reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

tygrysek nie martw sie nadrobicie;-):tak:a z fotelikiem to chyba faktycznie potrzebna zmiana bo to przeciez bezpieczenstwo malego

Pinka ty szpiegu hehehe:-D:-D

reklama
Hej dziewczyny,

Nie chce zapeszac, ale Nastka ladniej spi tutaj w nocy niz u nas w domu :tak: no i dzis jest duzo lepiej niz wczoraj. Juz do babci chodzi, juz sie smieje...a mowilam im ze stopniowo zeby sie dzialo, ale wszytscy tak sie stesknili ze kazdy chcial od razu, bo wydaje mi sie tez ze mala odreagowala podroz...
Teraz spi a potem idziemy z nia na plac zabaw- tu jest duzo dzieci nie tak u nas ze zawsze pusto.

Przepraszam ze nie odpisuje kazdej, ale trudno mi jest was teraz czytac.

pa

Hej dziewczyny,

Nie chce zapeszac, ale Nastka ladniej spi tutaj w nocy niz u nas w domu :tak: no i dzis jest duzo lepiej niz wczoraj. Juz do babci chodzi, juz sie smieje...a mowilam im ze stopniowo zeby sie dzialo, ale wszytscy tak sie stesknili ze kazdy chcial od razu, bo wydaje mi sie tez ze mala odreagowala podroz...
Teraz spi a potem idziemy z nia na plac zabaw- tu jest duzo dzieci nie tak u nas ze zawsze pusto.

Przepraszam ze nie odpisuje kazdej, ale trudno mi jest was teraz czytac.

pa

no widzisz to super ze Nastaka juz lepiej sie zachowuje to normalne ze dzieciaki tak reaguja u na stak samo jest tylko ze nasza sie nie uspokaja bo tesciwa i jej mama chca ja na siłe brac -konczy sie to tym ze mała do nich wogole nie chodzi bo sie boi ale tłumaczenia z naszej strony nie pomagaja wiec ostatnio stwierdziłam ze sami sa sobie winni ze mała do nich nie pójdzie :tak:

Martuchaa -dawaj focie dawaj:tak::tak::tak::tak:

ja dzis pomidorówkę gotuje i nalesniki z serkiem bo mam taka chcice ze nie wiem:-D

Witam wszystkich.widze ze Wy raczej rano jestescie a ja wychodze na spacer,szkoda takiego sloneczka.Wiecie teraz mecze sie z obrazkiem urpopowym,caly czas jest ta wyliczanka dni ale ciazowa a w sobote wyjezdzam.Dam sobie juz na wstrzymanie.Ale juz postepy zrobilam :-Dpozdrawiam wszystkich cieplutko jakbym juz nie mogla napisac:happy2:

Tygrysek,Martucha witajcie ponownie,

Gosia no to zmiana niezla,oby nie zapeszyc.

Kwiateczek no to zostalo pare dni do wyjazdu,

A u nas jak zawsze coś w zeszłym tyg jeden mial goraczke a dzis dostal Kolin.Tylko ze on mial 38i 5,a leżal padniety.kazde
dziecko inne.
zmykam spac pa dobrej nocki

Kwiateczek pewnie ze ktos pomoze.do Pl jedziesz pewnie co?
Ja za równe 3 tyg o tej porze bede akrat lądowac.juz powoli zaczynam odliczac.

czesc dziewczynki ! wpadam sie przywitac zebyscie nie myslaly ze o was zapomnialam hehe.... 20minut temu wrocilam od dentysty i juz znieczulenie przestaje dziialac moze zdaze zasnac zanim mnie rozboli :baffled:
Lucy u dziadkow czuje sie swietnie ,nie ma problemu ze spaniem i jedzeniem.Przez pierwsze dwa dni(pon.i wt.) nie odstepowala mnie na chwilke ale juz dzis jest lepiej i chodzi z babcia na spacerki.Nawieksza przyjemnosc to kapiel w baseniku tylko koniecznie ktos musi polewac plecki :-):-):-)
Nie pamietam czy pisalam ze Patryk pojechal na 6 dni do Menchesteru na testy dla juniorow w pilce noznej.strasznie to przezywalam bo nikogo tam nie zna,wczoraj mi napisal smsa ze jest odlotowo! dzisiaj do niego dzwonilam i mowil ze bardzo mu sie podoba a mi normalnie kamien z serca spadl,balam sie ze bedzie tesknil i ze trzeba bedzie go wczesniej odebrac ojjjj..........z mojego synia juz facecik sie robi hihi
a ja nie moge sie doczekac niedzieli zeby go usciskac-pewnie pomyslicie ze ja jakas nadopiekuncza jestem hihi........:errr:

przepraszam ze nie odpisze kazdej, za to mocno was sciskam:tak:
widze ze fajny ruch sie znowu robi na forum-tak trzymac:-):-):-)
dobrej nocki zycze;-)

Czesc dziewczyny :)
Jak tam Wasze humorki dzisiaj? U mnie super, bo sie dzis wyspalam. Poszlam wczoraj spac razem z moim malenstwem i nawet wstawanie do niej mnie nie meczylo :) Oliwka poza tym, ze budzila sie dzis piec razy, to ladnie spala w swoim lozeczku. Od dwoch nocy uczę mała spać samodzielnie w swoim łożeczku, bo tak sie rozbrykala, ze przez ostatnie kilka tygodni prawie cale noce przesypiala z nami w lozku. Może macie jakieś rady, żeby dzidzia chciała spać sama w łóżeczku?
Gosiu jak tam Twoj bąbelek? Juz sie corcia zaklimatyzowala? Daj jej troszke czasu, na pewno za pare dni bedzie sie cieszyc z wakacji razem z Toba.
A przede mna dzien jak codzien. Nic ciekawego dzis nie planuje.
Pozdrawiam wszystkie mamy i zycze milego dzionka :)
Sylwia

reklama
heja

ale jestem wsciekla mój mi wczoraj powiedział ze nie dostanie urlopu w sierpniu tylko we wrzesnie bo tyle autobusów maja do zrobienia ze bedą mieli nadgodziny i nawet soboty bedą chodzic do pracy:szok::szok::szok::szok::szok: kto wie czy nawet nie w niedziele.Ale jestem wciekła wszystko zalatwione z sala dla małej a teraz bedzie trzeba wszystko przesówac krew mnie normalnie zaleje no:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mala niestety roczek bedzie musiała miec przesuniety z 30 sierpnia na niewiadomo jeszcze którego wrzesnia do dupy taka robota!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzis jak wróci z paracy to moze powie mi juz na którego dostał urlop!!!!!

sory ze narazie nikomu nie odpisze wejde tu jak juz ochłone i znajde dobre aspekty pózniejszego wyjazdu....................

pozdrawiam

Do góry