reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam:-)
Malgorzatka to masz kociol teraz ale powoli poukladasz wszystko:tak:nie od razu Rzym zbudowano:-)
Co do noce to dzis znow to samo,chyba mu zimno samemu:baffled:bedzie zmarzluchem takim jak ja.Ja to latem nawet w skarpetach potrafie spac:-D:-D:-D
WIECIE CO ODKRYLAM??? Maly ma pie[rzyk na udzie tak jak ja:-):-):-):-)

Syla powodzenia.Ja dolocze do CIEBIE juz nie dlugo.Podobno ostatnie 2 tyg u nas wiec nie ma gdzie wrocic na pewno:no:myslalm ze po urlopie jeszcze pojde ale coz:baffled:

reklama
witajcie dziewczyny!!!

Ja dzis po wizycie u poloznej... okazalo sie ze wszystko jest ok... pobrano mi krew i mocz do badania... bo mam bialko w moczu... za pare dni maja byc wyniki i zadzwonia do mnie... dzidzia zdrowa slyszalam serduszko cudownie bilo... kolejna wizyte mam za 3 tygodnie...ale w poniedzialek ide jeszcze do GP... ciesze sie ze wszystko jes ok martwia mnie jedynie te wyniki z moczu...

buzka dla was mamuski...

Witam z popołudniową kawka.
No troche ogarnełam wczoraj chatke,poprałam posciel, reczniki po gosciach.
Malogorzatka przesyłam troche pozytywnych fluidow i siły.Wiesz tez sie obawiam własnie tego,bo teraz poki co mam tyle energi i siły ze mogłabym dzis sie przeprowadzac.Ale jak przyjedzie co do czego to pewnie tez strace ochote na wszzystko.Ale co tam Kwiateczek ma racje nie odrazu Rzym zbudowali....
Kwiateczek moje dzieciaki to sie do tej pory krecą i odkrywaja w nocy.Mlodszy tez ostatnio mruczy przez sen i sie wierci.Ale u nas to przez zeby bo dopiero co mu sie przebiły 4 trzonowce a juz wychodza cztery na raz kolejne,ale tym razem trojki.
Syla no cos pewnie sie znajdzie,chociaz teraz to trudno o prace.Ale zycze powodzenia.
Paula to super ze wszystko dobrze,a z wynikami moczu tez sie poprawi.Ja w ciazy to zawsze mialam dobre wyniki,nawet lepsze niz kiedykolwiek.ja sie smiej ze kobieta do rodzenia jestem.A wykjazd do Pl to faktycznie mieliscie nieciekawy wszystkim cos dolegalo.

ok lece laski pa

Leos tez sie wierci, a ostatni tydzien to isnty koszmar,w nocy budzi sie kilka razy, krzyczy, placze, wyma****e rekami, w dzien nie lepiej, czesto ryczy, nic mu sie niepodoba, podejrzewala, zeby i mialam racje, dolne piatki mu wychodza, pewnie jeszcze troche mu to potrwa, takze IZKA, witaj w klubie;-)

MALGORZATKA, my tez przesylamy pozytywne fluidy, powolutku a wszytsko dasz rade zrobic, a pozniej zacznie sie czas uciechy z nowej chatki ;-)

SYLA, powodzenia, napewno bedzie ci ziezko cos znalezc z powodu kryzysu, ale znajac lenistwo angolii napewnoe cos szybicej znajdziesz nic oni ;-)

PAULA, fajnie ze z dzidzia wszytsko okej, powodzenia ;-)

iza, miska- dzieki kochane mamuki... dzieki za mile slowa... buzka dla was....

mala szaleje coraz to mocniej az czasem zaboli...

Paula bedzie dobrze napewno jest w porzadku:tak::tak:ja kiedy slyszalam serce to plakac mi sie chcialo,cudowne uczucie:sorry::sorry:

Moj maly jeszcze drzemie,ciekawe kiedy pojdzie spac:baffled:bedzie buszowal dlugo:tak:

kwiateczek- no to cudowne... dziekuje za slowa otuchy... moj synek juz dawno wykapany jeszcze chwilke i idzie spac... wyszalal sie dzis z tata na calego... bedzie troszke spokoju...

Paula i jeszcze jedno spoznione ale szczere
Wszystkiego najlepszego dla syncia z okazji 4 urodzin.Pewnie imprezka była w Pl.

izka- dziekuje slicznie w imieniu synka... no dzialo sie dzialo... w PL szalenstwo... mialam juz dosc tych urodzin i dzieci... szalaly jak opetane...a ile sprzatania... ale czego sie nie robi dla dzieci... dziekuje za pamiec...

reklama
Hej dziewczyny, gdzie wy sie wszystkie podziewacie????????? bo nam watek umrze!!!!!!!! ;-)

DUZO MILOSCI, RADOSCI, I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W DNIU SW.WALENTEGO ;-)

Do góry