reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Okropnie boli mnie glowa :-:)-:)-( dobrze, ze maly zaraz uda sie na spoczynek, a ja chyba razem z znim :tak:

Spokojnej nocki zycze.

reklama
moj tez juz spi:-)

wlasnie bylismy ogladac kuchnie na naszym mieszkanku bo juz skonczona i jest calkiem calkiem, to bardzo mala kuchnia i myslalam ze bedzie zagracona ale nie jest najgorzej;-)takze ciesze sie bo mysle ze juz niedlugo przeniesiemy sie na swoje:rofl2:

dzis nie mam prasowania a malgorzatkowe nie doszlo to chyba poogladam tv bo nuda jak cholera:sorry2:

Cześć dziewczyny! :-):-):-)
No, no, widzę, że wszystkie bąbelki smacznie śpią. Moja mała też już śpi, ciężki dzień dziś miała, bo mało spała, a ja ją jeszcze do tego po sklepach ciągałam...

Wróciłam z miasta, wykąpałam Oliwcię, zjadłam kolacyjkę i już mam wolne na dzisiaj. No jest trochę tych ciuchów na wyprzedażach, ale nic specjalnego mi nie wpadło w oko. Kupiłam sobie kurteczkę na jesień w H&M (czarna, dwurzędowa, półpłaszczyk) - bardzo mi się podoba, siostra moja ją wyszukała i też sobie ją kupiła :happy:

Qlka, GRATULACJE!!! DUżO ZDRóWKA żYCZę TOBIE I MALEńSTWU :happy: Jakie dałaś imię małemu?

Martucha, zazdroszczę Ci tego Twojego mieszkanka ;-) Jak ja bym chciała mieć coś swojego - może kiedyś moje marzenie się spełni.

Oki, idę wziąć prysznic i posiedzę troszkę z moim mężulkiem.
Buziaczki kochaniutkie i do jutra,
Sylwia

Dobry wieczor laski!Jak ja Wam zazdroszcze, ze Wasze dzieciaczki juz spia...moj to niby mowi ze idzie spac ale chyba to jeszcze potrwa bo cos sporo energii ma..Jak narazie buja sie w swoim foteliku ale to moze i godzine potrwac albo mu sie znudzic...Dzisiaj caly dzien byl marudny wiec moje nerwy na wykonczeniu i marze tylko o cieplej kapieli z piana i lamka wina a tu nici z tego bo moj pojechal kupic samochod a ze to kawalek drogi to dopiero ok 12 wroci:-(. Wiec albo tylko szybki prysznic( bo jak znam zycie to Dawid sie obudzi w polowie kapieli mojej) albo od razu do lozka - i to bez winka bo nie mam w domu ani kropli...:-(o coz - takie zycie...
Qlka - gratuluje synka...:-)uczcie sie siebie nawzajem i w chwili wolnej pochwal sie zdjeciami pociechy...
Mala - gorzatka - tak to wlasnie jest z tymi sklepami..niby polki obladowane a czesto nie ma tego co sie chce...ja tez tak mialam w PL
Martuchaa - gratuluje mieszkanka...nie ma to jakna swoim..
Pinka - moze mala sie przekona do zupek..widzialam filmik - bardzo ladnie je:-)

oki, ja jeszcze zobacze co tam w swiecie slychac i mam nadzieje ze Dawid zasnie i tez bede mogla wskoczyc do lozia...

jak wasze poszly dzis pieknie spac tak moja dostala jakiegos ataku szalu... Jak zawsze poszlismy spac o 21. butleka z mleczkiem...a ona zaczela sie rzucac jak ryba wyjeta z wody :szok: no wiec sobie mysle, moze chce na siedzaco...ale to nie bylo to ...rzucala sie dalej...wogole mleka nie chciala... potem doszlo do mnie ze dzis nie miala wyciszania przed snem bo dziadkom przez caly tydzien wkladalam do glowy ze ona tego potrzebuje a oni swoje - hulanki, spiewy , tance z Nastka. I polozylam dzis laske bo nie chcialo mi sie juz sprzeczac. Gdy ona tak mi sie rzucala, przekazalam paleczke dziadkom, bo przeciez dzieki nim nie wyciszala sie przed snem.... i dziadek stwierdzil ze boli ja brzuszek, babcia ze nozki od chodzenia...zaczely sie masaze :-p...ale nic nie pomoglo :-p bo 30 min walce, postawilam Nastusie na nogach,przytulilm sie do niej a ona KLAP i spi.... :szok: Wiedzialam ze doczekam sie spania na stojaco przez moja corcie :-D

Pinka- dzieci to maja takie zapasy energii ze hola hola

Izka - twoj malec to tapczanach juz buszuje...:szok: to musisz miec oczy naokolo siebie :szok:

Martucha- wlasny kat....fajnieeeee ! Mieszkam we Wloclawku :rofl2:

Gosia nic nie mów caly dzien za nim latam bo ciagle wskakuje na te łozeczko a na dole tez sobie radzi na kanapach.

Syla ja tez jade na zakupy w sobote bo potrzebuje kurteczki na te wsteetne deszcze.

tygrysek no to sie masz z tym twoim łobuziakiem,nawet mamie w wannie nie da polezec.

Oj chyba trzeba spac leciec

reklama
Gosia -twoja mała to widze jest nie do podrobienia haha
Martuchaa- niom mnie tez sie chatka marzy moze kiedys.........
Tygrysek- mała sie stara moze juz niedługo i nie bedzie chciala papek?
ja juz lece w kimke bom spiaca dobranoc wszystkim do juterka

Do góry