reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Pinka - no wielkie zdziwko u mnie na twarzy... toz przeciez ona cudnie chodzi ! Ale odwazna...a moja juz zalapala o co chodzi w raczkowaniu... do wszytskiego juz idzie sama... jak mi sie uda nakrecic to tez wam dam link do filmika.

IZKa - watpie w to pogodzenie, uwierz mi...

Nie wiem kiedy sie spakuje... mam tyle innej roboty, ze szlag mnie trafia...jestem tak zmeczona ze nawet mi sie nie chce do PL leciec. Uwierzcie mi.... jesli juz polece to tak jak stoja i w tym tylko co bedziemy ubrane... bo innej opcji nie widze. Wszytscy jeszcze beda tylko gadac- jedno dziecko a taka zmeczona... :wściekła/y: Jestem okropnie glodna, zjadlabym cos ale nie mam sily nic sobie zrobic... jeszcze po zakupy musze isc bo nawet kromki chleba nie mam... ale niech mala sie obudzi...

reklama
Gosia-:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ty mnie przerażasz kurcze nie masz czasu sie najesc? dlaczego?? kurcze ja swoja mała odatwiam w kont i jem trudno jak płacze,ja musze zjesc, na koncu siły nie bedziesz miała na nic:no::no::no::no: ja w summie nie przespałam ani jednej nocy odkąd mała sie urodzila zawsze 2-3 razy wstaje do niej jestem zmeczona ale chyba nie az tak jak ty

moze ty naprawde masz jakąs anemie kurcze przebadaj sie!!!!!!!!!!!!!!!

a co do chlopa to napewno sie pogodzisz zawsze tak jest:tak::tak::tak:

Dzięki za przygarnięcie :-)
Jak wspominałam wcześniej termin mam tuż tuż i nie mogę sie doczekać... Osiągnełam etap hipopotama, a jak na złość u nas pogoda się od kilku dni poprawiła i jest gorąco i duszno! :baffled: Oczywiście w innych okolicznościach nie miałabym nic przeciwko, bo tak powinno wyglądać prawdziwe lato :-D
Nie śledziłam całego Waszego wątku - strasznie dłuuugi ;-), więc pewnie temat porodu i opieki w szpitalu już się przewijał, ale jeśli którejś świeżo upieczonej mamie chciałoby się jeszcze raz powspominać, to będę wdzięczna :tak:
Pozdrawiam!

Dzięki za przygarnięcie :-)
Jak wspominałam wcześniej termin mam tuż tuż i nie mogę sie doczekać... Osiągnełam etap hipopotama, a jak na złość u nas pogoda się od kilku dni poprawiła i jest gorąco i duszno! :baffled: Oczywiście w innych okolicznościach nie miałabym nic przeciwko, bo tak powinno wyglądać prawdziwe lato :-D
Nie śledziłam całego Waszego wątku - strasznie dłuuugi ;-), więc pewnie temat porodu i opieki w szpitalu już się przewijał, ale jeśli którejś świeżo upieczonej mamie chciałoby się jeszcze raz powspominać, to będę wdzięczna :tak:
Pozdrawiam!

oj swiezo upieczonych mam to tu nie ma:no: wszystkie już z jakimś stażem :-D:tak:

Pinka - bosko wyglada Twoja w tej sukience :-D Gwiazda totalna ! I te ramki... :tak: Ja mam mnostwo takich ramek ale zaboga nie wiem jak podsunac pod nie fotke :baffled:

czesc mamuski!
codziennie do was zagladam tylko pisanie mi jakos nie wychodzi hehe..........
Pinka -mala-gorzatka-ale wam dziewczyny porosly!
izka-zdolniacha z twojego kolinka juz tak ladnie pisze-maly geniusz????? a maluch slodziak:)

ja w niedziele jade z lucy do pl po tygodniu dolaczy do nas patryk,pozniej jeszcze jakies trzy dni i ja uciekam do londynu do meza hehe....
caly czas bede do was zagladac,zeby wiedziec co tam u was:) i bardzo przepraszam ze nie pisze):
pamietacie jak tu kiedys na forum bylo? nie zagladanie jeden dzien bylo prawie ze nie do nadrobienie tyle postow kobitki pykaly ah.........

buziaki dla was i dla wszystkich mamusiek:tak:

ps. mala-gorzatko-dbaj o siebie kobitko -nie jesz nie zyjesz hihi...(zartowalam):-D:-)

reklama
Dorcia- czesc, wieki cie nie bylo :-) zagladaj zagladaj i PISZ :tak:

PINKA- wlasnie o to chodzi ze mam mnostwo takich fajowych gotowych ramek ktore sie otweraja w photoshop'ie i co... ? i plama biala posrodku a jak wlozyc tam niunie to nie wiem :-p Jak mozesz to napisz mi na priva jak to sie robi :elvis:

Pewnie jak to w weekned ...cisza na forum bedzie, a my w pn rano na lotnisko i fru do PL. Czasem zajrze do Was laseczki.

Do góry