reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Tamarunia fajnie,ze wkleilas fotki ;D
Tutaj podaje ci ADRES STRONY MOJEGO MEZA:www.jwfixit.co.uk.:) wiec jak bedziesz mial chwilke skontaktuj sie z nim,a chetnie przyjedzie obejrzy robote i wyceni.Moge gwarantowac jakosc wykonanej pracy ,oczywiscie tak jak pytalas wystawiaj rachunki;D ;D
Jak podasz mi swoj meil to wysle ci jego numer telefonu i wtedy bedziecie mogli sie dogadac ;D

reklama
Witajcie dziewczyny!Po pierwsze to super fotki, fajnie wreszcie zobaczyc jak wygladacie.Po drugie to naprawde swietny pomysl ze sie zebralyscie i spotkalyscie.Szkoda ze nie mozemy sie wszystkie spotkac:(
Maxin-powiem ci ze ja coraz czesciej mam to uczucie ze dzidzia mi chce sie wysunac z brzucha.Dzisiaj bylismy z mezem na wycieczce w Manchesterze, w polskim kosciele i na polskim obiadku i wlasnie gdy wstalam od stolu gwaltownie zlapalam sie za brzuch bo naprawde mialam wrazenie ze dzidzius mi wyleci.Nie wiem dlaczego tak sie dzieje.Chyba pojde w poniedzialek do szpitala do moich poloznych bo gp i tak nic nie poradzi a po ostatniej piatkowej wizycie u poloznej wiem ze ona i tak mi nie pomoze (pisalam o tym w piatek).A wiem ze w szpitalu sie od razu wszystkim zainteresuja.
Jak cos sie na ten temat dopiem wiecej to napisze.
Jeszcze raz --fajnie wygladacie na fotkach:)
dobrej nocki

i jeszcze cos , gdybyscie pomogly mi wstawic zdjecia to bedzie fajnie.Chetnie pokazalabym wam domek mojego szkraba:)

czesc kobietki :)

witam wszystkie nowe forumowiczki :)

dziekuje za mile spotkanko w sobote :) ciesze sie ze znow moglam sie z wami zobaczyc no i poznac dorcie i tamarunie :) szkoda ze nie czesciej organizujemy takie spotkania, ale mysle oby do lata :) bedziemy wtedy sie z maluszkami umawiac i lazic po parkach ;)

dzisiaj potwierdzilam z szefem ze ide na urlop od 27 lutego a potem od razu na macierzynski. przytaknal, takze lusik. jeszcze tylko 3 tygodnie sie pomecze, a mecze sie coraz bardziej, bo mi coraz ciezej. ostatnio zauwazylam u siebie czeste bole kosci lonowej i sie zastanawiam czy to norma (jak zwykle ;)) czy po prostu mi baszek jakos uiciska na kosc i dlatego boli, no i zazwyczaj jak wstane. no i nie mowie o ciernacych palcach...no ale, juz tylko...7 tygodni ;D...o matko, jak to szybko leci.

tamarunia, dzieki za wklejenie fotek :) maxin,a a twoje?? :)

wracam do pracy :)
buziaczki

Izusia powiem ci,ze to chyba normalne,bo wydaje mi sie,ze macica sie rozciaga,dzidzi coraz wieksze i uciska,ja pytalam paru kobiet i mowia ze to normalne uczucie,ale jak sie martwisz to sprawdz ;)
Leedsana no wiesz czarny golf troche chowa brzusio i go nie widac,zreszta w porownaniu do innych kobiet fakt mam duzo mniejszy na ten miesiac,ale tak jestem zbudowana,moja mamcia tez mialam maly,a ja urodzilam sie duza ;D ;D ;D ::)
Ara dobrze,ze juz szef wiek i jest przygotowany na twoje odejscie,oj te nasze bolesci,czym blizej konca to coraz ciezej.A moje fotki w sumie sa takie same jak Tamaruni wiec nie wklejam,naprawde fajnie bylo was zobaczyc,tez mam nadzieje,ze kolejne spotkanie bedzie juz niedlugo ;)
Anya jak tam po wekeendzie,babcia nacieszyla sie wnukiem???

