reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

HELOŁ...
Dziewczyny co tu taka cisza...?U nas dziś slonko świeci,to pewnie u was jeszcze lepiej co...?
A my wczoraj byliśmy nas szczepieniu no i jakoś żyje,ale łatwo nie było.Kolin bardziej płakał niż Nati,ale to pewnie dlatego że już wie o co sie rozchodzi a Natan dopiero zaczął płakac jak mu wkuła.Ale jak wyciągnęła to on juz przestał plakaci uciekł mi z rąk,aby troche porozrabiac w gabinecie.A Kolin miał dwie szczepionki wiec troche panikował,no ale tylko przy wkuciu.

Pinka co do wagi to dopiero w poniedzialek bede wiedziala dokladnie jak pojdziemy na spotkaniez HV.Kolin to wazy 20 kilo bo wazyłam go w Pl.

Syla o to mała spryciula juz sie wspina.Z dnia na dzien bedziesz miala coraz wiecej biegania za nia.No mój mały w koncu daje sie porwadzac za rece.Dzis przedszedł za jedną rączke ze mna jakies moze 100 metrów po chodniku.Ale moje plecy...uch.

Alex własnie pisz co tam u was,Moze uda sie rozkrecic to forum jakos.

Martucha a ty gdzie sie podziewasz?Już zostaw troche tego słońca dla Pinki...:-)

reklama
ALEX eeeeeeee no to ładnie łobuziak ci pospał hehe oy tak dalej moja maruda budzi sie teraz 1 raz w nocy miedzi 1:30a 2;30 dostaje mleko i spi do 8-9-tej

Izka- 20 kilo:tak::tak::tak::tak: to ładnie ja pamietam ze 20 kilo to ja w pierwszej klasie wazyłam hehe a on juz teraz no no;-);-)

ja juz sniadnako zjadłam teraz ten bałagan musze posprzatc bo moje dziecko tez jadło i wszystko na podłodze:rofl2::rofl2::rofl2:

Martuchaa- Izka mna racje zostaw troche slonca dla mnie:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Hejka Dziewczynki!!! Mam do was male pytanko. Poszukuje ginekologa endokrynologa w uk. Bylam ostatnio w Polsce i lekarz stwierdzil u mnie zepol pco. Staram sie z moim W od ponad roku o fasolke ale bez efektow jak do tej pory. Mieszkam w Nuneaton. / Eh wybaczcie, zapomnialam sie przedstawic. Mam na imie Magda i mieszkam w uk od ponad dwoch lat. Zawidolam sie juz na kilku angielskich lekarzach i potrzebuje porad dziewczyn ktore mieszkaja tutaj w uk. Mam jedno pytanko - czy ktoras z was korzystala z poradni planowania rodziny tutaj w uk?? Pozdrawiam Was serdecznie i do napisania.

Hejka Dziewczynki!!! Mam do was male pytanko. Poszukuje ginekologa endokrynologa w uk. Bylam ostatnio w Polsce i lekarz stwierdzil u mnie zepol pco. Staram sie z moim W od ponad roku o fasolke ale bez efektow jak do tej pory. Mieszkam w Nuneaton. / Eh wybaczcie, zapomnialam sie przedstawic. Mam na imie Magda i mieszkam w uk od ponad dwoch lat. Zawidolam sie juz na kilku angielskich lekarzach i potrzebuje porad dziewczyn ktore mieszkaja tutaj w uk. Mam jedno pytanko - czy ktoras z was korzystala z poradni planowania rodziny tutaj w uk?? Pozdrawiam Was serdecznie i do napisania.

witaj ja ci niestety nie pomoge ale tzrymam kciuki za fasolinkę
a co to jest ten zespół PCO?

Hejka :) co tam Dziewczyny ?cichutko tutaj strasznie nie poznaje nawet watku .....

Droga kolezanko tez Ci nie pomoge :no::no: a nie lepiej bys sie leczyla u Lekarzy w Polsce niz tutaj ???
Trzymam kciuki za fasolke :-)

odezwała sie ta co najwiecej do nas zagląda hehehe:-D:-D:-D:-D:-D

ale Blania juz wielka baba jest hmhm i coraz bardziej do ciebie podobna:tak::tak::tak:czysta matka;-)

Mam kuzynke,ktora mieszka na Hounslow w Londynie i od 2 lat tez sie staraja.Moge podpytac,ale z tego co wiem jest bardzo zadowolona bo od razu robia wszysciutkie badanka i sprawnie idzie.Ale Ty chyba potzrebowalabys cosik blizej Ciebie gdzies.Moze na watku o starankach popytaj,tam wiekszosc lasek sie leczy i duzo z uk jest.:sorry2:

hej dziewczyny!!
no ja tez jakos ostatnio tak mniej zagladam, moze tez troche przez pogode(slonce i spacery non stop) a moze z lenistwa:sorry2:

Pinka nie martw sie slonca starczy dla wszystkich:-)jak narazie piekna polska złota jesien choc dzis rano bylo dosc zimno:confused:ale popoludniu juz na krotki rekawek:sorry2:a ty pewnie w siodmym niebie ze juz niedlugo lecicie?a na ile wy wogole sie wybieracie tutaj?

Izka Kolin faktycznie duzy chlopak, moj szkieletor to 20 kilo chyba bedzie mial kolo 15 lat:-D:-D

ok lece kapac szkraba, pozniej na wspolnej i gora prasowania:dry:jakby mi sie juz dzis nie udalo zajrzec to dobrej nocki laseczki!!

reklama
Niom jestem...wpadam i robie troche HALASU bo kazda mowi ze tu tak cicho :-D

Kurcze, tak sie zapedzilismy z tym sprzataniem ze dzis zapomnielismy o szczepieniu Nastki. Alez jestem wsciekla na siebie. A to dlatego ze mam za duzo na glowie :crazy: Pojdziemy w nastepnym tygodniu eehhh

Wiecie co, wczoraj bylam na badaniach ogolnych przy zapisywaniu sie do przychodni i babka mi powiedziala ze jak dziecko chore lub cos mu dolega to nie potrzebuje robic zadnych telefonow, appointmentow, tylko mam przyjsc a zostane przykjeta poza kolejnoscia :szok: Troszke mi szczeka opadla...

Pinka - fajne zdjatko wstawilas :-) I male zdziwko mnie wzielo ze Twoja Calineczka jeszcze mleczko popija w nocy - no ale z drugiej strony patrzac, sobie ladnie spi do 8 rano.

Izka - no chlopak niczego sobie :)

Katarzynka_s- a jak u was ? juz nie moge sie doczekac gdy na BB zabrzmi wesola nowina :tak: Moze i ja sie troszke zmobilizuje ;-)

Alex3mayer- kurcze ja to nie wiem co to znaczy byc budzona 4-5 razy w nocy bo nastka od urodzenia budzila sie o polnocy na mleko a potem okolo 5 nad ranem :tak:

Do góry