reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Dzien doberek!

Ja dzis na nogach od 5:20 :szok: Jedrkowi cos sie snilo niedobrego, wybudzil sie i stwierdzil, ze on juz nie idzie spac, co bylo robic, wstalam i dotrzymalam towarzystwa mezowi szykujacemu sie do pracy :tak:

Gosia na pytanko do mnie odpowiedziala syla ;-):tak::-)
Ale ci zazdroszcze chudniecia. Ja caly czas walcze z kilogramami :baffled: jestem na lekach i stad moj przyrost wagi :baffled:

PINKA ja juz druga kawe wypilam i dalej spac mi sie chce jak nie wiem :sorry2:

syla tak na prawde to ja nie wiem do dzis na co mialam uczulenie, jak robilam testy to mi wychodzila topola i niekiel :baffled: ale ja mialam paskudna, swedzaca wysypke przez caly rok. Ciekawa jestem jak teraz pojade do PL czy na nowo mi sie zacznie..... oby nie :no:

Martuchaa milej imprezki. A kaska zawsze sie przyda, wiec to tez calkiem dobry prezent :tak:

Przed chwila zadzwonil moj slubny i oznajmil mi, ze maja jakas wazna robote i bedzie musial isc w sobote do roboty, a moze nawet w niedziele :-( no po prostu super :baffled: Ciesze sie nieziemsko :wściekła/y:

U nas w miare ladnie zaraz wybywamy do parku. Milego dzionka :tak:

Hjeka ja tylko wpadam sie przywitac,bo brak czasu dzis.Moze wieczorem cos skrobne.Kolin poszedł na party urodzinowe do kolegi i nusz eniedlugo leciec po niego.
Powoli zaczynam zbierac mysli co trzeba spakowac na wyjazd.
A jeszcze nie mam listy co zrobic na ten roczek w PL.
ok lece pa

czesc laseczki ja tylko wpadam na chwilke bo zaraz uciekam do pracki moze dzis jak znajde chwilke pomiedzy górrrrrrrrrrrrrrrą prasowania a sprzatniem to wpadne a jak nie to wszystkim miłego i spokojnego weekendu zycze:tak::tak::tak:

Pinka a ja sie zastanawialm czemu 5 u ciebie z przodu na godzinie myslalam ze Wiki nie dala spac a ty do pracy!!
u nas po tym swiecie co wczoraj bylo wydaje mi sie ze dzis poniedzialek:sorry2:
w ogole to u nas pada!! wspolczuje wam z ta pogoda kurcze tu pada drugi dzien a faktycznie nuda jak cholera i malego juz roznosi ze w domu siedzi takze wybieramy sie do centrum handlowego na zakupy i do figloraju zawsze jakies atrakcje:rofl2:

milego dnia mamuski i slonca!!!!!

Witam.
Maz poszedl do pracy :baffled: nie cierpie jak pracuje w weekend :no:
Zaraz ide na zakupy, cale szczescie tylko do polskiego sklepu po jakies drobiazgi, bo wielgachne zakupy weekendowe odwalilismy wczoraj :tak:

Pinka milej pracy!

Martuchaa udanego wypadziku zycze!

Ide sniadanko robic i kawe w ilosciach wiadrowych ;-):tak:

Milego dzionka!

Czesc dziewczyny!
Cos mi nie wychodzi ostatnio pisanie na forum:zawstydzona/y:Czasu brak,a jak juz jest to raczej powtorki 'Desperate housewive' ogladam,zeby na sekundke nogi na kanapie odpoczely:zawstydzona/y:
Od tygodnia zaczelismy w koncu odkladane starania o drugiego dzidziusia wiec trzymajcie prosze kciuki mocno!!!!!!!!Mam nadzieje,ze sie uda szybciutko bo marzy mi sie drugi bobasek juz:tak::-)
Poza tym szukam gdzies w poblizu polskiego,badz tez mieszanego przedszkola dla malej,ale tylko tak na 3razy w tygodniu po 2-3h,zeby Nika pobyla z dzieciaczkami:-):tak:
A u Was widze dzieje sie tyle,ze szok!
sewa-fajnie masz!ja zakupy wielkie mam przed soba i az mnie leb boli na sama mysl:baffled:jedynie Nika bedzie miala frajde wyjmowania wszystkiego z reklamowek i przynoszenia pojedynczo do kuchni:-D
Martuchaa - milej zabawy w figloraju!!!!szkoda,ze w poblizzu nie mieszkacie to bysmy sie wybrali z Wami;-)
Pinka- ja opanowalam gore prasowania przedwczoraj podczas drzemki Weroniki i calaszeczesliwa bylam.....do poki nie zdjelam wysuszonego prania z dwoch suszarek i znowu jest sterta do prasowania:dry::zawstydzona/y::baffled:Tez Ci zycze milego weekendu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izka - jak tam po party urodzinowym?Pewnie wybawiony na maxa:tak:Ja w tym roku imprezki urodzinowe Niki mam dwie:-(Jedna juz za Nami,jak rodzice mopi byli i drugo o wlasciwym terminie,za 17dni:baffled:Wiec nawet nie musze mowic,ze doskonale rozumiem Twoje zatroskanie imprezka:sorry2:Ach....a jak pomysle ile roboty z robieniem jedzenia(choc i tak wielkiej fety nie robilam) i tort i ten balaaaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaan!!!!Uch.....Powodzenia:-D:tak:

witam. jestem tu nowa. miszkam w uk ponad 3 lata, ma 3 urwisow i obecnie zajmuje sie domem. to w skrocie o mnie. pozatym wlasnie wymieniam dzieciom meble, maluje i ogolnie porzadki. nazbieralo sie troche rzeczy i przyszedl czas na segregacje i pozbycie sie zbednych.

reklama
kik witaj!

Wrocilismy z zakupow, po drodze zaliczylismy plac zabaw, teraz trzebaby sie za obiad brac..... ale tak mi sie nie chce :baffled:

katarzynka kciuki mocno zacisniete. Oby szybko pojawila sie fasoleczka. Tego Ci zycze :tak:

Do potem!

Do góry