Mnie dzis brzuszek dalej ciagnie i tak jak Izusia opisuje boli,ale wiem,ze to normalne,Natalka dzis jest bardzo aktywna,rano,popoludniu,teraz rusza sie jak szalona,az humorek mi sie poprawil,uwielbiam ja czuc,bo wiem,ze wszystko z nia ok :D
Dzis powiedzialam juz w parcy,ze poczatkiem marca odchodze,dobrze,ze maja juz laske ktora mnie zastapi,powinna rozpoczac w kwietniu,bo tak na poczatku mowliam,ze skoncze,ale wiem,ze bedzie dla mnie i malej lepiej jak wczesnie fizycznie przestane pracowac.
Ide odgrzac zupke grzybowa mniam mniam
papatki ;)

Izusia i co ci w szpitalu powiedzieli?Bardzo jestem ciekawa co mowia lekarze na to?bo jak juz pisalam(tylko nie pamietanm gdzie)tez tak mam czasami, np dzisiaj:)
Dziewczyny, dobrze, ze juz wiecie, kiedy macie wolne, teraz juz tylko czekac, a jak Ara mowi, czas szybko leci!!!
Maxin, moj mail to tamarunia@yahoo.com, dzisiaj musze pogadac w ogole z mezem, i jakby co to zadzwonimy:)

Czesc dziewczyny dzieki za odp choc nie moge sie dokopac do tej stronki ::) zaczelam nawet czytac posty od samego poczatku co by mi nic nie umknelo :p a i okazuje sie ze moge Was wszystkie lepiej poznac ;D ;D ;D od podszewki hihihihi

:-[ musze sie troche poskarzyc dzidzia o dwoch dni nie daje mi spac po nocy - nocne harce sobie urzadza - przepycha sie w kazda strone,a ja odpowiedniej pozycji do spania dla siebie nie moge wynalezc a spanie na plecach mnie nie cieszy.W nocy jest mi goraco wrecz duszno i mam takie dziwne kucie w okolicy bebka :-[ a boli mnie jakbym siniaki miala - jak myslicie czy to cos powaznego i powinnam sie martwic?czy to sa normalne dolegliwosci ciazowe ::)? Juz to mnie przeraza a co dopiero sam porod.

Ok pozdrowki dla wszyskich mamusiek i ciezarowek

ps zazdroszcze wam tego wspolnego spotkania i pogaduszek na zywo ehh moze innym razem i ja tez bede mogla sie z wami zobaczyc. dobrej nocki zycze a raczej dzionka ;D

w koncu mam chwile i moge cos napisac

na poczatku dziekuje wam bardzo za spotkanie, fajnie bylo was poznac i wasze brzuszki,po spotkaniu pojechalam prosto do domu ,dotarlam na 5 strasznie glodna podziubalam troche obiadku i po godzinie wyladowalam w toalecie, tak wiec wieczor mialam zalatwiony albo siedzialam w lazience albo zwijalam sie z bolu. Naszczescie na drugi dzien juz bylo w porzadku.

teraz cos weselszego- wczoraj bylam na usg a wiec-jestem w 12 tygodniu +3 dni kobieta na badaniu strasznie mnie wymeczyla ale najwazniejsze ze dzidzia rozwija sie prawidlowo(fajnie zobaczyc raczki i nozki) nie mogla doliczyc sie 7 dni bo wedlug obliczen(od ostatniej miesiaczki) dziecko jest troszke za male noi gdzies te siedem dni zniknelo,nastepny scan mam 19 kwietnia i chcialabym zeby wszystko bylo ok.

biegne troche sie poruszac ;D
pozdrawiam wszystkie mamuski i wszystkie brzuszki

reklama
maxin- weekend zlecial niesamowicie szybko, ja bylam jakos ostatnio zajeta, bo zaczelam sie meczyc i pocic na silowni... Ale bylam tam dwa razy- pierwszy i ostatni ;-) Nie ta kondycja i jakos ciezko mi wrocic do formy, wiec pozostane przy cwiczeniach domowych typu sprzatanie ;-) Babcia wnukiem sie nie nacieszyla niestety, oczywiscie polaly sie lzy, gdy wyjezdzala i znow bylo bardzo smutno. Ale dzisiaj wstalam z humorkiem, zreszta tak samo moj synus- usmiech mu sie malowal na twarzyczce od samego rana. Zaliczylismy juz spacerek, poszlismy na zakupy, no i teraz czekam az tatus wroci z pracy :-) A jak Twoje samopoczucie maxin? dajesz jeszcze rade w pracy?

Do góry