reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

SYLA, to niedobrze, szukaj czegos innego, jasne, napewno cos znajdziesz, trzymam kciuku za Ciebie!!!!!

reklama
syla - to szkoda,ze tak kombinuja od poczatku:dry:szkoda,ze nie mieszkasz blizej,bo do mojej siorki szef potrzebuje do knajpki.co prawda na nielegalu ale wyplata super+zwrot za dojazdy:tak:narazie na pare godzin,ale od marca-kwietnia w centrum zaczna na nowym miejscu i tam juz normalnie bedzie potrzebowal kogos:sorry2:
a stronka o benefitach swietna,ja tez mam ja od kumpeli:tak:wszystko co dostaje zgadza sie w zupelnosci z tymi wyliczeniami wiec potwieredzam,ze dobra jest;-)
mamusia Blaneczki - kiedys dowiadowalismy sie o takia mozliwosc kupienia mieszkanka:tak:ale nam w agencji powiedzieli ze bardziej sie oplaca kupic w leasingu na powiedzmy te 99 lat,bo tak przewaznie sa:tak:sa tansze i wiecej swobody sie ma jesli chodzi o zmiany w mieszkaniu:tak:ale tylko tak ogolnie kiedys pytalismy wiec szczegolow nawet nie znam:sorry2:
Miska - no wlasnie w agencji sami polacy,tak sie nam przypadkowo trafilo:tak:ale i tak tylka daja caly czas:wściekła/y:a sami nie chcemy nic robic,bo sie czepna jeszcze teraz przed przeprowadzka i moze problemy z kaucja zrobia...

Mamusia Blaneczki dzięki :-) A Ty co planujesz kupić domek tutaj?
Tak , jestesmy w trakcie zalatwiania domku ;-)
mamusia Blaneczki - kiedys dowiadowalismy sie o takia mozliwosc kupienia mieszkanka:tak:ale nam w agencji powiedzieli ze bardziej sie oplaca kupic w leasingu na powiedzmy te 99 lat,bo tak przewaznie sa:tak:sa tansze i wiecej swobody sie ma jesli chodzi o zmiany w mieszkaniu:tak:ale tylko tak ogolnie kiedys pytalismy wiec szczegolow nawet nie znam:sorry2:
A co to znaczy w leasingu?:zawstydzona/y::nerd::-pto znaczy ze nie na procenty? ale to trzeba duzo wplacic strasznie :sorry2:tak ? nawet 30procent :confused:
Ja wiem ze w tym domku mozemy mieszkac okolo 500 lat :tak: a we flacie mozna mieszkac 125czy 115:tak: i my zaltwiamy sobie wlasnie prosto od developera a nie przez agencje :sorry2: ale co do zmian to za duzo nie wiem :sorry2::sorry2: dowiem sie w piatek wlasnie ....tansze czyli ile stoja??? hmmmm

KASIA, polacy w agencji?? no prosze! to chyba juz sie bardzo zangielszczyli ;-) skoro taka pomoc z nich strony, widac za dlugo tu juz mieszkaja ;-)

SYLA, powodzenia, napewno jakas prace znajdziesz! powodzenia

Witajcie Mamunie.Ja tak trochę z innej beczki. Korzystając z tego ze często tu bywacie (rożnie jest na innych watkach) mam pytanie.
Nie chca mi cholery zrobic USG w mojej klinice mimo ze powtarzam ciagle ze cos jest nie tak ze zle sie czuje itd itp.. (nie bede tu o tym zanudzac) wiec dla wlasnej spokojnosci chyba jednak pojde prywatnie do polskiej kliniki i sobie zrobie.. ALE.Chcialabym 3D a nie bardzo wiem gdzie i jaka jest roznica w cenie miedzy zwyklym USG a 3D.Bylam juz prywatnie za zwyklym na poczatku ciazy i moze cos sie pozmienialo(moze juz wszedzie maja 3D itd) Dodam istotna informacje ze mieszkam w nieszczesnym Londynie.
Pozdrawiam ciepło w niezbyt pogodny dzionek:happy:

reklama
hej dziewczyny!!!!
ja juz po urlopie fajnie ale szybko... troszke problemow bylo maz mial grype zoladkowa...synek odstal AZS atopowe zapalenie skory... u mnie wykryto bialko w moczu... jestem juz tym wszystkim padnieta i zmeczona mam dosc... kurczaki jak nie urok to sraczka... oszaleje...

Do góry