Czesc dziewczyny!
Cos mi nie wychodzi ostatnio pisanie na forum
Czasu brak,a jak juz jest to raczej powtorki 'Desperate housewive' ogladam,zeby na sekundke nogi na kanapie odpoczely
Od tygodnia zaczelismy w koncu odkladane starania o drugiego dzidziusia wiec trzymajcie prosze kciuki mocno!!!!!!!!Mam nadzieje,ze sie uda szybciutko bo marzy mi sie drugi bobasek juz
:-)
Poza tym szukam gdzies w poblizu polskiego,badz tez mieszanego przedszkola dla malej,ale tylko tak na 3razy w tygodniu po 2-3h,zeby Nika pobyla z dzieciaczkami:-)
A u Was widze dzieje sie tyle,ze szok!
sewa-fajnie masz!ja zakupy wielkie mam przed soba i az mnie leb boli na sama mysl
jedynie Nika bedzie miala frajde wyjmowania wszystkiego z reklamowek i przynoszenia pojedynczo do kuchni
Martuchaa - milej zabawy w figloraju!!!!szkoda,ze w poblizzu nie mieszkacie to bysmy sie wybrali z Wami;-)
Pinka- ja opanowalam gore prasowania przedwczoraj podczas drzemki Weroniki i calaszeczesliwa bylam.....do poki nie zdjelam wysuszonego prania z dwoch suszarek i znowu jest sterta do prasowania
Tez Ci zycze milego weekendu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izka - jak tam po party urodzinowym?Pewnie wybawiony na maxa
Ja w tym roku imprezki urodzinowe Niki mam dwie:-(Jedna juz za Nami,jak rodzice mopi byli i drugo o wlasciwym terminie,za 17dni
Wiec nawet nie musze mowic,ze doskonale rozumiem Twoje zatroskanie imprezka
Ach....a jak pomysle ile roboty z robieniem jedzenia(choc i tak wielkiej fety nie robilam) i tort i ten balaaaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaan!!!!Uch.....Powodzenia