reklama
syla333
Fanka BB :)
szkoda Pinka, że nie mieszkasz gdzieś blisko mnie, bo ja jakoś tym angielskim fryzjerom nigdy nie wierzę, choć czasem chodzę obcinać włosy do Toni & Guy, a tak to za każdym razem jak jestem w Polsce to idę do mojego ulubionego fryzjera. Ostatnim razem tylko nie dałam rady przez tą alergię moją :-(
A tak poza tym to jakaś deprecha mnie dopadła.... Ach te życie
A Wam dziewczyny jak minęła niedziela?
A tak poza tym to jakaś deprecha mnie dopadła.... Ach te życie
A Wam dziewczyny jak minęła niedziela?
Hejkaja ciagle w biegu.dzis juz padam.caly dzien cos.moj synek zazyczyl sobie balony,torta i zebysmy mu zaspiewali HAPPY BIRTHDAY TO YOU.Wiec od jutra rana wesolo.zjemy po kawałku torta i jedziemy na mala wycieczke.
Dzieki za komentarzyki.
Pinka wiecej tak nie pisz,bo spakuje walize i przyjade.kocham jak ktos cos ze mna robi.
Martucha okularki kupilam w Pl w visionexpres.
Pa laseczki
Dzieki za komentarzyki.
Pinka wiecej tak nie pisz,bo spakuje walize i przyjade.kocham jak ktos cos ze mna robi.
Martucha okularki kupilam w Pl w visionexpres.
Pa laseczki
K
konto usuniete
Gość
hej laseczki!!ja juz po kawie lece troche posprzatac domek...
syla robilismy mielone z posiekana kapusta w srodku, podduszane w brytwance, do tego ziemniaczki i pyszny sosik.z jakiejs gazety mama to wynalazla i wyszlo naprawde super, moj maly strasznie sie zajadal
a co za deprecha cie lapie? ja tez tak mialam tylko ze mi wiecznie nic sie nie chcialo i dolowalo mnie ze kazdy dzien wyglada tak samotakze to moj temat i klimat hehe
sewa super ze wypad sie udal moze jakies fotki nam zarzuc:-)
Izka wszystkiego naj dla Kolina!! spelnienia marzen i udanego urodzinowego dnia ;*** !!!czekamy na wrazenia i foty
syla robilismy mielone z posiekana kapusta w srodku, podduszane w brytwance, do tego ziemniaczki i pyszny sosik.z jakiejs gazety mama to wynalazla i wyszlo naprawde super, moj maly strasznie sie zajadal
a co za deprecha cie lapie? ja tez tak mialam tylko ze mi wiecznie nic sie nie chcialo i dolowalo mnie ze kazdy dzien wyglada tak samotakze to moj temat i klimat hehe
sewa super ze wypad sie udal moze jakies fotki nam zarzuc:-)
Izka wszystkiego naj dla Kolina!! spelnienia marzen i udanego urodzinowego dnia ;*** !!!czekamy na wrazenia i foty
syla333
Fanka BB :)
Heyka dziewczyny :-)
Izka, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOLINA!
Sto lat, sto lat... Samych kolorowych, pełnych radości, przygód i uśmiechu dni. Wielu przyjaciół. No i oczywiście dużo, dużo zdrówka!
Martucha, kotleciki brzmią nieźle. Na pewno było pyszne. A co do deprechy, to życie moje mnie tak męczy, bo jest takie jak mówisz: każdy dzień taki sama nie wiem czego od życia chcę... Ach szkoda gadać, kochana Po prostu muszę chyba coś zmienić i na początek zacznę chyba od fryzury :-) Zawsze noszę długie lub półdługie włosy, myślę o tym czy by nie ściąć je krócej, tak za ucho ;-)
Sewa, fajnie, że byliście w Londynie. Ja bardzo lubię zwiedzać i spacerować po Londynie Mieszkać bym tam nie chciała, ale zwiedzać to bardzo chętnie...
Oki, życzę miłego dzionka wszystkim mamuniom
Izka, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KOLINA!
Sto lat, sto lat... Samych kolorowych, pełnych radości, przygód i uśmiechu dni. Wielu przyjaciół. No i oczywiście dużo, dużo zdrówka!
Martucha, kotleciki brzmią nieźle. Na pewno było pyszne. A co do deprechy, to życie moje mnie tak męczy, bo jest takie jak mówisz: każdy dzień taki sama nie wiem czego od życia chcę... Ach szkoda gadać, kochana Po prostu muszę chyba coś zmienić i na początek zacznę chyba od fryzury :-) Zawsze noszę długie lub półdługie włosy, myślę o tym czy by nie ściąć je krócej, tak za ucho ;-)
Sewa, fajnie, że byliście w Londynie. Ja bardzo lubię zwiedzać i spacerować po Londynie Mieszkać bym tam nie chciała, ale zwiedzać to bardzo chętnie...
Oki, życzę miłego dzionka wszystkim mamuniom
Justynka_24
Zaangażowana w BB
Witajcie wszystkie Mamuski!!!W sobote przylecialam z mojá córciá do UK do mojego méza do Londynu.Na forum jestem juz jakis czas zalogowana ale do tej pory rozmawialam tylko z polskimi mamuskami...(wyjátkiem byla Martucha którá bardzo serdecznie witam poniewaz mialysmy juz okazje sobie porozmawiac na stronach styczniowych mamusiek-serdeczne pozdrowionka dla Nikolaska i jego Mamuni;-))a teraz mam nadziejé ze i tutaj bedziemy przyjéte..pozdrowionka dla wszystkich Dzieciaczków i ich mamusiek
sewa
mamuśka ;-)
Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok!
sto lat sto lat dla Kolina!!!!!!!!!!!
Przylaczam sie do zyczen!!!!!
reklama
Witajcie wszystkie Mamuski!!!W sobote przylecialam z mojá córciá do UK do mojego méza do Londynu.Na forum jestem juz jakis czas zalogowana ale do tej pory rozmawialam tylko z polskimi mamuskami...(wyjátkiem byla Martucha którá bardzo serdecznie witam poniewaz mialysmy juz okazje sobie porozmawiac na stronach styczniowych mamusiek-serdeczne pozdrowionka dla Nikolaska i jego Mamuni;-))a teraz mam nadziejé ze i tutaj bedziemy przyjéte..pozdrowionka dla wszystkich Dzieciaczków i ich mamusiek
witamy kolejna mamuske i zapraszamy
Izka- to wskakuj i przylatuj chetnie cie pomolestuje hehe
syla-nic nie mów ja tez mam depreche ta pogod mnie zabija ja chce słonce!!!!!!!!!!!!!
kurcze mnie dzis kumpela z corka odwiedziła rowiesniczka Wiki mala taka przejeta była ze dopiero godzine temu zasneła a ja posprzatałam tej sajgon jaki mi zrobiły stwierdziłam ze dwojka takich w domu i mnie nie ma zameczona na smierc
Podziel się: