reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka mala jest slodka.Juz widze jak leci do loaptopa:-D:-D ja mam tak z jedna bajka na mimi tylko zaczne spiewac piosenke(mama mirable)a on juz czlapie biegiem zeby sprawdzic w tv czy aby leci:-D:-D:-Djak to fajnie wyglada nawet nie patrzy czy ma cos pod nogami tylko leeeccciii:-D:-D:-)
Syla zycze powodzenia,masz nie zle postanowienie:tak:ja cale zycie chudzielcem bylam,teraz mi troche zostalo ale na brzusiu najwiecej:sorry:piersi wrocily do rozmiarow pierwszych(czyli male A)i wygladam:baffled:nie umie sie odchudzac bo nigdy nie musialam:sorry:jak odmowic sobie lody,czekolade czy babke:szok::szok:najwiecej jem lodow,codziennie(no teraz gardlo mnie boli)
ojki lece tez:tak:dobranoc:-)

reklama
kwiateczek chciałabym zobaczyć tego Twojego malucha lecącego na Mamę Mirabel :-D... a tak poza tym, to ja też zawsze byłam chudzielcem, ale jakoś od przyjazdu do Anglii to się zmieniło, a po ciąży też brzuchol mi został. ja już po prostu nie mogę na siebie patrzeć, dlatego postanowiłam coś z tym zrobić :sorry:

syla333- eh ty z odchudzaniem..jakies diety.... zawrotu glowy mozna dostac... ja sobie od miesiaca obiecuje ze wezme sie za siebie :-D...ale jem coraz wiecej slodyczy kazdego dnia.:-D Nie umiem sobie ich odmowic :zawstydzona/y: Fakt szczupla jestem , ale nie chuda- zadnych wystajacych kosci biodrowych nie mam i bym nie chciala miec. Troszke mam brzuszek po ciazy ale sadze ze zaczal by mi znikac jak juz bym byla wychudzona do kosci :-D - ja zawsze troszke go mialam o ile pamietam.
Ale moja dieta jest taka... zadnych sosow gotowych ani wlasnej roboty zageszczanych, zadnego zaprawiania zup, zadnego polewanie tluszczykiem.... i jedzenie wszytskiego ale w mniejszych ilosciach czyli ziemniaki, chleb, slodycze, paczki....no i ogolnie wiecej zup....bo od zupy napewno nie utyjesz choc mialabys jesc talerz co godzine :-D

kwiateczek- a tak myslalas nad tym powrotem do pracy.... a tu patrz... jaja !Teraz to ciagle sie slyszy ze cos likwiduja, gdzies zwalniaja.... szok normalnie.

PINKA, dzieki jeszcze raz, widze ze mamy podobne podejscie do zycia, zobaczymy co przyniosa nam nadchodzace miesiace ;-)

SYLA, no mam nadzieje ze taka kwota wystrczy do przezycia w Polsce ;-) wiem ze ludzie zyja tez za mniejsze pieniadze, ale wiadomo co to za zycie...

KWIATECZEK, to wy tu chyba jescze troche posiedzicie jak macie takie ambitne plany co do remontu, powodzenia zycze, no i z ta praca to cie zalatwili na cacy!!! zebys tyllko miala z kim malego zostawic, bo tutajk to jest problem jak sie jest samemu!

I cop wy sie tak odchudzacie dziewczynki??!!!! ;-) MALGORZATKA ma racje, obciecie racji o polowe i rezygnacja z bardzo kalorycznych rzeczy to dobra opcja, ja na sczescie tez niemusialam sie nigdy odchudzac, a teraz po teh chorobie to normalnie spodnie zemnie spadaja, szok, i poki co mysle jak tu przywrocic do siebie apetyt bo na nic nie mam ochoty, straszne, wszytsko mi rosnie w buzi.......

Miska mi spodnie spadaly kiedyc:sorry:teraz sie ciesze ze waze 55kg bo wczesniej 47kg:baffled:
Rano zadzwonila do mnie kolezanka i powiedziala ze zostanie mi z malym i ze bierze za tydz urlop:tak:teraz wszystko sie zmienilo::baffled:dzwonila ze od poniedzialku bierze urlop i przyjdzie do Konradka bo zaklad prawdopodobnie jeszcze tydz pociagnie:-:)-:)-:)-:)-:)-(kurcze i najgorsze jest robic razem bo teraz oboje nie mamy pracy:no::no::-:)-:)-:)-(ale jaja i co teraz:szok::szok::unsure::unsure::unsure:musze chyba tescik zrobic jeszcze na wszelki wypadek bo jak by okazalo sie ze jestem w ciazy to trzeba jeszcze kombinowac:sorry::sorry::sorry:

KWIATECZEK, to wspolczuje, masz problem, a co z tym tescikiem?? to tak specjalnie czy nieumyslnie go bedziesz robic? bo chyba nic niepisalas ze sie staracie?czy ja cos przeoczylam??

reklama
hej laseczki

ja tylko na moment bylam dzis na rozmowie w sprawie pracy i dostałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaczynam w poniedziałek w Hotelu sprzatanie 5 dni w tygodniu po 3 godziny:tak::tak::tak: moze bedzie wiecej godzin ale narzaie tyle

a teraz mykam bo w domu jak by tajfun przeszedł bo ekspresowo sie dzis szykowałam moze wpadnie wieczorkiem

Do góry