kwiateczek
majowa mama `08
dziewczyny co zrobic ??? jak odkladam mala do lozeczka to po 5 min jest wielki lamet i placz kiedy siedzimy na kanapie a mala lezy u mnie na brzuchu moze spac i spac !!! boje sie ze niedlugo nie bede mogla do toalety pojsc i nic zrobic bo mala bedzie na mnie spala poradzcie cos prosze !!! czy takie malenstwo juz sie moze przyzwyczaic ??
to normalnewlaczaj telewizor czy radio niech sie uczy do lekkiego halasu;-);-)wtedy ja odlozysz a onabedzie slyszec w tle cos,moze bedzie jej latwiej.To prawda ze malenstwo czuje mame,jej cieplo i tak jest dla niego najbezpieczniej.Ja tez to przerabialam,sorki nadal przerabiamlezy mi na brzuchu i spi a jak go odkladam to placzcwaniak maly
Po powrocie z wakacji tez musialam oduczac go z raczeka ale sie udalo;-)pamietaj ze czego sie dziecko nauczy to i sie oduczy;-)
narazie potrzebuje mamy i ty przy niej badzpozniej bedzie to zadziej jak juz mamy pisaly
My juz po spacerku, Leos spi a ja zupke gotuje ;-) zimno na dworzu ale piekne slonce swieci, lod na chodniakch mozna nogi i rece polamac!!! nikt tu nieodsnieza, w Polsce cos takiego bylo by niedopomyslenia!!! a tutaj prosze! nic nierobia, oglasza tylko 1 syopien kleski zywiolowej i juz!! maja to z glowy ;-)
Gdzie sie wszytskie dziewczyny podzialy???? halo??????
cisz atu ostatniojak jestem to mam wrazenie ze pisze ze soba
my dzis nie poszlismy na spacer bo taki ziab ze szokslonce tez swieci:-):-)
ide malego uspic zachwile bo juz marudzinauczyl sie komunikacji;jak cos chce to jest;mmmhmmm i łełełełeeee,cwaniak maly