Czesc dziewczyny!!!
Tylko troche tu nie zagladalam a zaleglosci cala masa...Ale nadrobie nadrobie
Zdjecia ze spotkania super.Dziewczyny wszystkie wygldacie jak nastolatki a nie przyszle mamusie albo juz mamusie.szkoda, ze nie moglam byc ale mam nadzieje ze za trzecim razem dotre na spotkanie
Anya sliczny ten twoj Josh!!!I masz racje ze chyba bardziej podobny do taty..Chociaz juz sama nie wiem...Ale jak urosl!!!Jak ten czas szybko leci.Jejku....
Maxin a ty jak sie czujesz?Mam nadzieje ze luty szybko ci minie i w koncu odpoczniesz i wezmiesz wolne od pracy
Ara a jak kociaki?Masz jeszcze je czy juz znalazly nowe rodziny?
Beto, Leedsano wklejcie foteczki swoich maluchow!!!
Tamarunia mysle, ze bedziesz doskonala mama!!!I mysle, ze kazda z nas miala czasem takie dziwne mysli.Ja nawet teraz mysle sobie czasem- Boze co ze mnie za matka!!!Ale wiem, ze takie mysli ma kazda z nas...I to jest normalne.Bo nie ma idealow wsrod ludzi.I kazdy ma chwile slabosci...Ale dla swojego dziecka kazda matka jest ta najlepsza na swiecie!!!I nic nie jest w stanie zastapic matczynej milosci...
Dziewczyny a co do okresu po ciazy, to ja dostalam dopiero po dziewieciu miesiacach
D A kreska na brzuchu zniknela mi doslownie w dwa miesiace.Ale wydaje mi sie ze to zalezy od jej koloru.Im ciemniejsza tym dluzej schodzi...''
Dziewczyny wklejam zdjecia mojej corci.Ostatnio zabkuje i ma fatalne nastroje i do tego katar i skrzeczace gardlo ale nadal jest z niej maly urwis
czasem bawie sie w "gornika"
chetnie czytam gazety
ostatnio znow zeby mi dokuczaja i gryze co sie da