heja,
ja dzis wstalam z M razem,bo ma ranna zmiane i wychodzi z domu o 5:30
a zepsuly Nam sie drzwi wejsciowe i nie mozna ich z zewnatrz zamknac bez trzaskania
Jakas belka nad nimi i oknem pekla przez snieg i cieknie Nam nad drzwiami i w calym pokoju jest mokra sciana nad oknem
No i drzwi nasiakly i nie da rady ich zamknac bez kopniecia od srodka
Najgorsze,ze ja sama nie wyjde bo nie dam rady ich zamknac bo naprawde trzeba porzadnie pociagnac(co jest utrudnione bo nawet normalnej klamki nie ma!)i walnac i nie daje rady
Bylismy w agencji zgloscic i powiedzieli ze raczej ich nie podpiluja bo na wiosne wyparuja i bedzie szpara
Na co powiedzialam,ze mi to ok,moge posiedziec w domu i czekac na M i wychodzic z Nim razem gdzies,ale nie wiem jak beda mieszkanie pokazywac ludziom bo zeby otworzyc drzwi tez trzeba kopnac ostro wiec powodzenia jak Im ktos to wynajmie
No i siedze sobie bo mam skurcze te Braxtona Hicks'a lekkie i spac mi sie nie chce bo mala sie wierci
Weronika zostala na wielkim Naszym lozku i najwyrazniej Jej baaaaaaaardzo dobrze bo rozlozyla sie na calego i z raczkami do gory spi twardo
:-)
syla - tak,tak zdawaj relacje na biezaco
ja za praca tesknie juz,ale znajac mnie to jakbym poszla zanim bym urodzila drugie dziecko to dluuuuuuuuuuuuuuugo bym sie nie zdecydowala na ciaze,bo a to i nowi ludzie i jakos inaczej po 2.5 latach w domu;-)ale kolejne 2.5 zleci w mgnieniu oka i pojde w koncu
malagorzatko - nie chca Nam za bardzo dac 1bed bo landlordzi sie niechetnie godza na 4 ludzi na takim mieszkanku
oczywiscie sa wyjatki ale raczej bysmy dlugo musieli szukac,a jak sie okazuje mozna znalesc fajna maisonette z ogrodkiem i to 2bed za 850£ czyli w sumie 100£ drozej tylko,a ja taaaaaaaaak bardzo chce kawalek ogrodka
oj,mnie tez czeka pakowanko i sprzatanie ale powiem Ci,ze sie az doczekac nie moge bo po prostu to KOCHAM!!!spokojnie moglabym zmieniac mieszkanko raz w roku przynajmniej
I ukladanie od nowa wszystkiego i rozplanowywanie co gdzie ma byc
;-)ach...obysmy szybko cos fajnego znalezli:-)
Elunia - tu masz stronke,ktora liczy Ci dokladnie ile benefitow dostaniecie....z moimi zgadza sie idealnie,wiec polecam!!!!
Start Calculation
A co do picia z niekapka to moja tez przed roczkiem jakos sie przezrzucial na taki a jak skonczyla rok to z niczego innego jak ze zwyklej szklanki albo ewentualnie kubka pic nie chciala a teraz znowu tylko z butli ze smoczkiem chce pic,ale to ewidentnie juz z racji nowej dzidzi....nie martwie sie narazie i Jej pozwalam bo jak zapomni sie czy jak jemy wspolne obiadki to normalnie ze szkalny pije