Hej laski
Ja wczoraj tylko czytalam jakos nie mialm weny do pisania.
Pogoda beznadziejna jeden tydzien cieplutko a teraz miesiac bedzie paadac.
Pisalam wczesniej posta i juz mialam koniec i mi go wcielo.
Dorcia nie dziwie sie ja tez bym przezywala taki wyjazd.no to chyba kazde dziecko potrzebuje czasu zeby sie oswoic.Mala pewnie rozpeszczna przez babcie.
Pinka oj ty sie masz kobieto mam nadziej ze juz ochlonelas,no takie przekladanie to musi byc denerwujace.a ty tez przekladasz wyjazd czy lecisz z mala a chlopina doleci do was?
Pinka moj maly to do wszystkiego sie trzesie nawet jak podawalam kolinowi syrop to beczal ze jemu nie dalam.Ogorka dawalam mu raz i tez sie zajadał.
Tygrysek no to czasami meczace jak tak dzieci tylko mama i mama.Ale mnie rozbawilas z rzucaniem talrzami,:-):-):-)
Ja zauwazylam ze co miesiac juz mam takie dni przed @że chodza jak bomba.
Nowe mamusie witajcie i piszcie co tam u was
Martucha no no wygladacie z mamcia jak siostry,ale z ciebie laska,super fotki.
Malgorzatka no to macie teraz fajniutko codziennie wesolo.a co do tesciowej to uparta,jesli ty nie chcesz u niej robic i masz miejsce u rodzicow to pewnie.Ja to co innego robie wlasnie roczeku tesciowej,bo moje m jest zajete a u mojej mamy nie ma miejsca.ale ja sie ciesze,nawet siostra mojego meza i matka chrzestna Natiego obiecala mi pomoc.
Olinda pewnie sama bedziesz musiala zadecydowac jak juz bedziesz uzywala.ja uzywalam tylko dla pierwszego nivea bo na inne roznie reagowal.A ten drugi synus jak go w pl umylam w nivea to zaraz mial sucha skore.To zalezy co bedzie pasowalo maluszkowi.
katarzynka s jak tam zdrowko lepiej juz.Co do takiej zmiany łózeczek no to wydatek jest.ale co zrobic jak dzieciaczki tak szybko rosna.ladne lozeczko kolin ma takie ale bez tej poleczki.
Syla najprosciej to nacisnij na czyjs suwaczek i ci sie otworzy strona z suwakami.pisalam pare stron temu o tym.
Michaga no dawno cie nie bylo,ale musisz miec wesolo w domu.no ale jak to sie mowi co za duzo to nie zdrowo.
Ale sie napisalam nowela normalnie.PA