reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

PINKA - no wiedzilam ze ona jest spryciula !!! Bravo Bravo bijemy z Nastusia. Wyobrazam sobie ze radosc plynie lzami, bo u mnie tez tak jest. Jak cos Nastusia nowego zrobi to ja tak sie ciesze ze niestety zawsze uronie lze radosci.

A ja zrobilam gore prasowania. rece mnie bola ze hej. Uradowana schowalam zelazko i przypadkiem otworzylam box gdzie zazwyczaj trzymam rzeczy do prasowania (a ostatnio skladowalam sobie na fotelu) a tam pelno :szok: posciel, posciel i jeszcze raz posciel... bozie, nie mam sily...

reklama
Stefanka - to jest taki program BOOKSTART w ktorym dzieci dostaja ksiazki za darmo. Z tego co czytalam to powinnien ci przyniesc Health Visitor lub mozesz sie udac dolokalnej biblioteki. A ze u nas HV nie przychodzi to poszlismy do biblioteki- pierwsz sie naleza zanim dziecko skonczy 12 m-cy. Wzielismy akt urodzenia i nasze paszporty w razie czego jakby zaczeli wymyslac ;) ale wystarczylo im powiedziec ze dziecko na 11 m-cy i dali nam bez niczego. Nastepne sie naleza gdy dziecko ma 18-36 m-cy o ile sie nie myle.

No a my kolejna noc, przespana w lozeczku... :cool2: :cool2:jeny jak cudownie. Mam nadzieje ze pobyt w PL nie zepsuje nam tego do czego doszlismy.

IIIIIIIIIII......... nie wiem czy to przypadek ale Nastka zrobila 5 samodzielnych kroczkow na raczka :tak::tak::tak::tak::tak: podazajac do jej ulubionej zyrafy.

PINKA-jak ciebie ogarnialo szcescie tak ja dzis sie polakalam widzac jaki wielki krok naprzod nasza niunia zrobila. Mam nadzieje ze juz dalej to pojdzie. I niech rozrabia...;)

Dziadek to ma takiego hopla na puncie wnuczki, ze wczoraj popral wszytskie dywany bo stwierdzil ze jego wnuczka przyjezdza i bedzie po nich chodzic wiec musza byc czysciutkie :-D:-D:-D

No kochaniutkie meldowac sie :cool2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

GRATULASKI DLA NASTKI !!!!!!!!!!!!!!!!

ale super moze te nasze dziewczyny juz niedługo same zaczna wedrowac:tak::tak::tak::tak:to dziadka wzieło heeh a co niech sprzata:-D:-D:-D

kiedys wspominalas ze twoja mała robi takie szypki jak jej sie cos nie podoba to moja tez taki robi jak zaczeła jakies 2 miesiace temu o ja nie wiedziałam o co chodzi z ta mina:no::no::no:dopiero potem sie kapnelam ze to poprostu jej niezadowolenie:tak:

Hejka dziewczyny widze ze nadal tylko my trzy tu urzedujemy.

Pinka, Małogrzatka ogromniaste gratulacje dla was i waszych dziewczyn.
Pewnie niedługo zaczną biegac same.U nas to chyba jeszcze troche do samodzielnego chodzenia.
Gosia oj wczoraj po południu to juz mu skoczyło na 39.9,dałam mu czopka poleżał z poł godziny i dalej sie smiał skakał itp.Ja sie smiałam ze ma to po mnie,bo ja tez jak mam goraczke to nie widac po mnie.moj mąż to juz by plackiem leżał.Kolin tak samo.
No no to dziadek szaleje.Bedziesz mogła odsapnac w Pl,bedzie mial kto popilnowac malutka.
Zbieraj tam sił bo po powrocie bedziesz miala co robic w nowym domku.pisalas ze bedziesz miala pietrowe,to dopiero sie zacznie.JA tez ciagle oczy dookola.jak wezne malego na dól do salonu to on zaraz do schodów leci i na góre chce wchodzic.stad nauczył sie po schodach wdrapywac.

Czesc Mamusie
Czesto tu zagladam ale jakos jeszcze nic nie napisalam, wiec moze teraz...
Mam na imie Ola, moj synek- Oliwier i mieszkam od 3 lat w UK. Pozdrawiamy.:-)

Czesc Mamusie
Czesto tu zagladam ale jakos jeszcze nic nie napisalam, wiec moze teraz...
Mam na imie Ola, moj synek- Oliwier i mieszkam od 3 lat w UK. Pozdrawiamy.:-)

Witaj no to teraz musisz zaglondac czesciej:-D:-D:tak::tak::tak:skoro sie wydalo za nas podczytujesz;-):-D

Izka- dziekujemy:-D:-D:-D
kochana my to na schody barierki zrobilismy bo ja tak samo latalam za mał w te i zpowrotem teraz mam luz:-D:-D:-D moze wy tez tak zróbcie

GOSIA IZKA jak tam wasze wrażenia ze nasze smyki niedługo bede miec roczek??

bo ja nie wiem kiedy to zlecialo niedawno przeciez z brzucholem sie klamotalam;-))))))))

Ostatnia edycja:
alex3meyer witaj i pisz.widze ze mieszkasz w tym rejonie co ja czyli w pięknym Devon.

Pinka no kochana barierki to my mamy ale u góry.na dole nie mamy bo chłopaki nie siedzą tutaj bo pod nami jest zaklad fryzjerski i nie chcem zeby klientom i pracownikom biegało "stado małych owieczek nad głowami".Niestety te podłogi są takie ze okropnie to słychac.a i tak bawia sie cały czas na górze w swoim pokoju.

reklama
alex3meyer witaj i pisz.widze ze mieszkasz w tym rejonie co ja czyli w pięknym Devon.

Pinka no kochana barierki to my mamy ale u góry.na dole nie mamy bo chłopaki nie siedzą tutaj bo pod nami jest zaklad fryzjerski i nie chcem zeby klientom i pracownikom biegało "stado małych owieczek nad głowami".Niestety te podłogi są takie ze okropnie to słychac.a i tak bawia sie cały czas na górze w swoim pokoju.

aaaaaaaaa no chyba ze tak:tak::tak::tak::tak:

Do góry