reklama
hej Laski mam pytanie czy ktoras z Was kupowala mieszkanie w UK??
Taka opcja shared ownership
Taka opcja shared ownership
syla333
Fanka BB :)
oj Miśka T dzięki, kochana. powodzenie się przyda. na Job Centre nic nie mają, jutro uderzam na miejscowe restauracje, puby i hotele.
zycze powodzenia w szukaniu , ja tez startuje juz po wakacjach
syla333
Fanka BB :)
Mamusia Blaneczki dzięki :-) A Ty co planujesz kupić domek tutaj?
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
syla - to szkoda,ze tak kombinuja od poczatkuszkoda,ze nie mieszkasz blizej,bo do mojej siorki szef potrzebuje do knajpki.co prawda na nielegalu ale wyplata super+zwrot za dojazdynarazie na pare godzin,ale od marca-kwietnia w centrum zaczna na nowym miejscu i tam juz normalnie bedzie potrzebowal kogos
a stronka o benefitach swietna,ja tez mam ja od kumpeliwszystko co dostaje zgadza sie w zupelnosci z tymi wyliczeniami wiec potwieredzam,ze dobra jest;-)
mamusia Blaneczki - kiedys dowiadowalismy sie o takia mozliwosc kupienia mieszkankaale nam w agencji powiedzieli ze bardziej sie oplaca kupic w leasingu na powiedzmy te 99 lat,bo tak przewaznie sasa tansze i wiecej swobody sie ma jesli chodzi o zmiany w mieszkaniuale tylko tak ogolnie kiedys pytalismy wiec szczegolow nawet nie znam
Miska - no wlasnie w agencji sami polacy,tak sie nam przypadkowo trafiloale i tak tylka daja caly czasa sami nie chcemy nic robic,bo sie czepna jeszcze teraz przed przeprowadzka i moze problemy z kaucja zrobia...
a stronka o benefitach swietna,ja tez mam ja od kumpeliwszystko co dostaje zgadza sie w zupelnosci z tymi wyliczeniami wiec potwieredzam,ze dobra jest;-)
mamusia Blaneczki - kiedys dowiadowalismy sie o takia mozliwosc kupienia mieszkankaale nam w agencji powiedzieli ze bardziej sie oplaca kupic w leasingu na powiedzmy te 99 lat,bo tak przewaznie sasa tansze i wiecej swobody sie ma jesli chodzi o zmiany w mieszkaniuale tylko tak ogolnie kiedys pytalismy wiec szczegolow nawet nie znam
Miska - no wlasnie w agencji sami polacy,tak sie nam przypadkowo trafiloale i tak tylka daja caly czasa sami nie chcemy nic robic,bo sie czepna jeszcze teraz przed przeprowadzka i moze problemy z kaucja zrobia...
Tak , jestesmy w trakcie zalatwiania domku ;-)Mamusia Blaneczki dzięki :-) A Ty co planujesz kupić domek tutaj?
A co to znaczy w leasingu?to znaczy ze nie na procenty? ale to trzeba duzo wplacic strasznie tak ? nawet 30procentmamusia Blaneczki - kiedys dowiadowalismy sie o takia mozliwosc kupienia mieszkankaale nam w agencji powiedzieli ze bardziej sie oplaca kupic w leasingu na powiedzmy te 99 lat,bo tak przewaznie sasa tansze i wiecej swobody sie ma jesli chodzi o zmiany w mieszkaniuale tylko tak ogolnie kiedys pytalismy wiec szczegolow nawet nie znam
Ja wiem ze w tym domku mozemy mieszkac okolo 500 lat a we flacie mozna mieszkac 125czy 115 i my zaltwiamy sobie wlasnie prosto od developera a nie przez agencje ale co do zmian to za duzo nie wiem dowiem sie w piatek wlasnie ....tansze czyli ile stoja??? hmmmm
Katarzyna_83
Aktywna w BB
Witajcie Mamunie.Ja tak trochę z innej beczki. Korzystając z tego ze często tu bywacie (rożnie jest na innych watkach) mam pytanie.
Nie chca mi cholery zrobic USG w mojej klinice mimo ze powtarzam ciagle ze cos jest nie tak ze zle sie czuje itd itp.. (nie bede tu o tym zanudzac) wiec dla wlasnej spokojnosci chyba jednak pojde prywatnie do polskiej kliniki i sobie zrobie.. ALE.Chcialabym 3D a nie bardzo wiem gdzie i jaka jest roznica w cenie miedzy zwyklym USG a 3D.Bylam juz prywatnie za zwyklym na poczatku ciazy i moze cos sie pozmienialo(moze juz wszedzie maja 3D itd) Dodam istotna informacje ze mieszkam w nieszczesnym Londynie.
Pozdrawiam ciepło w niezbyt pogodny dzionek
Nie chca mi cholery zrobic USG w mojej klinice mimo ze powtarzam ciagle ze cos jest nie tak ze zle sie czuje itd itp.. (nie bede tu o tym zanudzac) wiec dla wlasnej spokojnosci chyba jednak pojde prywatnie do polskiej kliniki i sobie zrobie.. ALE.Chcialabym 3D a nie bardzo wiem gdzie i jaka jest roznica w cenie miedzy zwyklym USG a 3D.Bylam juz prywatnie za zwyklym na poczatku ciazy i moze cos sie pozmienialo(moze juz wszedzie maja 3D itd) Dodam istotna informacje ze mieszkam w nieszczesnym Londynie.
Pozdrawiam ciepło w niezbyt pogodny dzionek
reklama
hej dziewczyny!!!!
ja juz po urlopie fajnie ale szybko... troszke problemow bylo maz mial grype zoladkowa...synek odstal AZS atopowe zapalenie skory... u mnie wykryto bialko w moczu... jestem juz tym wszystkim padnieta i zmeczona mam dosc... kurczaki jak nie urok to sraczka... oszaleje...
ja juz po urlopie fajnie ale szybko... troszke problemow bylo maz mial grype zoladkowa...synek odstal AZS atopowe zapalenie skory... u mnie wykryto bialko w moczu... jestem juz tym wszystkim padnieta i zmeczona mam dosc... kurczaki jak nie urok to sraczka... oszaleje...
Podziel się: