reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!
Dawno mnie tu nie bylo..Ja tak na szybcika...

Dostalam ta wiadomosc na nk:
Mysle ze wam sie przyda :-)
no i zazdroszcze tez chcialabym miec u nas poslich lekarzy a mamy tylko nablizej do Coventry.

ZUKASZ DOBREGO SPRAWDZONEGO DENTYSTY? GINEKOLOGA? PEDIATRY ? ORTOPEDY ?
Problemy z dziaslami ? Problemy z bolem kregoslupa?
ZAPRASZAMY DO NASZEJ PRZYCHODNI! OD PONIEDZIALKU DO SOBOTY OD 9.00-21.00 :)

3-4 ABBEY PARADE
W5 1EE, HANGER LANE
LONDON

STACJA METRA HANGER LANE STATION

TEL: 0208 9979191, 0808 145 8686

Zapraszamy równiez na nasza strone internetowa!
Medyk - polska klinika w Londynie

Powolaj sie na Nasza Klase -udzielimy ci rabatu £ 5 na nasze uslugi !

Pozdroweczka!mam nadzieje ze pomoglam choc troszke :happy:

reklama
Paula bidulko,bedzie dobrze:wink:ja w ciazy tez wszystko lapalam,ciagle mnie cos bolalo,ciagle cos bylo.Cala ciaze:szok::szok:

Mamusia blaneczki ja tez jkestem zainteresowana tym tematem ale w sumie nic ne wiem:no:moj znajomy jest w trakcie zalatwiana ale przez agencje:tak:tam jest polka i ona zalatwia.Wiem ze to zalezy ale trzeba miec wklad od 10% wzwyz,drudzy moi znajomi kupili prosto od banku 3 bed hause za 94 tys ale nie widze ich zeby sie spytac:sorry:mnie ciekawi jak to wyglada bez wplaty wlasnej,ile rata i jak gdyby sie noga podwinela...:baffled":

Kasia o Usg nic nie wiem ale jesli wejdz do jakiegos polskiego sklepu i wez culture taka gazete tam jest mnnostwo oglaszen rowniez lekarzy:tak::tak:ja mam ale sa w roznych czesciach Londynu a nie wiem gdzie mieszkasz:sorry:

Co do nas to ciekawe jak dzis nocka:sorry:oby przespana:wink:W pracy cienko przeda chyba niedlugo zamkna:baffled:

A ja mam pytanie do dziewczyn ktore biora pigulki? jakie bierzecie? chodzi mi glownie o dwuskladnikowe, bo jedne mi niesluza a poza tym chce miec miesiaczke ;-) myslalam o spirali ale chyba poczekam z nia az bedzie 2 bobas na swiecie!

Hejka
Sorki ze wam nie odpisuje,ale goscie dopiero dzis pojechali po południu.Jestem padnieta,bo tylko odjechali a ja sie wziełam za porzadki.a do tego chyba zbliza sie @.
Katarzynka s ja za bardzo nie lubie przeprowadzek,ale do tej to tak mnie ciagnie ze mogłabym juz dzis sie pakowac.Ale jeszcze musze poczekac bo za 2 tyg bedziemy dopiero sie przenosic.A z tymi drzwiami to koszmar,tak wczesnie wstawac musisz wspołczuje.

A ja mam pytanie do dziewczyn ktore biora pigulki? jakie bierzecie? chodzi mi glownie o dwuskladnikowe, bo jedne mi niesluza a poza tym chce miec miesiaczke ;-) myslalam o spirali ale chyba poczekam z nia az bedzie 2 bobas na swiecie!

ja biore pigulki:tak:wole je bo zawsze mozna zrezygnowac:-)bralam tez przed ciaza ale przestalam bo wyszlo male zamieszanie.jestem szczupla osoba a oni mi dali takie z konska dawka:szok::szok:kiedy bylismy w PL zapytalam o nie i kazal mi zmienic bo o mojej wagi to za duza dawka hormonow:no::no::no:Po przyjezdzie poszlam zmienic ale bylo troche poblemow:baffled::baffled:Tutaj mi powiedzieli ze wlasnie takie maja byc by mnie chronic:szok::szok:barany.nie moge sobie przypomniec jak sie nazywaly:no::confused:dostalam w koncu inne ale nie moglam dostac okresu w przerwie,dzwonilam do mojego gina i kazal mi poczekac na @ i zaczac tak jak pierwszy raz ale mimo to nie bylo:no::no::no:nafaszerowali mnie chyba taka dawko hormonow ze jak mialam slabsze to sie popapralo wszystko.Przerwalam w koncu.
Teraz biore znow bo troche sie balam po ciazy:sorry2::sorry2::sorry2:mam yasmin:-)sa ok jak dla mnie;-)nie mam problemow.Zreszta nawet juak bralam w Pl pigulki to nigdy nie mialam problemow typu mlodsci czy tycie choc moje kolezanki po tych samych mialy:tak::sorry2::sorry2::sorry2:
No ale to byl wyklad:nerd::nerd::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A u nas noc straszna ja juz nie mam sily:no:nie wiem co jest:baffled:wierci sie strasznie w nocy:baffled:czasem sprawia wrazenie ze mu zimno:confused:biore go do siebie to sie przytuli i drzemie choc tez sie wierci ale jakos spi:confused::confused::confused:boshh
juz nie wiem co jest grane:confused:
Ide kawusie zrobic bo padne:baffled:

