reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Dzien doberek!

syla, alex3 ale Wam fajnie, ze lecicie do PL ja tez chce :tak::tak::tak:

My dopiero wstalismy :sorry2: a ja i tak nie wyspana jestem, bo wczoraj strasznie pozno poszlam spac...... trzebaby jakies sniadanko zjesc. Ale na razie moje dziecie zbuntowalo sie na jedzenie. Zmuszac nie bede. Zglodnieje to sam zawola :tak: za to ja musze jakis obszerny kubelek kawy lyknac, bo powieki mam jak z olowiu :baffled:

Do potem!

po frekwencji tutaj oceniam pogode w uk:-)dzis chyba ladnie albo burza w nocy byla i wszystkie odsypiaja:-D

lece sie doprowadzic do ladu, zajrze popoludniu;-)

Gosia zbieraj zbieraj tylko nie za duzo bo w poczcie polskiej po strajkach podwyzki byly:laugh2:

hejka
ja tylko na momet musze zjec sniadanko i smroda nakarmic potem do was lukne i naklikam cosik wiece

to do pózniej babeczki

Kawyyyyyyyyyyyyyyyyyy plisssssssssssssssssssss:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny ja tez sie tylko przywitam i lece.musz enakarmic tez malego i po Kolina do przedszkola isc.Dopiero pije kawe.zajrze pozniej.Pa

Heyka kobitki :-):-)

Martucha, ale mnie rozbawiłaś tą oceną pogody w UK :-D:-D:-D Na południu Anglii pogoda dziś nienajlepsza :-(.

Alex3, 2 tygodnie w Polsce to nie tak krótko. Ja lecę tylko na 5 dni :-( Ale i tak się cieszę, a moi rodzice jak się cieszą, że małą zobaczą :-)

Ja dziś w planach mam wypad do miasta, może znajdę cosik na wyprzedażach.
Życzę wam miłego dzionka, buziaczki
Sylwia

Czesc Dziewczyny!
Wpadam na chwile, zeby sie pochwalic :-D
Alek urodzil sie 31 lipca o 12:01 - 2890g i 51.5cm. Jestesmy od niedzieli w domu i uczymy sie wspolpracowac! :-D

Gratulacje ale malusienki okruszek no:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak troszku dojdziesz do siebie to zapraszamy do zdania relacji o porodzie i foteczkach małego buziaki dla was:tak:

ja wlasnie gotuje małej obiad posprzątam troszku na gorze połoze ja na drzemkę a potem wyjde na spacer jak pogoda sie nie popsuje,bo nie dziecko w domu wykonczy:-D:-D:-D:-D

syla- jak kupisz cos ciekawego to sie pochwal oczywiscie:-D:-D:-D

U mnie jakies slonko przedz chmurki sie przebija :tak: zaraz wybywamy do parku wywietrzyc sie.

Qlka wielkachne gratulacje!!!!!

syla milego biegania po sklepach :tak:

reklama
No nareszcie mały poszedł spac.To moge troche popisac.Juz nie moge go nawet na minute zostawic u nich w pokoju,bo jak zobaczy ze mniw niw ma to wchodzi na łozko Kolina.A jeszcze nie rozumie ze moze spasc i jak sie schodzi.tylko cisnie do przodu jak po podłodze.

Gosia to Nastka rzadzi,super ten twoj plan z wolnoscia...popieram.
a z ta sola to ja tez jeszcze dla kolina kupywalam bez recepty.No ale moze akurat w tej aptece tak sprzedaja.

Pinka no zobacze jak tam wyjda mi w przyszly mtyg,moze teraz beda jasniejsze to moje 3 rozjasnianie dopiero w zyciu bo tak to zawsze ciemne nosilam.A ten szampon to sobie kupie jak znjade u nas.W Pl jak bylam to myłam w Joannie tez jest taki jak ten Welli.dzieki wielkie za podpowiedz.najwyzej jak mi sie nie bedzie podobac to powiem zeby maż przejechal maszynka na zero.

Sewa ja tez czesto chwale godz 20, bo wtedy male brzdace ida juz spac i od 20 zaczyan sie chwila relaksu.

Syla pewnie jak masz okazje to lec odpoczniesz zobaczysz bliskich.

Alex ja za dwa tyg w srode lece,dla mnie to najgorszy ten dojazd na lotnisko z tego devon.dobrze ze angielskie pociagi troche szybciej jezdza niz w Pl.:-)
też już odliczam.

Martucha no u mnie burzy nie bylo ale masz racje ja jak burza albo silny wiatr wieje to spac nie moge.

Qlka gratulaski i niech wspołpraca uklada sie jak najlepiej.zdrowka zycze tobie i malemu.

Do góry