M
Malvina
Gość
Maxin - pieknie wygladasz! widze ze nie przytylas chyba duzo w ciazy. no i dobrze przynajmniej nie bedziesz miec teraz tego zmartwienia co ja - zbedne kilogramy do zrzucenia i tylko kilka ciuchow do ubrania, i to tych z ciazy jeszcze...
dlugo chyba nie zaloze swoich ulubionych bluzek i spodni... >:na szczescie duzo teraz nie wychodze, na spacerki i do sklepu tylko...tak na prawde dzis bedzie pierwszy moj wychodny wieczor od czasu narodzin Majuni! idziemy na kolacje na Valentego, juz nie moge sie doczekac! no wiecie pierwsza randka z mezem odkad jestesmy rodzicami!! ;D
Baasiu- ja tez juz sie powoli przyzwyczajam do tego nocnego wstawania. ale tak o 8-10 wieczor to juz jestm raczej nieprzytomna i klade sie spac, bo rzadko w ciagu dnia uda mi sie zdrzemnac. caly czas jeszce Maja je bardzo czesto i spi nieregularnie. a jakie byly twoje pierwsze tygodnie z nowonarodzonym synkiem? rodzilas wogole Londynie czy w Polsce?
Lwico - daj znac bo sie martwimy!
DZIEWCZYNY!- zycze udanego Dnia Zakochanych!!
Baasiu- ja tez juz sie powoli przyzwyczajam do tego nocnego wstawania. ale tak o 8-10 wieczor to juz jestm raczej nieprzytomna i klade sie spac, bo rzadko w ciagu dnia uda mi sie zdrzemnac. caly czas jeszce Maja je bardzo czesto i spi nieregularnie. a jakie byly twoje pierwsze tygodnie z nowonarodzonym synkiem? rodzilas wogole Londynie czy w Polsce?
Lwico - daj znac bo sie martwimy!
DZIEWCZYNY!- zycze udanego Dnia Zakochanych!!