reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Tak, rodzilam w UK. Wlasciwie nie moge zlego slowa powiedziec ani o sluzbie zdrowia ani o opiece.Zajeto sie nami bardzo dobrze. W ogole to mialam cesarke i na prawde personel to byl na kazde zawolanie, np zeby mi dziecko podac albo przewinac, albo przyniesc cos do picia... na prawde wspominam to wszystko bardzo dobrze. A jak to u Was?

moz-screenshot-2.jpg
wzielo mnie na obrabianie fotek to moje 2 pierwsze jeszcze nie gramotne ale nastepne beda lepsze:-D:-D:-D

Izka - jak dzis goraczka u malego ? My tez musimy zaopatrzyc sie w te barierki na schody tylko te ceny... a dwie musimy kupic...

Pinka- no nie raz wspominam ze w zeszlym roku to z brzuchem sie toczylam a teraz pcham wozek :-D Czas naprawde smignal bardzo szybko... jak dla mnie za szybko. Pamietam jak nie moglam sie doczekac kiedy sie w koncu urodzi :tak: te przygotowania ciuszkow, lozeczka, wozek itd A teraz wszytsko w biegu :-D
Jeszcze Nastka nie ma roczku a ja juz mowie sobie- boze zaraz bedzie miala 2, 3, 4 latka... :-D

No lece kochane bo troszke dzis zajeta jestem. Wogole mam taki balagan ze jak usiade to sie rozgladam do okola i mysle od czego by tu zaczac :-D Jednym slowem za malo rak MAM :-D

PS Nastka juz pare razu podazyla do przodu na raczka - zaledwie pare raczkow :tak: fajnie sie chwieje na wszyyskie strony :-D

alex3meyerja jeden poród w pl mialam a drugi tu no i z tego tu jestem zadowolona.szybko przebiegł poród i opkieke tez mialam super.
dziewczyny oj naprawde ten czas leci,moj kolin bedzie miał w sierpniu 4 lata,a tak niedawno chodziłam w ciaży pierwszy raz a tu juz drugi szkrab prawie biega.
Małogorzatka dzis Nati ma 38 i kilka kresek przez pol dnia ale nic po nim nie widac.raczkuje,smieje sie,gada,nawet udało mu sie pociagnac za włosy starszego brata.
a z tymi barierkami to fakt kurcze takie ceny a ja to bym musiała z 4 albo i 5 kupic.najgorsze w tym moim domu jest to ze nie ma ogrodu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pinka szalejesz z tymi fotkami,no no.

Ja na sekundke,podczytuje Was caly czas ale sily brak zeby odpisac,taki upal:tak:
WITAM NOWE MAMUSKI!!!!!
Rety,rano bylysmy z tatusiem na spacerku i tak goraco nie bylo jeszcze,pozniej mala miala drezmke,teraz zjadlysmy obiadzik i....powinnysmy w taka pogode chyba wyruszyc na plac zabaw jakis....Ale mnie sie tylka az nie chce ruszac w taka pogode:baffled:Bo pot po dupsku leci tak cieplo:-DA moja Nika jak szatanisko od jedej strony placu w trzy sekundy na druga strone i musze za Nia latac,bo co chwile na cos wysokiego wlazi:sorry2:Za tydzien mamusia i tatus moi przyjada i juz mi lezka sie kreci w oku ze szczescia!!!:tak::-)

reklama
czesc dziwczyny to znowu ja :)) odebralam dzis ksiazki i uwazam ze sa bardzo fajne !! jeszcze raz dzieki. fajnie ze mozna sie u was czegos ciekawego dowiedziec co ulatwia zycie na emigracji :)) a moze jest tu jakas mamusia z somerset??
alex aa ty cie mam :))

Do góry