!!! ladna pileczka ;-) a co do M to ja mam takiego samego, lysego ;-) od zawsze i tak jak ty niewyopbrazam go sobie z czupryna ;-)

My tez bylismy wczoraj na dlugim spacerku, mamy niedaleko nas gorki i dolinki, nawedrowalismy sie troche, a wieczorem M mnie zaskoczyl i przyszedl do domu z butelka Malibu;-) nie wiem skad mu sie to wzielo, moze podczytywal wasze teksty wczesniejsze ?? ;-)ha,ha, zartuje oczywiscie, wie ze lubie, a to raczej z powowdu ostatniego weekendu karnawalu!

reklama
kasia- alez ty masz juz duzy brzusio.... bozie cudnie wygladasz! Dopiero co niedawno mowilas ze jestes w ciazy, a juz ma sie ku koncowi...ehhhhh, no i dzieki za zyczenia

alex - liczba 31 :-)

princi- ja mialam pierwsze usg pod koniec 16 tyg.... i zadna pielegniarka w ciazy do mnie nie przychodzila

Jutro ma byc pogrzeb tego dzieciatka.... powiem wam ze jestem tak przejeta ta sytuacja ze calymi dniami mnie serce boli, staram sie nie myslec , ale ciezko mi tego nie robic. Jak patrze na Nastke to jestem wdzieczna bogu ze jest zdrowa i najchetniej schowalabym ja w swoich ramionach zeby nigdy , przenigdy nikt nie zrobil jej krzywdy....
Podobno ma byc wystawienie cialka...nie wiem jak ona to przezyje.... ja na sama mysl czuje ze "odplywam" Musialabym byc na silnym drugach zeby tam isc....
Dziecko mialo sekcje zwlok ale rodzina milczy...... wiec cos jest nie tak, a napewno nie wina szpitala.

Witam niedzielnie.
Ja juz sie nie moge doczekac nastepnego tyg i tej przeprowadzki.Jutro musze isc tam dokonczyc sprzatac.ale jak sie wprowadzimy bede miała z głowy zabiore sie za ukladanieA bedzie co ukladac.
Małogorzatka aż mi ciarki przeszły jak czytałam twoj post.Ja to chyba bym nnie przeżyła,serce by mi pękło.Ja to rycze jak słysze ze obcym dzieciom sie krzywda dzieje,a co dopiero moim.
Kasia,Miśka T ja tez łysego m ma od zawsze.Ale jak szybko nożyki idą przy takim goleniu głowy.No ale ja to od zawsze lubie łysych,:-)
Princi do mnie tez do domu nie przychodziłą pielegniarka,zawsze chodziłam do przychodni.

mala-gorzatka- z pewnoscia cos jest nie tak... bo wiesz jak by to byla wina szpitala juz dawno i glosno by krzyczeli o tym... a tu cisza cos strasznego... oj szkoda mi tego malenstwa ja ma synka Nikkiego i coreczke w brzuszku i az przeraza mnie taka sytuacja a mysl o tym uciska na serce... wiec nie chce nawet o tym myslejc... co by bylo gdyby...

MALGORZATKA, no jak tak samo mysle jak KASIA, z tym to juz chyba troche przesadzili, dodatkowy bol sobie sprawiac i pozywke dla sasiadow do plotkowania!!!

A tak z innej beczki, znacie jakies dobre drinki z malibu, oprocz tego standartowego z mlekiem???

Czesc....:-)
My juz po dlugim niedzielnym spacerku.... Bylismy troche za miastem, w takiej jakby wiosce rybackiej, bardzo tam ladnie, tak malowniczo. Ale ze nad samym morzem, to troche wialo....

Mala-gorzatka- to nie ja o wiek pytalam....:no::no2::huh::rolleyes:
A z Twoja rodzinka- to bardzo smutna historia....:-:)-(
MiskaT- tutaj czesto jeszcze z cola robia Malibu, albo zrob pina colade, czyli Malibu i sok ananasowy....mniam pychotka....:tak::-)
Katarzynka- slicznie Ci z brzusiem....:tak: Fotki super i mala juz nie taka mala....:tak::-D
Princi- no niestety ja tez zawsze chodzilam do poloznej. Pielegniarki nie przychodzily do mnie.....:no:

reklama
Dziekuje dziewczynki za komplementa:-)
Ale ja i tak jakos zdolowana chodze ostatnio,bo wszystkie kilosy mi tylek i uda wchodza i co kupuje ciuszek to wszedzie dobry a uda zawsze widoczne na maxa-jak te nowe ogrodniczki - rozmiar wieksze za duze a te w udach jak getry kurde!Ja wiem,ze zrzuce pozniej,ale jakos narazie sie czlek zle czuje:zawstydzona/y::-(
alex- to milusi dzioneczek,lubie tez takie wypady,cos sie innego dzieje przynajmniej:tak:
gucia - witaj:-)moj sposob:spacerki,sprzatanie,gotowanie,no i netu troszke;-)
malagorzatko - no juz odliczam tygodnie do konca i sie doczekac nie moge,ale czasami sama sie dziwie jak czas ucieka,niedawno zastanawialismy sie kiedy dokladnie zaczac staranka a tu juz trzeci trymestr nagle:-D

My dzis za to do tesci szlismy obejrzec nowo wynajety dom:tak:no i na pieszo jak zwykle sie wybralismy i Nika przeszla dokladnie 5km samiutenka:szok:Ja padam po tym spacerze a Ona jeszcze szalala tu w domu na maxa po powrocie!:szok:A teraz padla i bedzie do rana samego spala na calego :tak:

Do góry