reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Heyka dziewczyny :-) Ale się rozgadałyście ;-) Trudno za Wami nadążyć...

Wszystkie macie świetne pomysły na pierwsze urodzinki swoich bąbelków, Pinka, Twoje menu to jak w restauracji, tylko palce lizać :-). Izka, u Ciebie szczególnie podoba mi się sałatka Gyros - podzieliłabyś się przepisem? Ja uwielbiam sałatki różnego rodzaju, a te, które się szybko robi, to już w ogóle :-) Mała-gorzatka, a urodzinki na słodko i owocowo brzmią po prostu słodziutko :-) - świetny pomysł, tym bardziej, że to urodzinki dziecka.
Michaga dziękuję za info w sprawie powrotu do pracy po macierzyńskim, później wejdę na tą stronkę, o której pisałaś, planuję też pójść do biura Citizen Advice, tam też chętnie pomogą.

Izka, ja też nie często mam do kogo buzię otworzyć. Garstka znajomych, którzy mieszkają w okolicy, jest zajęta pracą, pracą i jeszcze raz pracą :-( Mąż mój zresztą też większość czasu w pracy. No cóż...

Pinka, ale ta Twoja córcia duża jest :-) A jaka zdolna, już tyle rzeczy potrafi, super! Świetne fotki... A co do nocnego wstawania, to ja z moją Oliwią mam tak już 3 miesiące, non stop się w nocy budzi, nie śpi, patrzy, wierci się, a potem płacze i ląduje u mnie. Czasem zdarzy jej się nawet 3 godziny w nocy nie spać - to jest dopiero jazda. Jak była mniejsza, to budziła się tylko 2 razy, a teraz szkoda gadać. Mówią, że powodem może być ząbkowanie, albo jedzonko, czyli nowości w diecie.

Mala-gorzatka mam nadzieję, że uda Ci się załatwić wszystko z lekarzami. Masakra z tymi terminami :-(

Katarzyna s, i co z paszportem dla Twojego bąbelka, wiesz już coś?

Oki, ale się napisałam, no nie? :cool2:
Buziaczki dla wszystkich mam i ich bąbelków,
Sylwia

Ps. a co do alkoholu, to miałabym ochotę na dobre winko:blink: no cóż jeszcze troszkę muszę poczekać:happy2:

reklama
Dziewczyny współczuję prasowania :sorry2: Tak, Pinka, mała śpi i ja też już idę, bo ona pewnie zaraz się obudzi i tyle se pośpię he he :-D
Dobranoc kochaniutkie i do jutra :-).
Sylwia

SYLA- to kimaj słodko tylko nie chrap:tak::tak::tak::-D:-D:-D

ALEX- no to trzeba było tak odrazu no:-D:-D:-D teraz to ja juz prawie na finiszu jestem ale do nastepnego cie wykorzystam:-D

ide jak burza moje drogie co prawda piorunami nie strzelam ale błyska sie niezle hehe

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry