reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Qlka gratulacje!!i tez czekam na sprawozdanie jak bylo jak tylko bedziesz w stanie;-)

dla reszty milego dnia a ja lece zjesc obiadek-rybka, ziemniaczki i surowka z kiszonej kapustki:-p:sorry2:

reklama
Alez jestem zmeczona. Powiem wam ze czlowiek w tej PL to jak wiezien.
Zlatalam moje cale osiedle za pieluchami Pampers (typu majtowego) i nigdzie nie ma :szok: Nie ma tez plynu Johnson do kapieli dla dzieci... nawet pytalam w aptekach:szok:...zero kompletne.Trzeba jechac na drugi koniec miasta to wiekszego supermarketu po pieluchy... mam tak za kazdym razem gdy tu przyjezdzam. :crazy:
Ostatnio tez zlatalam sie za zwykla mrozona marchewka i mrozonym groszkiem. U mie na osiedlu nie maja :szok: wiec znow trzeba jechac na drugi koniec miasta. Nie wiem jak ci ludzie sobie radza w tej PL. Wszystko jest tak meczace.Sklepikow narabane, jeden na drugim ale jak chcesz cos kupic to NIE MA. Alez sie zdenerwowalam...

Izka - pytalam we wszytskich aptekach u mnie na osiedlu i niestey na recepte. W jednej dostalam bez recepty, ale zamiast zaplacic za opakowanie okolo 1zl zaplacilam prawie 10zl :szok:

Qlka- gratulacje ! koniec wylegiwania :-D

Martuchaaa- toc mnie zasmucilas tymi podwyzkami :-D:-D :-D

Wrocilismy z parku, upal zrobil sie nieziemski :baffled: w parku dni zabaw, ludzi od zawalenia...... jestem tak zmeczona jakbym jakis maraton przebiegla. Zaraz bedziemy wcinac obiadek.

mala-gorztka nie zazdroszcze biegania po sklepach w celu zakupienia ulubionych produktow.....

Alez jestem zmeczona. Powiem wam ze czlowiek w tej PL to jak wiezien.
Zlatalam moje cale osiedle za pieluchami Pampers (typu majtowego) i nigdzie nie ma :szok: Nie ma tez plynu Johnson do kapieli dla dzieci... nawet pytalam w aptekach:szok:...zero kompletne.Trzeba jechac na drugi koniec miasta to wiekszego supermarketu po pieluchy... mam tak za kazdym razem gdy tu przyjezdzam. :crazy:
Ostatnio tez zlatalam sie za zwykla mrozona marchewka i mrozonym groszkiem. U mie na osiedlu nie maja :szok: wiec znow trzeba jechac na drugi koniec miasta. Nie wiem jak ci ludzie sobie radza w tej PL. Wszystko jest tak meczace.Sklepikow narabane, jeden na drugim ale jak chcesz cos kupic to NIE MA. Alez sie zdenerwowalam...

Izka - pytalam we wszytskich aptekach u mnie na osiedlu i niestey na recepte. W jednej dostalam bez recepty, ale zamiast zaplacic za opakowanie okolo 1zl zaplacilam prawie 10zl :szok:

Qlka- gratulacje ! koniec wylegiwania :-D

Martuchaaa- toc mnie zasmucilas tymi podwyzkami :-D:-D :-D

współczuje zamiast tam odpoczywac to ty sie stresujesz.Ach jeszcze dwa tyg i ja sie postresuje.

Gosia zgadzam sie z toba w 100%, tutaj takie podstawowe rzeczy to tylko w tesco mozna znalezc!! u nas w biedronce jak bylam na swieta to kupowalam Pampersy bez problemow, teraz wycofali:confused: i maja tylko Huggiesy:dry:
ale idzie sie przyzwyczaic hehe, ciekawe czy zdazysz;-)

a gdzie ty w ogole w PL mieszkasz?

my lecimy zobaczyc jak wyszla kuchnia na naszym nowym mieszkaniu:-) milego wieczorku kochane!

Te dojazdy do Londynu to mnie zawsze tez wykanczaly , ale niedawno puscili samolot z pobliskiego miasteczka i lece sobie wygodnie do Londynu, a potem 2 godziny przerwy i mam swoj do Polski. Takze bardzo sie ciesze. 2 tygodnie musza wystarczyc, choc ostatni bylam 4, ale jest ok.
Qlka- GRATULACJE!!!

Ostatnia edycja:
Ja wlasnie skonczylam wariowac z moim dzieckiem i juz nie mam sily za to ona ma jej az za duzo:-D:-D:-D:-D uwielbia ja sie ją goni po pokoju laskocze to jej najlepsze zabawy smieje sie wtedy ze az powietrza złapac nie moze a pampersy to kilowy potem:-D:-D:-D:-D:-D

musze sie pochwalic ze moja niunia dzis znów zjadła zupke warzywną i nie pluła kawałkami chyba sie przekonuje powoli do normalnych obiadkow ale jeszcze zapeszac nie bede:no::no::no:

kurcze dostałam @:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

moj znów dzwonił ze ma dzis nadgodziny i wróci około 20- stej:sorry2: i tyle mam z chłopa echhhhhhhhhhhhhh.............

reklama
moja piekna juz spi ciekawa jestem o ktorej w nocy obudzi sie wyspana:sorry2: ale byla juz taka padnieta ze na kolanach mi zasypiała............

a co tu tak cicho?

Do góry