reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam:-)
No wlasnie gdzie te mamy,ja tu ciagle zagladam ale nikogo nie ma:no:Ta jedna strona to 3 dniowe wypociny:sorry:mamy wracac szybko,co sie z Wami dzieje:sorry:

A u nas nocka calaaaa przespana w lozeczku:tak::tak::tak:raz wstalam bo smok wypadl:-)oby tak dalej:-)teraz drzemie a ja ide dokonczyc sprzatanie:baffled:

Ja tez zycze duuuuzo milosci wszystkim nie tylko dzis ale zawsze:-):-):-):-)

reklama
Ja jestem wykonczona mala cala noc skakala i pukala jak szalona...az boli mnie brzucho od rana... strasznie ciagnie mnie na dol i tez boli krocze... do tego maly dzis jakis nieznosny... maz w pracy do poniedzialku a ja tu sama...

wszystkiego najlepszego z okazji dnia walentego...
buzka dla mamusiek i dzieciaczkow...

Ja jestem wykonczona mala cala noc skakala i pukala jak szalona...az boli mnie brzucho od rana... strasznie ciagnie mnie na dol i tez boli krocze... do tego maly dzis jakis nieznosny... maz w pracy do poniedzialku a ja tu sama...

wszystkiego najlepszego z okazji dnia walentego...
buzka dla mamusiek i dzieciaczkow...

Dzieki:-)

Oj biedna Ty:sorry2:ja mialam tak samo,wszyscy tylko npatrzyli i sie dziwili jak mi brzuch skacze:-D:-D:-D:-Dcoz zrobic,musisz czekac.Mala jest pobudzona bo dzis Walentynki i czeka na cos dobrego:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

paula - u mnie to samo- lokietki bylo widac ladnie:-Da jak nie lokciem to nozeczka w jajniki gdzies sobie umilowala celowac:-Dcaaaalutka noc wariuje a w ciagu dnia ciszaaaaa.....kochane malenstwo:-)
kwiateczek - to Wam sprezentowal szkrab piekny prezencik walentynkowy:caaaala nocke spokojna:tak:oby dzis tak samo bylo:tak:

a my dzis pare mieszkanek ogladamy,mam nadzieje ze cos fajniejszego sie znajdzie...jest jedna maisonette swietna,ale w agencji ktora straaaaaaszne problemy ze wszystkim robi,jako jedyna z wszystkich a szukamy z kazdej mozliwej!jakies zaswiadczenia dodatkowe wymagaja,cuda na kiju normalnie!pierwszy raz slyszymy o co niektorych rzeczach!:szok:jacys smieszni sa i chyba poszukamy dalej jednak:dry:

a jakie plany na walentynki macie?bo u Nas z braku kasy wieczorek spedzimy jednak w domku:sorry2:ale za to kolacyjke przy swiecach planujemy jak mala zasnie:tak:

Kasia te agencje tak wymyslaja bo nie chca moze Polakow:no:my tutaj tez tak mielismy:angry:A w tej co jestem to on by chcial samych polakow bo placa na czas i nie ma z nimi problemow:tak:tylko ze trzeba zaczac:tak:nie wszyscy chca:baffled:

A my nie wiem ale przed tv moze cos na zab w plynie:-D:-D
Milego wieczoru wszystkim zycze:-)

Hejka jestem i ja.
Dzieki dziewczyny i również wam życze dużo miłości przez cały rok.My tez w domku siedzimy bo gdzie mamy isc,raz że nie ma gdzie a dwa to z dzieciakami to chyba kolacja w gdzies odpada.Moze za jakies 10 lat gdzies pojdzieemy,:-D
ok uciekam na tv i lampeczke likierku wypić.

Witam:-)
Kasia,no niestety nic dwa razy sie nie zdarza:no:cala noc bylo wiercenie az ok 3 rano Konrado wyladowal u mnie:baffled: dalej sie wiercil,nie mogl sie ulozyc:baffled: o 7ej ju wstal a mi oczy sie zamykaja:dry:teraz juz zaczyna marudzic,polozylam go w lozeczku,moze usnie:tak:narazie nie placze:-)
Iza moj G wczoraj tez cos baknal zeby mnie zabral gdzies no ale wiesz,maly:sorry:wiec ja na to;fajnie ze,bylismy sami to nie proponowal a teraz wie ze nie mozemy to by poszedl:dry:tak jak kiedys na dyskoteke:sorry:stwierdzil jak sie spalila ze wlasnie w sobote mial isc zobaczyc jak tam jest(byla nowo otwarta-2 mies):-D:-D:-Don tak zawsze:baffled:

No jak tam spedzilyscie wieczor:wink::wink:

samotnie....
maz w pracy a ja sama z synkiem...jutro bedzie to nadrobimy.... ale ja jestem tego zdania ze trzeba sie kochac przez caly rok a nie tylko jeden dzien w roku...

witajcie Mamusie mam pytanko mpja Emilka ma 3 tyg i usilnie stara sie trzymac glowke w pionie a do tego jak lezy na lozku lub macie stara sie przekrecic na brzuszek a jak strasznie sie przy tym denerwuje :-) czy to nie za wczesnie ?? moze jej na to nie pozwalac??pozdrawiam

reklama
Paula zgadzam sie w 100%:tak::tak:
Gucia moj synek tez glowke juz trzymal choc ja staralam sie go trzymac tak by tego nie robil,nie przemeczal sie:sorry:choc z drugiej strony kazde dziecko robi to na co jest gotowe:tak:moze pozwol niech czwiczy miesnie ale chwilke pozniej wez go tak by widzial jesli juz tego chce:-):-)

Do góry