reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
:-D szkoda Pinka, że nie mieszkasz gdzieś blisko mnie, bo ja jakoś tym angielskim fryzjerom nigdy nie wierzę, choć czasem chodzę obcinać włosy do Toni & Guy, a tak to za każdym razem jak jestem w Polsce to idę do mojego ulubionego fryzjera. Ostatnim razem tylko nie dałam rady przez tą alergię moją :-(

A tak poza tym to jakaś deprecha mnie dopadła.... Ach te życie :crazy:

A Wam dziewczyny jak minęła niedziela?

Witam sie wieczornie!

A my w koncu wyladowalismy w Londynie :tak::tak::tak: bylo super, Jedrek wyszalal sie jak dzik. Padl jak tylko weszlismy do domu :tak:.
Ja ogarnelam kuchnie, zeby jutro miec mniej do roboty i tez zmykam do wyreczka.

Dobranoc!

Hejkaja ciagle w biegu.dzis juz padam.caly dzien cos.moj synek zazyczyl sobie balony,torta i zebysmy mu zaspiewali HAPPY BIRTHDAY TO YOU.Wiec od jutra rana wesolo.zjemy po kawałku torta i jedziemy na mala wycieczke.
Dzieki za komentarzyki.

Pinka wiecej tak nie pisz,bo spakuje walize i przyjade.kocham jak ktos cos ze mna robi.

Martucha okularki kupilam w Pl w visionexpres.

Pa laseczki

hej laseczki!!ja juz po kawie lece troche posprzatac domek...

syla robilismy mielone z posiekana kapusta w srodku, podduszane w brytwance, do tego ziemniaczki i pyszny sosik.z jakiejs gazety mama to wynalazla i wyszlo naprawde super, moj maly strasznie sie zajadal:rofl2:
a co za deprecha cie lapie? ja tez tak mialam tylko ze mi wiecznie nic sie nie chcialo i dolowalo mnie ze kazdy dzien wyglada tak samo:baffled:takze to moj temat i klimat hehe:-p

sewa super ze wypad sie udal moze jakies fotki nam zarzuc:rofl2::-)

Izka wszystkiego naj dla Kolina!! spelnienia marzen i udanego urodzinowego dnia ;*** !!!czekamy na wrazenia i foty:tak::tak:

Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!

sto lat sto lat dla Kolina!!!!!!!!!!!
26.gif
40.gif

Heyka dziewczyny :-)

Izka, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOLINA! :tak:
Sto lat, sto lat... Samych kolorowych, pełnych radości, przygód i uśmiechu dni. Wielu przyjaciół. No i oczywiście dużo, dużo zdrówka! :-D

Martucha, kotleciki brzmią nieźle. Na pewno było pyszne. A co do deprechy, to życie moje mnie tak męczy, bo jest takie jak mówisz: każdy dzień taki sama nie wiem czego od życia chcę... Ach szkoda gadać, kochana :sorry2: Po prostu muszę chyba coś zmienić i na początek zacznę chyba od fryzury :-) Zawsze noszę długie lub półdługie włosy, myślę o tym czy by nie ściąć je krócej, tak za ucho ;-)

Sewa, fajnie, że byliście w Londynie. Ja bardzo lubię zwiedzać i spacerować po Londynie :-D Mieszkać bym tam nie chciała, ale zwiedzać to bardzo chętnie...

Oki, życzę miłego dzionka wszystkim mamuniom :-D

Witajcie wszystkie Mamuski!!!W sobote przylecialam z mojá córciá do UK do mojego méza do Londynu.Na forum jestem juz jakis czas zalogowana ale do tej pory rozmawialam tylko z polskimi mamuskami...(wyjátkiem byla Martucha którá bardzo serdecznie witam poniewaz mialysmy juz okazje sobie porozmawiac na stronach styczniowych mamusiek-serdeczne pozdrowionka dla Nikolaska i jego Mamuni:tak::sorry2:;-):-D)a teraz mam nadziejé ze i tutaj bedziemy przyjéte..pozdrowionka dla wszystkich Dzieciaczków i ich mamusiek

reklama
Witajcie wszystkie Mamuski!!!W sobote przylecialam z mojá córciá do UK do mojego méza do Londynu.Na forum jestem juz jakis czas zalogowana ale do tej pory rozmawialam tylko z polskimi mamuskami...(wyjátkiem byla Martucha którá bardzo serdecznie witam poniewaz mialysmy juz okazje sobie porozmawiac na stronach styczniowych mamusiek-serdeczne pozdrowionka dla Nikolaska i jego Mamuni:tak::sorry2:;-):-D)a teraz mam nadziejé ze i tutaj bedziemy przyjéte..pozdrowionka dla wszystkich Dzieciaczków i ich mamusiek

witamy kolejna mamuske i zapraszamy:tak::tak::tak::tak::tak:
Izka- to wskakuj i przylatuj chetnie cie pomolestuje hehe
syla-nic nie mów ja tez mam depreche ta pogod mnie zabija ja chce słonce!!!!!!!!!!!!!

kurcze mnie dzis kumpela z corka odwiedziła rowiesniczka Wiki mala taka przejeta była ze dopiero godzine temu zasneła a ja posprzatałam tej sajgon jaki mi zrobiły:-D:-D:-D:-D stwierdziłam ze dwojka takich w domu i mnie nie ma :no::no:zameczona na smierc:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry