reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej kobitki!pozdrawiam i caluje was i wasze pociechy!juz nie naleze do waszego watku bo mieszkam juz w polsce;-).poszukuje odpowiedzi na pytanie ktore kazdy zadaje mi w polsce kiedy sa imieniny kolina.IZKA jesli to przeczytaszi masz pojecie to prosze napisz mi bo te wszystkie ciotki i wojkowie mnie zamecza a wiem ze toj synek ma tak na imie.3majcie sie kochane na tej obczyznie

reklama
PINKA nie wiem, powrot to szerokie pojecie ale M juz tak meczy ze jak skonczymy zalatwiac z paszportem to moze zlituje sie i pojade na miesiac - pazdziernik najwczesniej no ale to narazie rozwazania:tak:

super ze Wiki ladnie przybiera na wadze, moj ma 11 kilo i jak narazie stoimi w miejscu ale podobno to tak jest po skonczeniu roczku:confused:

ok zmykam po mebelki, do pozniej laseczki!!

Witam Mamuśki, ja na chwilę przywitać się, nie zapominam o Was, oj ta pogoda to faktycznie chyba już jesienna , na cały tydzień zapowiadają deszcze :-(... Dzisiaj siedzieliśmy w domu, ale jutro chyba będzie trzeba wyjść i jakieś zakupy zrobić... A dzisiaj by małego zmęczyć maszerowałam z nim chyba z godz. po mieszkaniu śpiewając - hej ho hej ho do domu... do pracy .... baczność! I muszę powiedzieć że maszerował cały czas za mną i próbował naśladować , potem tańce, klocki i padł mój mały żołnierzyk:-D... także mam teraz czas na prasowanie, także nie obijam się i mykam do obowiązków :-(....
Miłej nocki życzymy

ojej a ja sie naziebilam chyba. Z nosa mi cieknie jak z kranu i tylko martwie sie zeby moja ode mnie nic nie zlapala.

Jutro sobota. Moge powiedziec ze prawie wszytsko ma juz miejsce w nowym domku i od jutra zaczynam sprzatanie kuchni bo tam zostal MIX nad MIXy...:szok:

Lece wypic mleczko z miodkiem i do lozeczka

hejka
ja juz tradycyjnie wpadam zyczyc wam miłego dnia bo nie wiem czy dam rade po pracy zajrzec:tak::tak::tak::tak:moze jak ogarne chtake i poprasuje to wpadne

a wy tu pisac a nie spac:-D:-D:-D:-D

miłego dnia

hej! ja tez wpadam sie przywitac bo u nas super pogoda i jedziemy w plener pokorzystac z ostatkow lata:-:)baffled::dry:

Gosia duzo zdrowka!! mam nadzieje ze mleko z miodem pomoglo i juz dzis lepiej!

Pinka milej pracy!!tak w ogole to zadnych wrazen po twoich pierwszych weekendach nie czytalam?? jak sie pracuje??i jak Wiki wtedy??

Mamuska ale macie super zabawy, moj maly jakos nie za bardzo chce sie ze mna bawic(chyba ze w berka po domu albo jak go gonie na czworaka:sorry2:)

ok lece sie szykowac bo sie nie wyrobie!!milego weekendu!!

witam

ale tu cisza normalnie jak makiem zasiał pouciekałyscie wszystkie czy co????????

ja dzis z mała na szczepienie lece,cos czuje ze bedzie płacz oj bedzie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Martuchaa - ja w pracy ok mała t:-Dez bo jak sie obudzi to mnie nie ma wiec nie płacze za mna ,co innego gdybym na jej oczach wychodziła to tatko miał by problem:laugh2::laugh2::laugh2:ale za to jak przychodze to odrazu dio mnie biednie i na rece chce wiec jakąs godzine po przyjsciu mnie nie odstepuje:-D:-D:-D

do potem

Witam wszystkich w końcu jestem.W piątek po południu wrócilismy do UK.ale byłam padnieta i nic nie robiłam.A przez weekend musialam nadrobic zaleglosci w sprzataniu bo po 3 tyg to troche sie nazbierało.musiałam zrobic to poki mąż w domu bo tak to w tyg chyba bym z tydzien sprzątała z tym moim małym łobuzem.
Z dnia na dzien coraz wiecej potrafi i coraz bardziej robi sie niegrzeczny.

Pinka zdjec jeszcze nie mam bo nie zgralismy,cała rodzinka pstrykała swoimi aparatami a ja naszym zrobilam z 3 zdjecia.za dwa tyg jedziemy znowu to dopiero bede miala.
A ja też mam dzis szczepienie.Ja tez dostaje wezwania poczta.
Dzis ma Natan a jutro Kolin ale mi sie trafilo.

Moniacolinek sorki ze dopero teraz ale jak juz pisalam powyzej powrót z PL.Co do tych imienin to ja mialam zawsze tez ten problem bo wszyscy pytali o imieniny.Wiec ja mowilam ze narazie jest mały i obchodzi urodziny.Ale kiedys moj m znalazł na jakies stronie internetowej tylko juz nie wiemy gdzie to bylo.Moze jak znajde to wysle ci link do tej strony,ale nie obiecuje.
Tam było napisane ze Colin pochodzi od imienia Nicolaus czyli Mikołaj i imieniny obchodzi 6 grudnia.

Gosia jak zdrówko,ledwo do domku wróciłaś i juz chora.ale w Pl tyle słonca a tu ciagle pada.
Ale tesknie za tym słoncem,bo tu ciagle pada.ale wrocic narzaie bym nie chciala.Moj Kolin zresztą tez nie,on od przyjazdu z Pl ciagle mi mówi ze on tam nie chce mieszkac.

Martucha u was pewnie dalej słonecznie.

ok lece bo niedługo musze zaporwadzic kolina do przedszkola na popołudnie a potem na szczepienie

reklama
Cisza to faktycznie niezla byla przez caly weekend:-)

Pinka daj znac jak po szczepieniu, napewno Wiji da rade dzielna dziewuszka jest;-)

Izka no to widze ze nasze chlopaki obchodza imieny w ten sam dzien bo Nikolas tez jest Mikolaj(tak mu nawet napisal tlumacz przysiegly na akcie urodzenia polskim:confused::sorry2:)
no i tez mam nadzieje ze chlopaki ok po szczepieniach!!

u nas weekend uplynal na swiezym powietrzu, w sobote padlo ale w niedziele bylo juz ladnie chociaz kaluze zostaly(dlatego nasz najblizszy zakup to kalosze:-D:-D)

wrzucam kilka fot z wczoraj i z dzis z placu zabaw;-)

a 019.jpg

a 023.jpg

a 033.jpg

a 046.jpg

a 055.jpg

Do góry