reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hejka laski
Znowu wpadam jak burza.Dziękujemy bardzo za życzonka wszystkim.
Cały dzien na nogach spedziłam.Urodzinki udane, Kolin zadowolony z prezentów.Rano zadowolony bo był tort i zaspiewalismy mu te happy birthday.
Ja jeszcz emusze sie troche odprezyc przed wyjazdem srodowym.

Pinka az jak załuje ze nie moge wpasc,włąsnie wczoraj w nocy meczylam sie z brwiami.Tak nie lubie sama skubac.Chyba kiedys wybiore sie do Poznania...:-):-):-)

Justynka witaj na forum i pisz jak najczesciej.

zmykam dalej bo jeszcze troche mnie czeka pracki przed spaniem

Papatki

reklama
witam wieczornie, my zabiegani dzis caly dzien i ogolnie znow tak szybko czas mija:-)

syla zmiana fryzurki super sprawa!!mi tez to zawsze poprawialo humor(no i zakupy bo niezly ze mnie zakupocholik:-D:-D),trzymam kciuki i za polepszenie twojego samopoczucia, mysle ze pogoda sie poprawi to tez od razu bedzie lepiej:tak:
a co do tej pogody to ciagle jestem w szoku bo pamietam ta piekna wiosne i lato zeszlego roku:sorry2:nie wiem co sie dzieje ze tak ciagle pada:no::wściekła/y::wściekła/y:mam nadzieje ze niedlugo pogoda wam sie poprawi:tak::tak:

Justynka_24 no tak wlasnie ostatnio zastanawialam sie co sie z toba dzieje, nie pokazywalas sie od dluzszego czasu i szczerze to nawet nie kojarze ze mialas wyjezdzac do uk:rofl2:zabralas plytke bebe lili i zniknelas:-D:-D:-pzart oczywiscie:-p:sorry2:milo ze dolaczacie!!jak pierwsze wrazenia na wyspach?

lece bo maly jeszcze nie spi i wlasnie sie wkreca w zabawe autkami:dry::rofl2: dobranoc i do jutra mamuski!!

Dzień dobry :tak:

I pogoda znów do niczego, chyba jesień idzie... Ale nie zamierzam dziś narzekać :-D

Justynka witamy serdecznie. Pisz co u Ciebie. Jak Ci się Anglia podoba? Byłaś już wcześniej?

Pinka ja też do życia potrzebuję słońca. Nienawidzę jesieni, a tu w Anglii zimy też, bo taka sama jest jak jesień.

Martucha co racja to racja, zmiana fryzury i zakupy to jest to, co kobitki lubią najbardziej. Zakupy póki co u mnie odpadają, bo u nas ostatnio jakoś krucho z kasą, ale fryzjera to sobie fundnę, może w przyszłym tygodniu :-)

Izka super, że urodzinki Kolina udane :-)

Dużo uśmiechu życzę wszystkim mamusiom i ich pociechom! :-D

Ps. Mała-gorzatka coś się nie odzywasz, czyżby mąż przyjechał już do Polski, a Ty wolne sobie wzięłaś? :-D:-D:-D

hejo wszystkim

u mnie pogoda bez zmian:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a musiala bym isc do miasta na zakupy bo wszystko mi sie prawie pokonczyło,moze przestanie padac po południu to mykne jak nie to poczekam do jutra,moze bedzie lepiej chociaż watpie

Martuchaa- moja mała tez dlugo wczoraj wojowalam dopiero o 22:30 zasnela:rofl2: i o 8;00 rano juz wyspana:laugh2:
Syla- no widzisz my to chyba w ciepłych krajach powinłysmy mieszkac
Gosia- no wlasnie co tam u ciebie jak mała????????
Izka- fajnie ze impra udana ty juz do polski jak ja ci zazdroszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: my teraz w piatek bysmy lecieli no ale przez pracke mojego dopiero za miesiac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

he he :tak: Pinka, ja z miłą chęcią pomieszkałabym sobie w ciepłych krajach... hm, co by mi się marzyło, może Jamajka? sama nie wiem... A Ty gdzie byś uderzyła? :-)

Witam!

Ja dzis nieprzytomna, pol nocki nie spalam, bo maly plakal, ze go nozka boli. Jak masowalam to mowil, ze przestaje bolec..... najprawdopodobniej zaczely mu sie bole wzrostowe :-:)baffled: bidulek moj malutki. Tak mi go bylo szkoda :-(

U mnie dzis kolejny dzien paskudnej pogody..... dopisuje sie do wyjazdu do cieplych krajow... bo juz mam dosc deszczu :baffled:

izka fajnie, ze imprezka udana i ..... fajnie Ci, ze jutro lecisz do PL :tak:

Justynka witaj! Ja tez od niedawna na obczyznie, bo od maja.

Co do zakupow i poprawy humoru.... ja to chyba jakas nienormalna jestem, ale ja nie cierpie zakupow robic. Jak mam lazic po sklepach i czegos szukac to mnie cos trafia :baffled::szok: najlepsze zakupy mam wtedy jak przez przypadek wpadam w sklepie na cos fajnego :tak: i radoche mam nieziemska :tak:

Musze isc do sklepu po polski chleb, bo tutejszego papierowego, to Jedrek nie ruszy :baffled:

Hejka kochane ja znowu pol dnia na zakupach.Teraz zaczynam zbierac wszystko na jedna kupke i wielkie pakowanie.
Pewnie w Pl tez bede zadko zagladała,Wiec zycze ładnej pogody,zdrowka i usmiechu.|I piszcie zeby bylo co czytac.
Buziaki i pozdrowienia pa

reklama
Hejka kochane ja znowu pol dnia na zakupach.Teraz zaczynam zbierac wszystko na jedna kupke i wielkie pakowanie.
Pewnie w Pl tez bede zadko zagladała,Wiec zycze ładnej pogody,zdrowka i usmiechu.|I piszcie zeby bylo co czytac.
Buziaki i pozdrowienia pa

odpoczywaj odpoczywaj i zaglądnij do nas czasem co?????????????????????????:tak:

Do góry