reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam
oj nie dopisuje pogoda na spacery :-(, strasznie nam się nudzi w domu ...
a i przez tą pogodę to i prasować mi się nie chce :-p

Izka fakt tu jakoś nie widzę nic ciekawego, nawet takiego samochodziku bo też nad nim myślałam a później bo bym chciała motor elektryczny ale też jakoś nic nie widać, chyba skazane jesteśmy na argos bo tam chyba ciekawsze są rzeczy :-p:-D

Martucha super że Brzdąc już lepiej się czuje i kto by powiedział że cola taka lecznicza :shocked2::szok::szok:

reklama
=Jest tak zafascynowana i pelna energii ze szkoda jej nocy na spanie :-D
niezla agentka:-D:-D:-D:-D:-D

mamuska tez bylam w szoku!!pierwszy raz nawet sie balam podac ale poczytalam na necie i skoro tyle osob pisze ze pomaga to sprobujemy:sorry:
co do autek to my mamy takiego zwyklego quada na akumulator i jest calkiem fajny.kosztowal chyba 25funtow.

lece spac kobietki -milego weekendu;-)

Ja na sekunde tylko,bo pichce:-)
My mamy cosik takiego jak na focie,wyszperalam takie zdjatko z w miare widocznym autkiem;-)Aktualnych nie mam a juz Nika troche auto stuningowala:-D:-D:-DBardzo fajne jest,ma doczepiane plozy na cale boki,pod kola,zeby mniejsze brzdace mogly sobie grac po prostu guzikami z przodu,ale mozna pojezdzic fajnie plozmi po dywanie pchajac i tez kupa zabawy:tak:Na kierownicy ma taka nakladke z kilkoma melodyjkami,odglosem silnika i hamowania i kluczyk taki na niby bez mozliwosci calkiem wyjecia go(i dobrze bo Nika juz by miala kluczyk po jednym dniu w zoladku)no i klakson oczywiscie.A!I za oparciem normalnie ma jeszcze raczke do trzymania na spacery,no i m/dzy kolami ma wysuwane takie podstopki fajowe,zeby dzidzi wygodnie bylo na spacerze.Aha,i siedzonko sie podnosi i jest maly schowek na zabawki...Polecam,fajowe.Choc Nika juz teraz to chetniej jednak na rowerku jezdzi niz na tym,ale po domu sobie pedzi czesto dosc,bo mamy dluuuuuuuuuuuuuuuuuuugi przedpokoj:-D:-D:-DA ma go odkad miala ok 9-10mcy.Korzystala od pierwszej sekundu po zlozeniu go!!!

Załączniki

• IMG_5286.jpg
    IMG_5286.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
witam z rana!!
ja dzis mam mnostwo spraw do zalatwienia takze zaraz lece na zakupy i zajrze wieczorkiem chociaz pewnie znow bedziecie zajete weekendowo:-)

kasia mamy ten sam samochodzik:tak:faktycznie jest super!! my mamy z mothercare ale jest identyczny jak ten chicco tylko znaczek ma inny:cool2:

Witajcie czarownice:-p:-p:-p:-p

No ja sie przez weekend nie odzywałam bo ciągle zabiegana najpierw porzadki potem zakupy spacer itp i na BB czasu juz nie było wczoraj tez cały dzien na dworzu bo słonce było a dzis juz pada wiec w domu siedziec bedziemy;-):sorry2:
paczka jeszcze nie doszłam moze dzis sie jej w koncu doczekam ta poczta polska mnie tak wkur...........:wściekła/y: ze szkoda gadac!!!!!!!!!!! wieki trzeba na cos czekac pomimo ze paczka piorytetowa w 3 dni ma byc a ja juz 7 czekam szlag by to trafił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale kase to koszą swinie jedne no:tak::tak::tak:

musze sie pochwalic ze chłopina kupił mi nowy telefonik bo ten mój to moje dziecko mi zalatwiło i ciagle klapka od baterii mi odpadała:-D:-D:-Da teraz mam nówke i musze sie na niej połapac:cool:

a co tam u was jak minął weekend chyba dobrze bo widze ze nic nie pisałyscie;-)

hej dziewczyny!!
tez witam poniedzialkowo:-)
u nas weekend uplynal nudnie, z brzydka pogoda i w ogole jakos tak humoru nie mialam:dry:

PINKA no to dawaj fote tego swojego cuda:-)

ja wlasnie czekam na paczke od tatusia, miala byc w nocy tak jak w zeszlym tygodniu a nie dojechali i nie wiem co jest grane:wściekła/y:

i moje drogie wyjezdzam w piatek do Kolobregu na 10dni(nie pamietam czy wam o tym pisalam:-))

Pinka - superowy ten telefon!Uwielbiam tego typu rozsuwane komorki:tak:To Ci 'stary' niespodziewanke zrobil:-D:tak::-)
Martuchaa- ale fajowo....do Kolobrzegu....Rety!Ale jak jeszczepogode super trafisz to wogole bajkaaaaa:tak::tak::tak:moze lekkie opoznienie mieli gdzies na drodze i pozniej po prostu paczka dojdzie:tak:;-)

A my zdecydowalismy przyspieszyc urodzinki Weroniki o miesiac:tak:A to dlatego,ze 3sierpnia na tydzien beda w Londynie moi rodzice i chca baaaaardzo wziasc udzial w drugich urodzinach Nikusi wiec zamiast tego 2wrzesnia zrobimy imprezke 8ego sierpnia:-)Moja mama juz sie nie moze doczekac,bo wnusia swieczki przy Niej zdmuchnie pierwszy raz:-DOj,bedzie placz.....a jak jedna babcia zacznie szlochac to i druga,hehehheee:-DOne zawsze tak zespolowo:-D
Poza tym juz za niedlugo zaczynamy starania o drugiego bobsika:-)
Aha!Dzwonilam tez do firmy GosiaTravel z biletami do PL i .... na autokar 130£ w obie strony i to cena stala jest:tak::-)A na samolot na 13.12 do Pl jest teraz promocja 0£!!!!!!!!!!!!!!Tylko za powrot 49.99£od osoby wiec BAJKA!!!!Weekend udany i obfity w super wiesci u Nas:tak::-D

reklama
Kasiu- no rewelacja ale u was sie działo w ten weekend no no :-D:-D:-D:-D
juz nie moge sie doczekac kiedy pojawi sie u ciebie suwaczek hehe gratuluje decyzji i trzymam kciuki za fasolke;-) a co do urodzin malej oj to napewno nie tylko babcie płakac będą:tak::tak::tak:

Martuchaa- a ty to nie masz za dobrze z tymi wyjazdami co?

tel. tez mnie sie podoba hehe

Do góry