reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Malvinko- a sprobuj moze przez tydzien nie jesc zadnych produktow mlecznych (mleko krowie i przetwory) i zobacz jak Maja zareaguje. Tomkowi to pomoglo, okazuje sie, ze niektore niemowlaczki (tak do ok. 3 miesiaca) nie trawia bialka krowiego. Tak mi powiedziano w Polsce. A infakol w naszym przypadku zupelnie nie pomagal!

Powodzienia i wykorzystuj kochana mame :angel: ile sie da!!!!

reklama
oJ BIEDNE BOBASKI TAK SIE MUSZA MECZYC Z BOLAMI BRZUSZKA ::)Pewnie nie zawsze lekrstwa i domowe sposobu pomagaja???Oby szybciej podrosly i te bole powinny ustapic.
Anya tak jak pisalysmy maly juz wybral,ktore mu smakuje mleczko,najwazniejsze,ze pije i po nim rosnie ;D
Tamarunia zycze milych zajupow,my dopiero wozek kupimy w kwietniu,a twoj wozek ma Changing Bags???Ja ostanio wyczailam fajna torbe:
http://www.caboodlebags.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=4
Malvina chetnie wybiore sie z toba na spacer :) juz niedlugo...... ;)
Beta oj biedny Tomcio,tak sie meczy czasmi co,ale chyba nie codziennie ma kolki???Chodzisz z nim moze na basen,albo do innych klubow dal bobasow???

ide zjesc sniadanie bo niedawno wstalam :D
pozdrowionka ;)

Malvino bardzo Ci dziekuje, wybieramy sie tam jutro:) a do mamams and papas do brent cross raczej, ale to az pooootem. Maxin, nasz wozek nie ma w zestawie, trzeba dokupic, wlasnie nie wiem czy sie zdecydujemy, czy nie, tak samo jak nie wiem czy kupowac na carry cot ten oslaniacz od deszczu czy sobie darowac i kupic tylko do spacerowki???a torba fajna, pojemna chyba co?wlasnie z tego paretnting club mamy ta torbe huggies, gdzie jest tez changing matt taka "wyjsciowa"i sama nie wiem czy z niej korzystac czy nie, w sumie mi to jest obojetne, zobaczymy co tatus Fazili powie :D jutro jak bedzie chcial to kupimy, jak nie to nie:)

Malvina- mam nadzieje, ze Twojej kochanej Majeczce mina kolki i bedziesz mogla dzieki temu bardziej sie wysypiac. Poza tym pozniej z pewnoscia bedzie wydluzac sobie ten sen. Na szczescie (odpukac w niemalowane... odpukalam w twarz :-) HIHI) Joshowi nic nie dokucza i na brak snu nie mozemy narzekac oboje.

Beta- jestem pewna ze Tomus jest najkochanszy nawet jesli bywa marudny i budzi sie przez kolki. To jest wlasnie ta piekna, najprawdziwsza najwieksza milosc- matki do dziecka, zupelnie bezinteresowna. I chocby nasze dzieci byly najwiekszymi diabelkami to beda najbardziej kochane na swiecie!!!

Tamarunia- co do snu przerywanego to oczywiscie kwestia przyzwyczajenia. Potrzebuje sie na to czasu i wprawy, a pozniej juz sie wysypiasz nawet gdy sie nie wysypiasz :-) Ja np. moglabym duzo spac, bo Josh daje mi na to wielkie szanse, ale jakos z nich nie korzystam, a w nocy spie bardzo czujnie, bo on nigdy nie placze, gdy jest glodny. Zawsze pcha sobie raczki do buzki i moj sen nie nalezy do tych mocnych, bo nasluchuje czy juz je swoje raczki.

Zegnam Was, bo ide kibicowac Adamowi Malyszowi :-)

Alez tu cicho sie zrobilo!!!!
Wracamy wlasnie z zakupu wozka, tzn zamowilismy juz i wplacilismy zaliczke:):):):)za dwa tyg odbior, fajnie!!ciesze ise bardzo:)

Dzien dobry!Cos cicho i spokojnie sie tutaj ostatnio zrobilo!Jak sie macie dziewczyny, jaka u was pogoda?U nas juz kolejny dzien swieci slonce wiec humor mi dopisuje!Mam nadzieje ze u was tez wszystko w jak najlepszym porzadku!
Milego dnia!

Witajcie dziewczynki! ;D

Jak sie ciesze, ze odkrylam ten watek!!!! Mieszkamy w Stevenage (okolice Londynu) Jestem w 8tc, mam wiele pytan o lekarzy no i wogole. Szczerze mowiac troche sie rozczarowalam, ze tutaj trzeba widziec sie najpierw z lek. ogolnym, bo myslalam, ze to tak jak w Polsce, no ale poki co mam termin na 23.02 wiec po tej wizycie opowiem co i jak. Fajnie, ze jestescie!!!

Witaj Gwiazdeczka!Fajnie ze dolaczylas do nas.Ja tez mialam na poczatku mnostwo pytan i tez bylam troche rozczarowana sluzba zdrowia tutaj.Nio ale coz, co kraj to obyczaj.Jak masz jakies watpliwosci to pytaj, tutaj zawsze ci pomozemy!
Pozdrawiam

czesc dziewczynki! jak minal wasz weekend? u nas OK, chcociaz pogoda dala sie we znaki, zimno jak diabli bylo i nie oglismy isc na dlugi spacerek... :(
witam Gwiazdeczke, czesc Izusia! Gwiazdeczko gratuluje zafasolenia i zycze duzo zdrowia i energii w ciazy!
Beta  -- dzieki za rady! z tymi produktami mlecznymi to masz na mysli skaze bialkowa?? mojej siostry synek to mial i ona calkiem musiala zrezygnowac z karmienia piersia. ale on przy tym mial taki rumien na twarzy, to bylo oznaka tej skazy a Maja ma ladna buzke, wiec mysle ze nie ma tej skazy. ja generalnie jem malo nabialu- tyle co w masle, raz na jakis czas plaster sera i jogurt. moja dieta jest w ogole bardzo uboga, bo przez te wzdecia malej to jem tylko wybrane produkty, zrezygnowalalm nawet ze swiezych owocow!

reklama
Witaj Malvina!-mam nadzieje ze corcia ma sie lepiej, pewnie rosnie szybko?
Moj weekend byl calkiem fajny,jakos wyjatkowo duzo gosci.No i u nas w Leigh pogoda jest calkiem fajna, niezbyt cieplo ale piekne slonce i niebieskie niebo juz ktorys dzien z kolei wiec humory nam dopisuja.
Wlasnie probuje wstawic fotke, mam nadzieje ze mi sie uda i pokaze wam moj brzucholek!
img33242kq.jpg[img]

Do góry