reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

a teraz widzisz??/

Załączniki

• miska.jpg
    miska.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 26
reklama
No no, Pinka, śliczna ta sukieneczka!

Sewa, mam info, co do kasy za zajmowanie się maluchami. Jedna z moich znajomych, Angielka, bierze 5 funtów za godzinę. Ja myślę, że piąteczka za godzinę, to całkiem przyzwoita kwota...

syla dzieki wielkie za info :tak:

Pinka ale piekna gwiada z Twojej cory :tak: sukieneczka sliczna :tak:

Michaga ja tez fotek nie widzialam :baffled: czyzby to moja praworecznosc :-D;-)

mala-gorzatka a moze sol fizjologiczna z NIVEA uda Ci sie kupic bez recepty.... no calkiem powariowali :szok:

Padam dzis na twarz, nic specjalnego nie robilam, a zmeczona jestem okrutnie.... dobrze, ze zaraz 20:00 kapiel malego i wolnosc..... wyciagam nogi i poogladam cos w TV

dziekuje dziewczynki

Sewa -ty bedziesz odpoczywala a ja musze posprzatac dzis na dole bo jutro znów prasowanie a ze caly dzien baki zbijalam to wieczorem musze nadgonic

...a ja zdecydowałam się dziś, że lecę do Polski na kilka dni :rofl2: Mąż mój leci do Polski na egzamin z prawa jazdy kat. C i namawiał mnie żebyśmy z Oliwcią też poleciały. Ja nie chciałam, bo wydawało mi się, że to za krótki okres żeby małą męczyć i takie tam. Dziś jednak dałam się namówić i już kupiłam bilet. Chciałabym żeby moja mama zobaczyła jak mała rośnie i się rozwija. Lecę więc w sobotę!!! Hurrraaaaa!!! :happy:

Wita was padnieta mucha :-D,

No ja nie wiem kochaniutkie, ale wydaje mi sie ze macie brzydka pogode i caly dzien kompy otwarte bo piszecie jak oszalale :-D Ale to DOBRZE :tak:

Tak sobie dzien obmyslilam PLAN :-D Jak Moj przyleci to zrobie sobie wole. Zapakuje mu Nastusie, pieluszki i reszte babilotow na caly dzien i wysle ich do tesciowej na calyyyyy dzien :tak: Powtorze to kilka razy :-D A niech sie nacieszy corcia :-D:-D:-D

Martuchaaa- zbieram ci prasowanie ;-) kupka coraz wieksza

Dobranoc mamuski.... i caluski dla pociech

...a ja zdecydowałam się dziś, że lecę do Polski na kilka dni :rofl2: Mąż mój leci do Polski na egzamin z prawa jazdy kat. C i namawiał mnie żebyśmy z Oliwcią też poleciały. Ja nie chciałam, bo wydawało mi się, że to za krótki okres żeby małą męczyć i takie tam. Dziś jednak dałam się namówić i już kupiłam bilet. Chciałabym żeby moja mama zobaczyła jak mała rośnie i się rozwija. Lecę więc w sobotę!!! Hurrraaaaa!!! :happy:

no to super kochana wypoczniesz sobie troszke;-)

Gosia- padnieta much zacny palnik sie szykuje a co niech ojciec wie ze ma córke a dziadkowie wnuczke hehe

ja zaraz myje podloge i ide pod prysznic.........a potem kimonko;-)

Ja tez lece, ale w przyszla srode. Dni normalnie juz odliczam....:tak:
Pinka- ale masz zapal do roboty na sam wieczor. Usiadz kobieto , odpocznij. :-)

reklama
alex3meyer, no to super, że lecisz do Polski. a na długo?

Pinka, kochana, ano odpocznę sobie troszkę w tej naszej Polszy. A Ty bierz prysznic i uciekaj na zasłużony odpoczynek.

Ja też już dziś uciekam. Wieczór spędziłam w pojedynkę, zrobiłam sobie salon piękności: peeling, maseczka, manicure, pedicure, ojojoj :happy: Przejrzę jeszcze katalog z Avon i idę spać.

Dobranoc. Życzę wszystkim mamom kolorowych snów. Pa pa. Do jutra :-)

Do góry