reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

no to i ja sie melduje:tak::tak::tak::tak:
Kasia -no witaj dlugo cie nie było;-) to skoro skonczyłas prasowac swoje to podrzuce co moje co????????????
ja tez trzymam mocno kcikuki za fasolke:-D:-D:-D:-D:-D
Martuchaa- no niestety do pracy rodacy hehe daj tego słonka co? bo u nas znów leeeeeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Izka- no i jak tam fryz nie pochwaliłas sie nagana bedzie:-D:-D:-D:-D
Sewa-nie martw sie bo mnie tez sie nic nie chce a tyle jeszcze mam do zrobienia masakra

ide zjesc obiad bom głodna:tak:

reklama
mieszkamy w wolverhampton. mam corke 9lat, syna 5 lat i najmloszy potora roku . corcia idzie teraz do 5 kl, a sredni do recepcion class i zacznie sie jazda, bo troche niepokorny bladasek z niego. do szkoly juz prawie wszystko mam, tylko swieze bluzy musze kupic. jesli chodzi o doswiadczenei , na plaszczyznie - anglia, to troche juz przerobilam tematow ahah - lekarze, dentysci, szpital, szkoly, urzedy itp. ogolnie, nie mam y zadnych problemow, jak do tej pory i jestem zadowolona z zycia tutaj. do polski narazie nie mamy zamiaru wracac. zadomowilismy sie tutaj i jakos sobie zyjemy. pozatym mam tu cala moja rodzine, przyjechali jeszcze przed unia, a czesc po wojnie. a ja na koncu z dziecmi. jednak czasami roznie bywa i do wszystkiego co mamy dochodzilismy sami i jestem z tego zadowolona. nikomu nie jestem nic winna , a przy okazji nowe znajomosci nawiazalismy i umacniamy. no to tyle o mnie, tak po krotce.:-)

Heyka kobitki :-)

Widzę, że dzisiaj wszystkie (znowu!!!) zajęte sprawami domowymi: porządki, zakupy itp. he he :-D Mnie też dziś czekają zakupy, bo po wyjeździe do Polski niewiele zostało nam w lodówce. Pogoda u nas dziś okropna, jesienna taka :-(. Siedzę w domu i nic, ale to nic mi się nie chce :baffled:

kik1976
witamy wśród nas. Szkoda, że nie jesteś z Dorset he he :-) Mogłabyś wpaść czasem na kawkę, bo ja w przeciwieństwie do Ciebie jakaś taka samotna się w tej Anglii czuję.

katarzynka s TRZYMAM MOOOOOOCNO KCIUKI ZA CIEBIE I MężA, OBY DRUGI BąBELEK POJAWIł SIę SZYBCIEJ NIż SIę TEGO SPODZIEWACIE :-D

Oki, kochane moje, nie będę więcej zanudzać, bo jakoś tak nie ma o czym napisać :sorry2:. Narka...

Witam i ja.Ale jestem zabiegana.
Kolin bardzo zadowolony po party urodzinowym.Jutro idzie na nastepne do dwóch dziewczynek.A w poniedizalek my jedziemy z nim gdzies bo ma swoje urodzinki.Ja powoli przygotowuje co wziasc do Pl,a to zakupy,prezenty,itp.
Fryzurka nie wyszla taka jak na zdjeciu co wam pokazywalam,a kolorek jak zawsze troche zółtych,wiec sama nie wiem czy jestem zadowlona czy nie.
ok zmykam bo pozno juz. papa

A mi się jeszcze nie chce spac to popisze troche.za 3 dni wyjeżdzamy do PL to tam pewnie nie bedzie kiedy pisac.

Martucha no własnie jak ja mam jechac do pl to tam sie pogoda zepsula.:wściekła/y:jak zakupki udały sie.

Sewa ty chyba taka kawoszka jak ja.ale ja to tylko rozpuszczalna.
Ale ostatnio przez 3 dni tylko po jednej zaliczałam.Ale pewnie w PL nadrobie bo jak zaczniemy odwiedzac wszystkich to tu kawka tam kawka.

Kasia wieki cie nie bylo.nie no i ja tak trzymam kciuki az bede miala odciski...:-)
Fajnie ze mala chcesz dac do przedszkola,pewnie niech sie przyzwyczaja.no Kolin zadowolony ze angielscy koledzy go zapraszaja na party.bylo super.
a ja powoli kompletuje liste dan i ciast.torta jum mi siostra zamowila,bo ja to az takich zdolnosci nie mam.

kik witaj i pisz czesto.

