reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hey dziewczyny :) Niedawno temu byla u mnie pielegniarka w domu :tak: Przeprowadzila "wywiad chorobowy", poinformowala mnie o badaniu krwi i usg. Zadzwonila gdzie trzeba i umowila na spotkania, super nawet nie musze sie z domku ruszac :-D Usg mam za dwa tyg i tak samo badanie krwi. Moze macie racje,ze to zalezy od regionu, ja mieszkam w Stoke on Trent w dobrej dzielnicy widocznie hahaha :) Kolezanka stad jednak tak nie miala... chyba szczesciara ze mnie :tak: Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam wszystkie ;-)

heyka dziewczyny :)

princi do mnie też na początku ciąży położna przyszła do domu, żeby mnie poznać, przeprowadzić wywiad chorobowy, nawet krew mi pobrała do badania :) to na pewno zależy od tego gdzie się mieszka :)

kwiateczek, ale ten Twój bąbelek słodko śpi he he :-) my też śpimy z naszą córcią i jakoś dziwnym trafem mi też zostaje jakieś 5 cm he he :-D:-D:-D tak mnie to moje maleństwo spycha, że szok.

Mała-gorzatka ale z tymi meblami narobili. oby szybko to odkręcili.

Izka Ty to się narobisz ostatnio, a to przeprowadzka, a to goście, a to następni he he :-D a gdzie czas dla Ciebie?

katarzyna s oj to już się boję w jakim języku moja córcia będzie wolała mówić. też bym chciała żeby najpierw polskiego się nauczyła.

a u mnie nic ciekawego, więc nie będę zanudzać.

KWIATECZEK, Super fotki, slodka dzidzia ;-)

U nas dzisiaj pada, ponuro, glowa mnie boli juz kolejny dzien, moze przez ta pogode, sama juz nie wiem.........maly spi, robie obiadek, a tu jakos pusto???? halo???? ;-)

czesc Alex, u nas juz lepiej, młody zdrowy ale robimy cała serie badan na ta lamliwosc ... ehhh juz mamy oboje dosyc lekarzy, nie mowiac ile kasy na to idzie:dry: no ale co zrobic...

planujemy tez troche badan w uk, m.in genetyke na ta chorobe ktorej tu nie robia:baffled:

a jak u was?? widzialam ze wiosna juz zawitala;-)

Miska dzieki :-)taki spi polamany ze tylko go poprawiam bo tu gdziec na rece,to noga zawinieta:baffled:boje sie ze mu krew nie dojdzie:baffled:ja jak sie polozylam kiedys na rece i usnela to taki bol mnie obudzil ze G nie mogl rozmasowac:no:teraz mam to w glowie:baffled:
Martucha witaj:-) my sie chyba nie znamy:wink:
Twoj synek ma lamliwosc kosci::confused:

witam porannie, a co tu u was takie pustki??

kwiateczek ma podejrzenie tej choroby, narazie robimy badania..

reklama
Martucha boshh oby sie okazalo ze nie:no:ale cos mu sie stalo ze tak mysla??
Witam sie tak na marginesie:-)
Maly znow pobudke nam zafundowal:baffled:od 1 do 3 rano boshhh ja juz nie wiem co jest.Tak co noc:baffled:

Do góry