heyka dziewczyny :-)

ja przychodzę się pożalić :-( dziś znów mam wolne, a powinnam być w pracy :-( jutro niby mam pracować, ale to się okaże. pochodziłam wczoraj trochę po hotelach, pubach i restauracjach w okolicy, ale nigdzie nikogo nie szukają (na tą chwilę). zostawiłam jedno CV, w dwóch miejscach telefon i to tyle. jeszcze w piątek ruszę, może uda się coś znaleźć.

Miśka T co do pigułek, to ja w Polsce brałam LOGEST a tutaj po ciąży, jeszcze jak karmiłam CERAZETTE. nie wiem na ile jedne czy drugie są dobre. teraz nie biorę żadnych, bo zauważyłam, że przy pigułkach mam migreny :crazy:

kwiateczek nie wiem co jest z tym wierceniem się, ale moja Oliwcia też się strasznie wierci, jak śpi, normalnie szok :szok: wydaje mi się, że jej za ciepło, więć przykrywam ją tylko kocykiem w nocy, ale to nie zawsze pomaga.

katarzyna s ale macie z tymi drzwiami i z tą "polską" agencją, szok :szok:

Mała-gorzatka jak tam urządzanie mieszkanka?

Syla ja tez bralam Logest:-)pozniej po przerwie Minulet ale tu nie ma:no:
Co do wiercenia sie to pewnie mu zimno tez bo szybko tem spadala ostatnio,za zimno bylo:baffled:jeszcze to ogrzewanie co chwile sie zalacza bo okna nie szczelne a jak wylacze to zimno i trzeba wstawac wlaczac:sngry::angry:czekam co zrobia teraz ale jak nie zmienia lub nawet nie doloza drugich,zeby byly dubeltowwe to sie wyprowadzamy:tak::evil:szkoda mi troche bo takie wlasnie chcielismy ale coz:baffled:znow kasa,wykladziny itd a u nas w pracy powiedzieli-ostatnie 2 tyg:baffled::baffled:teraz juz bedzie cieplej wiec mamy czas.jestem w trakcie zalatwiania tych benefitow ale wszyscy chhca znac date kiedy zamykaja a ja wciaz nie wiem:baffled:ale zlozone,tyle z glowy.Teraz czekac i podac date:-):wink:workingu nie chca mi dac choc baba w citizenie mi wyliczyla ze sie nalezy juz teraz:szok:a oni nie chca mi dac nawet formularza:no::angry::angry:jutro ide do niech znow moze mi pomoze ,oby tylko byla ta sama bo e wtorek tylko zmarnowalam czas.a ile ludzi jest tam teraz:szok::szok:nawet bnie wiedzialam ze jest Polka 2 razy w tyg:szok:ale do niej ludzi tez tyle...poszlam do angielki i wyszlam szybciej niz od polki znajpoma:tak:
oki lece juz bo padam:baffled:ciekawe jaka noc mnie czeka:sorry:Dobranoc:wink:

reklama
A mi kochane to tak opadly sily .... wystarczylo tylko pozwozic nasze graty... i ja nie mam sily na nic. Nic mi sie nie chce. Dzis z bolami konczylam porzadkowanie dolu a tu jeszcze cala gora i stos rzeczy w garazu....:baffled:kiedy ja to zrobie.... ? Ostatnio wogole jakas podlamana chodze.... nie wiem o co chodzi...ale jakas chandre mam czy cus :confused:

kwiateczek- u mnie to samo...tylko czasem jest lepiej a czasem gorzej.... Na nowym mieszkanku poki co ladnie nam spi i na drzemki i w nocy, choc wczoraj i przedwczoraj sie bardzo krecila... myslalm ze jej zimno, przykrywalam ja a ona sie odkrywala gdy tylko poczula cos na sobie...wstawalm do niej do 2 w nocy...az ja wzielam ,.polozylam u nas.... przytulila sie, i spala do rana choc bardzo sie wiercila....moze kolejne zeby, moze zly sen, moze za duzo wrazen...tez ten temat draze :tak: ale ja czasem biore, bo sama jestem zmeczona a w dzien tez musze funkcjonowac....

syla- napewno cos znajdziesz

Do góry