reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc dziewczyny.
Podczytuje was od czasu do czasu i tak jakos fajnie kameralnie sie u Was zrobilo.
A z tymi sladami stopek to malagorzatka miala takie przzycie.Szok normalnie:szok:

reklama
Witam ale tu cichutko dzis.Pewnie macie ładna pogode.U nas bez zmian,troche pochmurno i kropił deszczyk.jutro kolin jedzie na wycieczke z przedszkola,a ja razem z nim.Nati spał dzis od 20 do 8 rano_Obudził sie tylko o 5 i wołał znowu "am".wypił butle i zasnał.

MArtucha ale mi smaka narobiłas tymi pulpecikami rybnymi.

Małgorzatka o to dobrze że jest poprawa.
Gosia chyba potrzebujesz odpoczynku jak ja.ja ostatnio też tak mam.Coraz mniej robie w domu.czasem tak mam ze nic mi sie nie chce.Nie wyobrazam sobie mieć 4 lub 5 dzieci.No ale ja narazie nie mam co myslec o wypoczynku bo wyjazd do Pl to zaden relaks jak dla mnie.Te same obowiazki co w domu mnie czekaja.

katarzynka jak mała spała w nowej wersji łózeczka.Nie spadła?

mykam babeczki pa

kurcze ale mnie dzis łeb boli eeeeeeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:brrrrr

i na dodatek od wczoraj nic mi sie nie chce robic mam lenia a tyle do zrobienia ze szok:szok::szok::szok:

Gosia- jak jechaliscie do polsi autem to miałas dla małej jakis podgrzewacz samochodowy do jedzonka?

Ja tu pisze i psze a tu tyle nowych postów,ale mam ruchy dzis.
Tak to Gosia miała tą przygode.
Gosia ty to masz przezycia.ja bym zwariowała od tej niani bo ja straszna panikara jestem.Ja sie boje sama w domu spac do tej pory.jak słysze jakies chałasy ,trzaski, itp to zaraz jak to sie mówi oczy jak jajka sadzone.

Pinka widdze ze nie tylko my z gosia leniwejestesmy.moze to te lato tak dziala na nas?

Iza -chyba jesien już zygam ta pogoda i tylko jem słodycze hehe ale to mi nawet nastroju nie poprawia:no::no:

bo pedant szczesliwy :tak::-Djak wszystko w domu na cacy a umnie teraz tak nie jest:no: jakos nie mam weny

Kasia - to ja mialam ta przygode z tymi odciskami podczas podrozy...dlatego teraz jestem wyczulaona na jakies dziwne zjawiska. Wydawaloby mi sie ze wiecej chalsu powinnam slyszec w ciagu dnia przez ten glosnik...a to dopiero sie zaczyna po 22... :szok: a wejsc do pokoju musze, bo moje baby tam lezy...ale za nim tam dotre to rozpalam wszedzie swiatla :-p bo tez stacha mam... no ale niedlugo sie wyprowadzamy

Izka - tez jestem panikara i strachus. Jak zostaje sama na noc w domu, to spie przy swietle hehehehe i kazde najmniejsze pukniecie, szmer stawia mnie na nogi i sen mam z glowy. Wtedy zazwyczaj padam na poduszke ze zmeczenia ale juz w nieswiadomosci hehehehe

Pinka - jak glowa ?

Za 2 tyg juz bedziemy w Polsce... powinnam sie zaczac po malu pakowac :-p myslec co wziasc,co tam kupic,co zalatwic...ale nie mam glowy... nie wiem czy mam pakowac kartony do wyprowadzki czy nas na wakacje.... a gdzie tu jeszcze gotowanie i cala reszta + spacery...

malagorzatka widze ze jakos w jednym czasie wybieramy sie do polski.Ja lece 30 lipca.I mam wielkie obawy bo lece bez meza i z dwojka dzieciaczkow.A Ty kiedy sie wybierasz?

Hej dziewczyny!My juz po pobycie w Pl:-(
Super bylo ale sie skonczylo....Jak nadrobie:szok: To cos wiecej poskrobie
A to my:

Załączniki

• wakacje 2008 910.jpg
    wakacje 2008 910.jpg
    378,2 KB · Wyświetleń: 23
  • DSCF6414.jpg
    DSCF6414.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 29
  • wakacje 2008 848.jpg
    wakacje 2008 848.jpg
    394,6 KB · Wyświetleń: 25
  • wakacje 2008 778.jpg
    wakacje 2008 778.jpg
    330,2 KB · Wyświetleń: 22
  • wakacje 2008 716.jpg
    wakacje 2008 716.jpg
    319,9 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Olcia- witamy po walacjach

Gabids - my mamy samolocik na 28 lipca. Powiem szczerze ze jak mysle o tym locie to az sie trzese takiego mam stracha. Nastka teraz jest taka ruchliwa, krzyczy... masz jakas propozycje co mozna wziasc dla malucha do zabawy ?
Tez lece sama, ale nie bede sie porownywala z Toba bo ty masz dwoch brzdacow :tak:...

ciekawe o ktorej dzis moja niania zacznie halasowac :sorry2: daje jeszcze max godzine...

Do góry