reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Anyu - piekni ci twoi mezczyzni! no no - naprawde przystojniaki! no i ja tez mam ta brazowa kreche na caly brzuch... :mad: mama nadzieje ze do wakacji zniknie!
Ivonko - twoja Julcia ma urzekajace oczka! beda za nia chlopaki ganiac jak nic! zobaczysz!
Beta - doskonale wiem o czym mowisz! kazdy niemowlaczek ma taki specyficzny zapaszek, moja Majunia tez pachnie takjakby waniliowo.. no i kupka nie smierdzi, bo karmie tylko piersia wiec nie jest to jeszce taka "normalna"kupka... ;) ;) ;) bardziej mi siankiem pachnie niz kupa! ;) ;) ;)

rowniez obiecuje zdjecia, moze jutro bedzie wiecej czasu..bo jak na razie ciagle mam go braK!!!

A czy ktos ma jkontakt z Martuska, Aniabania?bo one przeciez tu od samego pioczatku byly, a teraz nic sie nie odzywaja!
A lwica?chyba jest za mocno malenstwem zajeta!a tak w ogole Lwico, jak juz zajrzysz to ja tak skromnie pyatnko zadaje, jak tam wozek sie spisuje ::)

Ivonek,Anya dziekuje za rady,macie racjie ciuszki wieksze zawsze mozna podwinac,a mniejsze to juz czlowiek nic nie zrobi.
Tak jak mowie ja pare ciuszkow kupilam rozmiarowo 0-3 miesiace,czyli to chyba 60cmm,ale chyba zaczne kupowac juz na 3-6 m-cy

Ok zycze milego wekeendu ;)
buziaczki pa

anya-niezlych masz przystojniakow w domu ;D ;D ;D
ivonek-sliczna corcia, a jaka duza, ;D aby patrzec a chlopaki beda sie za nia ogladac ;D ;D ;D

pozdrawiam mamuski i brzuszki

Dorcia a suwaczek sie posuwa i posuwa naprzod. JAk sie czujesz?MAm nadzieje, ze bez zmian bo z tego, co pamietam nie narzekalas zbyt na zle samopoczucie!?
Pozdrawiam i milego dnia zycze:)

witam kobietki ;) lasnie ogladalam fotki maluszkow styczniowek i pociech z lutego,kochane dzieciaczki oj jak ja nie moge sie doczekac naszego szczescia :)
Dorcia juz trzynasty tydzien,ale czas ucieka,no wlasnie jak samopoczucie???
Tamarunia,a ty jak sie czujesz,humorej juz lepiej,dobrze ,ze juz koniec szkoly teraz odpoczywaj,jtro mowisz urodzinki twojego meaz,palnujecie cos???

uciekam sie ubrac bo zaraz mama przyjezadza ;D ;D ;D

pozdrawiam kochane ;)

Malvina- trzymajmy kciuki za kreski (te na brzuchach!) ;-) Ja tez mam nadzieje, ze chociaz ta kreska mi zniknie, bo z rozstepami to sie nie ludze... Ale przynajmniej o ta kreske mniej moj brzuch przypominalby dawny brzuch. Maxin wspominala, ze nie ma tej kreski i ja tez dluzo jej wypatrywalam w ciazy i pod koniec zauwazylam, ze troche cos tam przebija, ale minimalnie mozna bylo dostrzec kreseczke... No i jak urodzilam i brzuch zszedl to ta kreska nagle taka widoczna sie stala, ze sie zdziwilam. A teraz mnie wkurza WRRRR

dorcia- ojej czas naprawde leci nieublaganie. Niedawno sie staralas o dzieciaczka, a to juz 13 tygodni jak go nosisz w brzusiu. Zamierzasz dowiedziec sie predzej czy to chlopczyk czy dziewczynka czy wolisz niespodzianke?

Moi chlopcy wybrali sie na spacer, a ja spedzam czas na ogladaniu telewizji i jedzeniu... :-) To drugie nie zmienilo sie od czasu ciazy. Na brak apetytu nie moge narzekac ;-)

Zycze Wam milego weekendu

a oto obiecane zdjecia Majeczki, co prawda nie sa najaktualniejsze bo byly robione okolo tygodnia temu
pierwszy spacer

maia0202060281gn.jpg

Maja uwielbia spac na brzuszku...

maia0902061163qp.jpg

reklama
Do góry