reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kasia- oj wierze ci ze lezka ci sie kreci..oj wierze..moja mama jak przylatywala przed porodem, to cala droge plakalam na lotnisko i jak stalam i na nia czekalam w holu to ryczalam jak bobr bo nie moglam uwierzyc ze zdobyla sie na taka odwage i wsiadla do samolotu - gdyz ona na samoloto-fobie ze tak powiem...

Izka- my obecnie mamy ogrod ale nie mamy wejscia z domu i dlatego zmianiamy m.in dlatego chalupe, bo teraz bez ogrodka to jak bez reki...A maly widze ze ma sie bardzooo dobrze pomimo goraczki...:szok: twardziel ! Ale przeciez to bardzo dobrze...

reklama
Goska - moi autokarem przyjada,ale mama byla tylko raz tutaj,jak Nikusa miala pol roczku to babcia przyjechala Ja zobaczyc:-)A teraz juz sie doczekac nie moge,bo i M bedzie mial urlop i calutkie dnie na zwiedzaniu,w parkach,itp....No i nie ukrywam,ze na pewno Nas troszke zastapia w zabawianiu Weroniki;-):tak:a to juz duuuuuuuuuuuuuuuzy relaksik dla Nas:-)
Izka,Gosia - a my we flacie sie gniezdzimy,ale jakos we wrzesniu prawdopodobnie damy jednak wypowiedzenie i tez z kawalkiem ogrodu koniecznie chcemy cos szukac,ale raczej nie dom tylko masionette.....A ogrod to po prostu rzecz iidealna!Bo nawet dzis przeklinalam,ze kurde nawet nie mam gdzie malej baseniku wystawic zeby sie pochlupala:no::-(

Blagam, trzymajcie mnie bo zaraz mnie szlag trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Juz nie daje rady z ta debilna niania... no juz od wczoraj to jakis istny koszmar.
Niby swiatelko sie pali ze wlaczone, naraz tak pika jakby tracila polaczenie...naraz zaczyna tukotac jak traktor.... potem chwilke dziala i tak w kolko... jeszcze moment a na scianie wyladuje... az sie gotuje... nosz..znow pika...trzymajcie mnie... !!!!!!

turkocze...turkocze.... to jest jakies chore... przeciez o jest tak glosne ze nie da sie tego trzymac na zewnatrz.... mala sie obudzi...

Jeszcze sie tuz przed wyjazdem "pogryzlam" z moim...bo przeciez trzeba sobie urozmaicac zycie...:wściekła/y:

witam

kasia - to ale wesoło bedziecie mieli:tak::tak::tak: i racja troszke sobie od malej odpoczniecie i zajmiecie sobą:-D:-D:-D:-D no bo przecież macie plany prawda??;-);-)

Gosia- ja tam nigdy za ta niania nie byłam jak dla mnie to naciagacze i tyle ja i tak zawsze mała słysze bo mam strasznie wyostrzony sluch:-) i wsyatrczy ze mała soka w nocy wypluje to ja wiem heheh:-D:-D:-D

pogoda sie popsuła dwa ni słonca to zdecydowanie za duzo:tak::tak:

wczoraj mała dwa razy przezła po 4 kroczki sama ale cie cieszyla słuchajcie:-D:-D:-D:-Dale noc mielismy kiepska i teraz nie wiem czy to przez leki czy zeby czy sama nie wiem co???????? obudziła sie o 1 i nie mogła do 3 ciej zasnac dałam jej mleko ,przebrałam i nic lezała sobie i patzryla a potem bylo widac ze [robuje zasnąc ale nie moze hmmmmmmmmmmmm zobaczymy co to?

Cześć Dziewczyny! :happy2:
Od ponad dwóch lat mieszkam w UK, właśnie spodziewam się pierwszego dziecka (termin już za chwilkę) :-)
Czy można się do Was dołączyć?
Pozdrawiam serdecznie!

Cześć Dziewczyny! :happy2:
Od ponad dwóch lat mieszkam w UK, właśnie spodziewam się pierwszego dziecka (termin już za chwilkę) :-)
Czy można się do Was dołączyć?
Pozdrawiam serdecznie!

gratuluje i witam:tak::tak::tak::-D:-D:-D jasne ze cie przykmiemy im wiecej nas tym lepiej a zatem pisz co tam u was?

Witam i pytam się również gdzie jest reszta?
No jak weekend idzie to pogoda juz sie psuje.U nas tez dzis pochmurno nie pada ale juz nie ma takiego ciepła.
a my przez dwa dni w domu siedzimy i kolina wzieło na pisanie,chce sie uczyc pisac.wiec ja mu pisze słowo jakies.a on podspodem pisze sam.Dzis bardzo mnie zdziwił bo napisał sam z pamieci swoje imię.moj kochany zuch.

Kasia ale ci dobrze,rodzice przyjeżdżaja,tez bym szlochała.no to troche bedziecie mogli odpoczac moze randka we dwoje w koncu wypali.
tak ten ogord to fajna sprawa by byla.

stefanka witaj ja jestem tak jak alex z devon.no to pisz czesciej tak te forum to bardzo pomocne jest.

Gosia ja tez nigdy nie mialam przekonania do tych niań elektronicznych i nigdy nie uzywalam.ja jak Pinka jakis szellest szmer to ja zaraz na nogach i sprawdzam co sie dzieje.ja bym wyszla z siebie.a co do faceta to nie ty jedna, tak to juz jest na tym swiecie.pewnie przez weeekend sie pogodzicie.

Qlka witaj i pisz.

Pinka kochana ja tez mialam dzis taką noc,mały juz nie ma goraczki ale spał beznadziejnie.tylko ze on spał ale marudził przez sen.dostał smoka pospał spokojnie godzine dwie i znowu to samo.
gralulaski jeszcze raz ale z niej szybka babka.

reklama
Do góry