reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

mala gorzatka- wszystkiego naj naj lepszego... duzo radosci, szczescia i milosci w zyciu... abys zawsze byla szczesliwa i zadowolona... ogromny buziak...

reklama
Malgorztka, wszystkeigo najlepszego kochna w dniu urodzin, zdrowa, szczescia i radosci z Nastki ;-)

Malgorzatko wszystkiego najlepszego w dniu urodzin:tak::tak:zdrowka oraz spelnienia najskrytszych marzen:-):-):-)milego wieczorku kochana;-);-);-);-);-);-);-)

A ile to juz wiosen jesli moza wiedziec??:sorry2:

A my dzis bylismy na spacerku w parku,karmilismy kaczuszki:tak:tatus zrobil az 3 zdjecia z czego dwa:no::no::no:boshhh jak zwykle na predko:wściekła/y::dry:
Jutro wyciagne go nad morze:tak:porobimy zdjecia,oby bylo takie sloneczko jak dzis:-):-):-)
Ara nie pomoge ci,nie mam pojecia ale nie wiem czemu sudocrem mialby zaszkodzic???:confused::confused::confused::confused:
Milego wieczorku kochane,ja wlsnie sacze piwko:-p:-p:-);-)

czesc dziewczyny. ale piekny dzien byl dzisiaj. oby tak dalej no i oby sie ta pogoda chociaz troche utrzymala, az sie chce zyc czlowiekowi <lol>
wiecie, nie sadze zeby sudokrem mial cos wspolnego ze zrosnietymi sciankami pochwy, z tym sie niestety rodzi, a trzeba na niego uwazac bo pewnie moze powlazic nie tam gdzie trzeba i narobic troche klopotow.

malgorzatko, wszystkiego naj naj, spelnienia najskrytszych no i w ogole czego sobei zapragniesz :D

kwiateczek, podlaczam sie z winkiem :)

Hey dziewczyny :) Ja z takim zapytankiem, czy byla u Was w domku pielegniarka ? Ja czekam wlasnie na pierwsza wizyte i zasatnawiam sie po co chce przyjsc do domku jak juz kilka tygodni czekam na pierwsze usg. Czy mozecie mi tez napisac jak wyglada usg tutaj ? Slyszalam,ze daja skierowanie i jedzie sie do szpitala.. :biggrin2: Jak cos wiecie to napiszcie ;-)

hejka
A my dzis od rana w Hyde Parku,mala wyruszyla sama na nozkach do metra i siedziala dzielnie na siedzonku i podziwiala wszystko i przeszlismy caaaaaaaaaaaaaalutki Hyde Park dookola,a Nika SAMIUTENKA szla caly czas:tak:Och,jacy bylismy dumni,ze taka duza juz i dzielna i bardzo grzeczna byla i sie sluchala i jakos Nas na sentymenty wzielo dzis i nie moglismy sie z M napatrzec,ze taka juz samodzielna jest:tak::sorry2:
Weszlismy tez przy okazji do Mothercare i kupilam ogrodniczki cizowe i rozmiar 8L byl idealny!!!!!!!!!!!Przymierzalam 10 ale luzne na brzuszku byly strasznie i az sie ta boczna gumka ciazowa nie rozszerzala wogole:baffled:wiec wzielam 8ki:tak:HURA:-)jeszcze fajna spodniczko-ogrodniczka tez byla,ale jakos grubo sie czulam,tzn nogi oczywiscie mam na mysli;-)a poza tym chooooolernie drogo by to wyszlo,bo ogrodniczki 35£ i spodnica 30£,wiec narazie wzielam spodnie tylko choc M oczywiscie mnie na spodniczke namawial,bo krotka byla:-D ....
A i wklejam dwie foteczki przy okazji z Naszego wypadziku:-)
Malagorzatko -
urodziny10.gif
STO LAT STO LAT NIECHAJ ZYJE NAM!!!!

ara -ja tez nie pomoge,ale trzymam kciuki zeby bylo ok,zeby sie malutka stresowac nie musiala:tak:
princi - pierwsze slysze,zeby pielegniarka przychodzila do domu na poczatku ciazy.... :no:a usg to faktycznie idziesz do GP,mowisz ze jestes w ciazy i daja Ci skierowanko na usg w 12tym tygodniu...tam lekarz(czyt.facet od usg a nie ginekolog;-)) robi Ci usg i czekasz na rozmowe na temat dzidzi i ciazy i tysiace pytan Ci zadaja i pobieraja miliard litrow krwi i generalnie nie jest zle;-):-)

och,dziewczyny - ale apetytu z tymi piwkami,winkami robnicie.............:sorry2:

Załączniki

• IMG_0486.jpg
    IMG_0486.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 39
  • rodzinka.jpg
    rodzinka.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Małogorzatka wyczailam na NK,ze masz urodzinki.A przeprowadzka za tydzien ale dzieki przydadzą się siły.

Kasia super wyglądasz ach te brzusio.A mąż widze wlosy zgubił,to tak jak moj.:-)A Nika dzielna dziewczynaa.

reklama
Izka - oj,do konca zycia bedzie gubil cos mi sie zdaje,tylko maszynki coraz to nowsze Mu musze kupowac co jakis czas:-DTakiego Go poznalam i jakos nie wyobrazam sobie,ze mialby zapuscic fryz:-pJak juz ma wlosy na 3-4mm to krzycze,ze nieogolony dziad jest i ma natychmiast maszerowac do lazienki i zgolic leb:-D

Do góry