Pinka pracusiu nasz jak tam zadowolona z pracy?A ty juz tam pracowalas wczesniej tak?

ach ide spac bo rano pobudka znowu bedzie.PA

Izka- ja tylko na momet fryzurka nigdy nie bedzie taka sama jak na zdjeciu:no::no::no: bo musiała by ci ja robic ta sama osoba:tak::tak::tak::tak:

a co do koloru to nie wiem czy taki chciałas ale ja bym dodala wiecej refleksow jasnych,nie jest zle ale mogł sie postarac lepiej kup sobie ten szampon co ci mówiłam moze pasemka sie rozjasnia:tak::tak::tak::tak:

mam nadzieje ze sie nie obrazisz na mój kometarz;-)-a pracka niezla gdyby tylko mi sie w niej spac nie chcialo- tak pracowałm juz tam wczesniej:tak:

ok mykam do roboty

acha.......z checią bym cie teraz z pedzlem do makijazu dopadła hahahah

Dzien doberek!

Maz wczoraj wyrobil sie z robota i dzis ma wolne :-):tak: zaraz rosolek wetniemy i zmykamy na jakas wycieczke, bo pogoda cudna szkoda w domku siedziec :tak:drugie danie gdzies po drodze zjemy :tak:

Izka mnie sie fryzurka podoba. Superasne sa te wyciete grzywki :tak: fajnie wygladasz :tak:
Co do kawy..... ja jak nie lykne 2 kaw na dzien to chora jestem. Jedynie jak w ciazy bylam to na kawe patrzec nie moglam :baffled:

PINKA milej pracy!

Z mojego pilnowania dziecka najprawdopodobniej nici. Nie moge sie z laska dogadac :crazy: Tak wiec nie zmieniam daty wyjazdu do PL i lece na 5 tyg. 4 pazdziernika. Juz dzis zaczynam sie cieszyc :tak:

Milej niedzieli zycze!

katarzynka trzymam kciuki z calego serca, ale wam zazdroszcze tez strasznie juz bym chciala drugie no ale niestety u nas wyszlo jak wyszlo:-(
a moze jakies fotki z urodzinek Nikusi wkleisz??i tego smacznie wygladajacego torcika:-)

PINKA co do slonca to u nas zaczal sie dlugi weekend w piatek i od wtedy leje, do tego jeszcze mnostwo burz i traby powietrzne:szok:na slasku juz 3osoby zginely:-(u nas(czyli zachod) omija to wszystko ale deszcz jest:dry:

izka zakupki bardzo udane, trafilam na swietny perfum burberry 50ml przeceniony z 220zl na 60zl:szok::szok:pachnie niezmiemsko(prezent dla mamusi)a dla siebie kupilam kilka szmatek letnich z przecen i chyba juz musze zaczac myslec jakie kolorki planowac na jesien bo taka pogoda sie zrobila i ponoc ma byc juz caly czas:dry::dry:

a w tej fryzurce wygladas swietnie!!! jestem pod wrazeniem, masz takie ladne lsniace wloski mimo rozjasniania:tak:naprawde rewelacja, z tylu tak ladne ciete na prosto i ta grzywka:-)chyba tez sie skusze:rofl2:
i w ogole Iza to masz wypasione okularki, kuywalas w uk czy pl?

ja lece robic obiadek z mamcia, dzis mamy nieco wymyslny, znaleziony w gazecie, zobaczymy co z tego wyjdzie:-)

reklama
Cześć dziewczyny! :tak::tak::tak:

Sewa, och jak Ci zazdroszczę - 5 tygodni w Polsce. Supcio!

Martucha pochwal się co gotowałyście dziś z mamą. A co do pogody w Polsce, to masakra co się tam dzieje. Żal mi tych wszystkich ludzi...:sorry2:

Izka, fryzurka fajna. Ja jestem zwolenniczką ciemnych włosów, więc na temat koloru trudno mi się wypowiedzieć, za to cięcie bardzo mi się podoba.

Pinka, widzę, że Ty to taka ekspertka od wszystkiego. Pozazdrościć tylko. Super, że w pracy fajnie, no a, że Ci się spać chce, to się nie dziwię, jak wstajesz o 5 rano, ojojoj :sorry2:

A u mnie dziś niedzielnie, ugotowałam dziś dobry rosołek. Chwalę się, bo nie często gotuję rosół i prawie zawsze jakoś mi nie wyjdzie. Dzisiejszy rosołek mąż bardzo pochwalił, jeszcze czekam na ocenę siostry... Udało nam się wyjść dziś na spacerek, zjadłam pyszne lody :-p, a teraz mam chwilkę dla siebie, bo bąbelek śpi.

Życzę miłego wieczorku i do potem :-)

Do góry