reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Żyję, żyję, Pinka :-D

Właśnie wróciłyśmy ze spacerku, krótkiego niestety, bo pogoda w kratkę i nie chciałam żebyś zmokły, mała śpi, także 15 minut :-D:-D:-D luzu :-D:-D:-D (no zobaczymy, może troszkę dłużej pośpi).

Martucha, dzięki za rady, a książkę Zawadzkiej to chyba sobie zafunduję, mi się jej metody wychowawcze podobają.

Oki, lecę coś na obiadek zrobić, bo mężulek zaraz z pracy wróci. W sumie nie muszę dziś gotować, mam nogi z kurczaka z wczoraj, jakąś sałatkę zrobię i będzie.

Do potem kobitki :tak:

reklama
witam was mamusie i odrazu przepraszam ze odrazu wyskakuje z pytaniem:zawstydzona/y:
co tu w uk mozna kupic dziecku na plesniawki,bo Lucy jeszcze nie miala a teraz wydaje mi sie ze cos takiego jej sie zrobilo:wściekła/y: i mowi ze boli i wszystko jedzonko jest be....
jesli ktoras mamusia cos wie na ten temat to bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje:tak:

Dorcia przykro mi, ale nie mogę pomóc :no: Może zapytaj swoją Health Visitor (wystarczy, że do niej zadzwonisz), na pewno coś poradzi. Póki co życzę maleństwu zdróweczka. Pozdrawiam

Pinka- my zmieniamy przychodnie. Jutro idziemy sie zarejestrowac. Babeczka powiedziala ze ustalenie daty szczepienia zajmie jakies 4 dni robocze.
A tak na marginesie- w mojej poprzedniej przychodni sama musialam pilnowac kiedy jest szczepienie i isc powiedziec ze teraz chce bo przypada i babki na miejscu wyznaczaly mi dzien... a ty masz ze tak powiem problem z glowy bo wysylaja ci "zaproszenia" :-p

Dzień dobry drogie Mamunie :-)

Ale u nas dziś jesiennie, masakra, wieje tak, jak by miało okna wyrwać :szok: Jak ja nie lubię jesieni :no: Więc dziś chyba czeka mnie cały dzień w domku :baffled: Oj, niefajnie...

A jak pogoda u Was?

hej laseczki!!

Pinka tak sie wkrecilam w to sprzatanie ze ani nie zdazylam do ciebie doleciec ani tutaj zajrzec:-D:-D dzis tez juz mam pelno wszystkiego na glowie wiec zaraz spadam bo chce sie na spacer dluzzszy wybrac:tak:

co do szczepien to nam tez wysylali zawsze, na roczek mielismy po czasie bo wyslali na 9 stycznia a my bylismy wtedy w pl i wracalismy 12 to M zadzwonil i przelozyli na koniec stycznia...

dorcia ja tez nic nie doradze bo nigdy nie mielismy problemu z plesniawkami ale przeszlabym sie do przychodni

kurde nie straszcie z ta jesiennia, u nas cieplo chyba z 23st!! przed chwila wyprawilam malego na spacer na krotki rekaw:rofl2:az szkoda dnia tracic w domu, juz sie boje jak mam tam jechac ... brrrr:no:

dzieki mamuski:tak:
juz ja chyba nie boli wiec moze to wcale nie plesniawka:confused:
w przyszlym tygodniu wybieramy sie na bilans dwulatka wiec napewno zapytam HV co to takiego:baffled:
Aco do pogody to juz pewnie tak teraz bedzie:wściekła/y:,ale moja jest przyzwyczajona do deszczu i wiatru bo od malutkiego musialam z nia wychodzic.Tak wiec co by sie za oknem nie dzialo my i tak musimy wyjsc Patryka do szkoly zawiezc:tak:
pozdrawiam i milego dzionka zycze:-):tak:

reklama
Witam sie i ja
moje dziecko dzis obudziło sie o 10:20 teraz skonczyło sniadanko i robi kupke hi hi:tak::tak::tak::tak: a ja szybko pisze bo potem moja kolej na sniadanko i kawke:-D:-D:-D

Syla- ja tez mam taka pogode ze wieje i lejej chociaz teraz słonce wyszło wiec moze sie wypogodzi;-);-)
Martuchaa- a ty to kiedy planujesz do UK wrócic?? ,niech bedzie ładnie w polsce moze jak ja bede to tez pogoda nam dopisze:-):-):-)
Gosia - no ja powiadomienia dostaje za kazdym razem:tak::tak: jak cos odemnie chcą:tak::tak:

wczoraj warzyłam mojego smroda na takiej normalnej wadze i wyszło mi ze waży 9,5kg mam nadzieje ze dobrze mi zwarzyła ,bo jezlei to prawda to ciesze sie bo ładnie na wadze sie podciagnela:tak::tak::tak::tak:

ok mykam ja przebrac bo juz skonczyła:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: mam nadzieje ze zielona z pokoju nie wyjde:happy::happy::happy::happy::-D:-D:-D:-D

Do góry