reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny :-) No i mamy dziś słoneczko, a więc spacer dziś obowiązkowy :-D Humor też od razu lepszy...
Olinda, ja też słyszałam, że kosmetyki Mustela są bardzo dobre, nie wiem tylko czy można je dostać w Anglii? a w Polsce są dość drogie...
Zgadnij, witamy na forum. Przykro mi z powodu Twojego bąbelka. Mam mnóstwo polskich gazet typu Mama i dziecko, Będę Mamą itp. - poszukam coś na temat biegunek u dzidziusiów i dam Ci znać jeszcze dziś. Póki co życzę, żeby maleństwu się poprawiło.
Martucha, ja też muszę to powiedzieć: ALE Z CIEBIE LASKA! :) Dzieciątko Twoje też śliczniutkie...
Oki, drogie MAMY życzę dużo słoneczka i uśmiechu na dzisiaj.
Buziaki,
Sylwia

Witajcie Mamunie po dluuugiej przerwie...!
Nawet nie wiem gdzie skonczylam Was czytac...masakra jak dlugo mnie nie bylo!:szok:
Mialam odwiedziny z Polandu - sztuk 5 wiec przez ostatni miesiac z haczkiem nie robie nic jak tylko zajmuje sie goscmi!!! Milo jest ale szczerze mowiac juz MAM DOSC!!!!
Chcialabym sie troszke ponudzic... :-(...No ale juz nie dlugo!
Moja Michasia ma ostatnio kiepski okres bo zabkujemy i tu uwaga: mamy juz 14 zebow!!!!!!! 4 ostatnie wychodzily jednoczesnie!!! Nie nadazalam ze zmaina pieluszek po kupce, nocki zarwane, w dzien jojczenie na zmiane z marudzeniem...ufff....!Ale apetyt to Wam powiem ma wiekszy niz ja!!! Potrafi zjesc takie ilosci na obiad ze ho, ho...domaga sie co chwile jakiegos jedzenia: chodzi za mna i "am","am"... Jakktos rusza szczeka to ona juz zaczyna "am" "am" i tak w kolko... :-) Wrocila jej chec do picia wody, co mnie cieszy ogromnie bo juz nie wiedzialam co jej dawac. Herbatki nie chciala, soki jej sie znudzily, kompot tez!
Papuga jest straszna ostatnio, trzeba uwazac co sie robi bo bździągwa patrzy i powtarza...wczoraj "myła" kibelek szczotka ... :tak:!
Oj alem sie rozgadala... sorki Dziewuszki ale nie jestem w stanie odpisac Wam wszystkim, bede teraz czesciej-mam nadzieje zagladac na forum!
Pozdrawiam i caluskuje wszystkie nowe i mniej nowe Mamunie:-)!!!

Hej laski
Ja wczoraj tylko czytalam jakos nie mialm weny do pisania.
Pogoda beznadziejna jeden tydzien cieplutko a teraz miesiac bedzie paadac.
Pisalam wczesniej posta i juz mialam koniec i mi go wcielo.:wściekła/y:

Dorcia nie dziwie sie ja tez bym przezywala taki wyjazd.no to chyba kazde dziecko potrzebuje czasu zeby sie oswoic.Mala pewnie rozpeszczna przez babcie.

Pinka oj ty sie masz kobieto mam nadziej ze juz ochlonelas,no takie przekladanie to musi byc denerwujace.a ty tez przekladasz wyjazd czy lecisz z mala a chlopina doleci do was?
Pinka moj maly to do wszystkiego sie trzesie nawet jak podawalam kolinowi syrop to beczal ze jemu nie dalam.Ogorka dawalam mu raz i tez sie zajadał.

Tygrysek no to czasami meczace jak tak dzieci tylko mama i mama.Ale mnie rozbawilas z rzucaniem talrzami,:-):-):-)
Ja zauwazylam ze co miesiac juz mam takie dni przed @że chodza jak bomba.

Nowe mamusie witajcie i piszcie co tam u was

Martucha no no wygladacie z mamcia jak siostry,ale z ciebie laska,super fotki.

Malgorzatka no to macie teraz fajniutko codziennie wesolo.a co do tesciowej to uparta,jesli ty nie chcesz u niej robic i masz miejsce u rodzicow to pewnie.Ja to co innego robie wlasnie roczeku tesciowej,bo moje m jest zajete a u mojej mamy nie ma miejsca.ale ja sie ciesze,nawet siostra mojego meza i matka chrzestna Natiego obiecala mi pomoc.

Olinda pewnie sama bedziesz musiala zadecydowac jak juz bedziesz uzywala.ja uzywalam tylko dla pierwszego nivea bo na inne roznie reagowal.A ten drugi synus jak go w pl umylam w nivea to zaraz mial sucha skore.To zalezy co bedzie pasowalo maluszkowi.

katarzynka s jak tam zdrowko lepiej juz.Co do takiej zmiany łózeczek no to wydatek jest.ale co zrobic jak dzieciaczki tak szybko rosna.ladne lozeczko kolin ma takie ale bez tej poleczki.

Syla najprosciej to nacisnij na czyjs suwaczek i ci sie otworzy strona z suwakami.pisalam pare stron temu o tym.

Michaga no dawno cie nie bylo,ale musisz miec wesolo w domu.no ale jak to sie mowi co za duzo to nie zdrowo.

Ale sie napisalam nowela normalnie.PA

To ja jeszcze raz ostatnio wzielo mnie na wspomnienia.To moj Kolin jak był mały w tym samym wieku co Natan teraz.
troche był grubszy i wiekszy.

Izaka -ja sama nie pojade bo jak bym miala mieszkac z tesciowa to bysmy sie napewno zatrzaskały a tak to chociasz chlop na rodzieli hehe:-D:-D:-D

fajna focia małego:tak::tak::tak::tak:

a ja mam lenia:sorry2:

"zgadnij", tak jak obiecałam, przejrzałam gazetki jakie mam, i niestety nie znalazłam nic konkretnego, tyle tylko, że należy się konsultować z lekarzem, i co najważniejsze, dzidzia musi dużo pić, żeby się nie odwoniła, jeśli karmisz piersią, to należy dzieciątko jak najczęściej przykładać do piersi...

Heyka dziewczyny, właśnie jestem w trakcie edycji swojego profilu i próbuję wkleić suwaczek z datą urodzenia mojego bąbelka, pozwólcie, że sprawdzę czy działa...

Ok, na tą chwilę się poddaję z Suwaczkiem :-(. Jak już zrobię sobie ten suwaczek na Maluchy.pl lub Lilypie.com, to powiedzcie mi który dokładnie kod muszę skopiować i w które miejsce w Edytuj sygnaturę. Pomóżcie proszę, bo się uparłam na ten suwaczek.

reklama
Do góry