reklama
Witam ale tu cichutko dzis.Pewnie macie ładna pogode.U nas bez zmian,troche pochmurno i kropił deszczyk.jutro kolin jedzie na wycieczke z przedszkola,a ja razem z nim.Nati spał dzis od 20 do 8 ranbudził sie tylko o 5 i wołał znowu "am".wypił butle i zasnał.
MArtucha ale mi smaka narobiłas tymi pulpecikami rybnymi.
Małgorzatka o to dobrze że jest poprawa.
Gosia chyba potrzebujesz odpoczynku jak ja.ja ostatnio też tak mam.Coraz mniej robie w domu.czasem tak mam ze nic mi sie nie chce.Nie wyobrazam sobie mieć 4 lub 5 dzieci.No ale ja narazie nie mam co myslec o wypoczynku bo wyjazd do Pl to zaden relaks jak dla mnie.Te same obowiazki co w domu mnie czekaja.
katarzynka jak mała spała w nowej wersji łózeczka.Nie spadła?
mykam babeczki pa
MArtucha ale mi smaka narobiłas tymi pulpecikami rybnymi.
Małgorzatka o to dobrze że jest poprawa.
Gosia chyba potrzebujesz odpoczynku jak ja.ja ostatnio też tak mam.Coraz mniej robie w domu.czasem tak mam ze nic mi sie nie chce.Nie wyobrazam sobie mieć 4 lub 5 dzieci.No ale ja narazie nie mam co myslec o wypoczynku bo wyjazd do Pl to zaden relaks jak dla mnie.Te same obowiazki co w domu mnie czekaja.
katarzynka jak mała spała w nowej wersji łózeczka.Nie spadła?
mykam babeczki pa
kurcze ale mnie dzis łeb boli eeeeeeeeeeeebrrrrr
i na dodatek od wczoraj nic mi sie nie chce robic mam lenia a tyle do zrobienia ze szok
Gosia- jak jechaliscie do polsi autem to miałas dla małej jakis podgrzewacz samochodowy do jedzonka?
i na dodatek od wczoraj nic mi sie nie chce robic mam lenia a tyle do zrobienia ze szok
Gosia- jak jechaliscie do polsi autem to miałas dla małej jakis podgrzewacz samochodowy do jedzonka?
Ja tu pisze i psze a tu tyle nowych postów,ale mam ruchy dzis.
Tak to Gosia miała tą przygode.
Gosia ty to masz przezycia.ja bym zwariowała od tej niani bo ja straszna panikara jestem.Ja sie boje sama w domu spac do tej pory.jak słysze jakies chałasy ,trzaski, itp to zaraz jak to sie mówi oczy jak jajka sadzone.
Pinka widdze ze nie tylko my z gosia leniwejestesmy.moze to te lato tak dziala na nas?
Tak to Gosia miała tą przygode.
Gosia ty to masz przezycia.ja bym zwariowała od tej niani bo ja straszna panikara jestem.Ja sie boje sama w domu spac do tej pory.jak słysze jakies chałasy ,trzaski, itp to zaraz jak to sie mówi oczy jak jajka sadzone.
Pinka widdze ze nie tylko my z gosia leniwejestesmy.moze to te lato tak dziala na nas?
mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Kasia - to ja mialam ta przygode z tymi odciskami podczas podrozy...dlatego teraz jestem wyczulaona na jakies dziwne zjawiska. Wydawaloby mi sie ze wiecej chalsu powinnam slyszec w ciagu dnia przez ten glosnik...a to dopiero sie zaczyna po 22... a wejsc do pokoju musze, bo moje baby tam lezy...ale za nim tam dotre to rozpalam wszedzie swiatla bo tez stacha mam... no ale niedlugo sie wyprowadzamy
Izka - tez jestem panikara i strachus. Jak zostaje sama na noc w domu, to spie przy swietle hehehehe i kazde najmniejsze pukniecie, szmer stawia mnie na nogi i sen mam z glowy. Wtedy zazwyczaj padam na poduszke ze zmeczenia ale juz w nieswiadomosci hehehehe
Pinka - jak glowa ?
Za 2 tyg juz bedziemy w Polsce... powinnam sie zaczac po malu pakowac myslec co wziasc,co tam kupic,co zalatwic...ale nie mam glowy... nie wiem czy mam pakowac kartony do wyprowadzki czy nas na wakacje.... a gdzie tu jeszcze gotowanie i cala reszta + spacery...
Izka - tez jestem panikara i strachus. Jak zostaje sama na noc w domu, to spie przy swietle hehehehe i kazde najmniejsze pukniecie, szmer stawia mnie na nogi i sen mam z glowy. Wtedy zazwyczaj padam na poduszke ze zmeczenia ale juz w nieswiadomosci hehehehe
Pinka - jak glowa ?
Za 2 tyg juz bedziemy w Polsce... powinnam sie zaczac po malu pakowac myslec co wziasc,co tam kupic,co zalatwic...ale nie mam glowy... nie wiem czy mam pakowac kartony do wyprowadzki czy nas na wakacje.... a gdzie tu jeszcze gotowanie i cala reszta + spacery...
mala-gorzatka28
Pinka - mialam pogrzewacz do mleka...bo wtedy bylysmy jeszcze fazie samego mleczka
olcia23
list mama '05
Hej dziewczyny!My juz po pobycie w Pl:-(
Super bylo ale sie skonczylo....Jak nadrobie To cos wiecej poskrobie
A to my:
Super bylo ale sie skonczylo....Jak nadrobie To cos wiecej poskrobie
A to my:
Załączniki
reklama
mala-gorzatka28
Olcia- witamy po walacjach
Gabids - my mamy samolocik na 28 lipca. Powiem szczerze ze jak mysle o tym locie to az sie trzese takiego mam stracha. Nastka teraz jest taka ruchliwa, krzyczy... masz jakas propozycje co mozna wziasc dla malucha do zabawy ?
Tez lece sama, ale nie bede sie porownywala z Toba bo ty masz dwoch brzdacow ...
ciekawe o ktorej dzis moja niania zacznie halasowac daje jeszcze max godzine...
Gabids - my mamy samolocik na 28 lipca. Powiem szczerze ze jak mysle o tym locie to az sie trzese takiego mam stracha. Nastka teraz jest taka ruchliwa, krzyczy... masz jakas propozycje co mozna wziasc dla malucha do zabawy ?
Tez lece sama, ale nie bede sie porownywala z Toba bo ty masz dwoch brzdacow ...
ciekawe o ktorej dzis moja niania zacznie halasowac daje jeszcze max godzine...
Podziel się: