reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

i jeszcze z dzisiaj z placu zabaw
a 098.jpg

a 109.jpg

a 114.jpg

reklama
my juz po szczepieniu mała dzielna była tylko chwilke płakała jka sie babka wkuła i srodek wpusciła potrm było juz ok biegała po całej przychodni

Wika waży 9,020 wiec moja waga troszke dodaje ale to i tak dobrze jak na mojego niejadka:tak::tak::tak:

Martuchaa-zdjecia super jak zawsze a Niki jak mały model hehe
Izka -jak u was ze szczepieniem i waga???????

kurcze ale mnie leb dzis boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz procha wziełam ale nic nie pomaga
okropienstwo chyba cisnienie spadło b=rrrrrrrrr

A ja wpadam...witam sie z wami kochaniutkie. Sorki ze mnie malo ale to sprzatanie trwa i trwa...juz jestem zmeczona, nie chce mi sie nic robic, a tu jeszcze trzeba malej cos ugotowac i nam... eehhhhh nawet nie mam czasu kiedy zmienic suwaczka dla Nastusi...

Pod koniec wrzesnia a poczatek pazdziernika przylatuje moja mama zeby mi towarzyszyc kiedy moj poleci do Stanow na szkolenie... mam nadzieje ze z calym balaganem sie wyrobimy, choc tak naprawde dopiero kuchnie sprzatnelam a tu jeszcze dwa pokoje na dole, lazienka i cala gora + ogrod sprzodu, ogrod z tylu... czy ja dam rade... ? Chyba musze, co ?

My szczepienie mamy na srode. Nie lubie tego, chyba wysle mojego, niech zobaczy jak to jest :rofl2:

Wiecie co ....nie chce zapeszac, ale odkad wrocilismy z PL Nastka spi od 21 do 7.30 rano :szok: No czasem sie wierci, ale poplakuje przez sen, ale zawsze miedzy 5-6 mialam pobutke a teraz daje mi troszke odsypiac.
Mala zrobila sie "przylepka"...ostatnio tylko na rece i na rece, ale chyba to pozostalosci po pobycie w PL. By chciala uczestniczyc w tym co dzieje sie nieco wyzej czyli poza zasiegiem jej wzroku typu gotowanie, mycie garkow, parzenie herbaty.

Nio lece, wpadne jutro...

CMOOOOK

ps Martucha- syn....boski !

Hej
Ja tu w sumie rzadko zagladam, ale rzeczywiscie pustki tu byly straszne, chyba jak nigdy, bo czasem Was czytuje, wiec zauwazylam to od razu.

Marta- sliczne zdiecia. A swoja droga Nicolasek- fajne imie, sama sie zastanawialam, czy tak nie dac, no ale w koncu dalam Olivier.

Milego wieczorka, pozdrawiam :-)

dzieki dziewczyny :-)
a w ogole to co tu za pustki?? chyba pogoda wam sie poprawila co:-D:-D:-D

Gosia kurcze to mega duza ta chate macie!! ile pokoi? i jeszcze 2 ogrody - ale zazdroszcze!! no i super ze mama przylatuje;-)

ja dzis spotykam sie z kumpela z liceum, mieszka juz 5 lat w stanach i przyleciala z synkiem na 2 miechy na wakacje...takze zajrze popoludniu..milego dnia

Witam wszystkich
Ja jak zawsze umieram,dostałam @ i znowu tragedia.

Martucha-Faktycznie tu cicho,ale patrząc za okno to chyba nie przez pogode.Fajne fotki,Niko jest śliczny.

Pinka ja nie mialam wczoraj szczepienia bo dzwonili do mnie czy moge przełożyc no i dzis idziemy dwa ciała za jednym razem.Ale bedzie krzyk jak dostaną razem szczepienia:szok:

Gosia ale ci zazdroszcze tych ogrodów bo pokoji to nie, mam 4 razem z salonem i wiem ze jest co robic.A szczególnie po wprowadzeniu sie.

ok zmykam pa milego dzionka

Heyka kobitki :-)
Wpadam, by powiedzieć, że żyję he he :-D Nie było mnie na BB ze dwa dni, ale jakoś tak sił brakowało, by coś napisać, ale podczytywałam Was...
U nas wszystko oki. Mała coraz bliżej chodzenia - wspina się super po meblach, coraz więcej wstaje, za rączki trzymana fajnie tupta :tak: Już teraz za nią nie nadążam, a co będzie jak zacznie chodzić :confused:
Jesteśmy na etapie wprowadzania więcej posiłków stałych do diety Oliwci, jeszcze troszkę i będę chciała małą od cycusia odstawić. Coś czuję, że nie będzie łatwo :sorry2:
Oki, pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłej nocki.

Ps. Pinka, kiedy do Polski? Czy już myślisz o pakowaniu?

Czesc
A tu znowu cisza jak makiem zasial. Co Wy mamuski robicie?

U nas leniwie dzisiaj, w ogole nic mi sie nie che ostatnio, moze to przez pogode. Ale jak tu ktos mowil, moze ona Wam sie polepszyla i dlatego takie pustki na watku.
No to milej nocki, pa :-)

witam

noo rzeczywiscie pusteczki jak nie wiem heeh z reszta mnie samej nie chcialo sie pisac wczoraj jakis taki dupny dzien:tak::tak::tak: dzis troszke lepiej bo chociaz nie pada i słonce przeswituje........pranie sie suszy potem prasowanie i pakowanie ***- jak ja tego nie lubie***;///- no ale cóz jak trzeba;-)

Moja maruda jeczy całymi dniami najgorzej rano mam zawsze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dziasla popuchniete 2 dolne 3-ki idą i masakra:szok::szok::szok::szok:

Izka- i jak tam chłopaki po szczepieniu płacz był?????? i jak stoją wagowo??
Małgosia- współczuje tego rozpakowywania ale jak juz sobie zrobisz to bedzie ładnie i czysciutko:tak::tak:
syla- my lecimy w nocy z piatku na sobote:-):-):-) jak narazie piore i prasuje pakowac jutro sie bede
alex - ty tam nie marudz ze taka cisza tylko sama cos nabazgraj hehe
a jak tam twoje malenstwo w nocy????????

reklama
No to witam :-)

A moje malenstwo nawet dzis laskawe bylo w nocy, bo obudzil sie tylko 2 razy, a normalnie to niestety 4-5 razy.

Musze sie troche ogarnac, wiec spadam.

Milego dnia :-)

Do góry