reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam i ja po weekendzie.Nawet udany był.pogoda w miare,choc mogłoby byc lepiej.Ale najbardziej to zaskoczyły mnie moje dwa urwisy.Wczoraj wstali dopiero przed 9 i siedzieli w swoich łózeczkach i sobie gadali.A my z mezem dopiero dwadziescia po 9.Mój to był w szoku bo on nigdy tak nie spi długo.
Dziś mój mały nati obudził sie o 4 nad ranem, ustał w łóżeczku i wołał:mama "am".wypił mleko i dalej spał.z dnia na dizen coraz wiecej je a nic nie widac.jak tylk ozobaczy ze ktos niesie jedzenie to zaraz biegnie i otwiera buzke.

Pinka ten twoj to Cie rozpieszcza widze.Pierscionek,kwiaty teraz tel.No ale ja też ostanio dostałam nowy telefon tylko ze Sony Ericsson W880i.bo moj tez szrot padał.a nokia fajna ja własnie wolałabym nokie bo z nokii zawsze byłam zadowolona i bateria długo trzymała.Ale teraz moge słuchac walkmena:-DTylko nie wiem kiedy,chyba jak spie.

Martucha ale Ci dobrze na wczasy do kołobrzegu,podobno jładnie tam jest.moja mamcia była w sanatorium tam.Widze ze tatus sie stara co do synka,ale chyba cos dał dla ciebie też?

Mamuska no ja jednak zostane przy argosie.Znalazłam tam takiego quada
Buy Buddy Quad Push Toy 6 in 1. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

Katarzynka s no to fajny miałaś weekendzik same dobre newsy.ja własnie jade na urodzinki do Pli tam zrobimy chłopakom.chociaż podejrzewam ze kolinowi i tak bede musiala zrobic malego torcika tutaj w dzien urodzin.Dla samej frajdy dla niego.no a poztym mój m ma jeszcze w sierpniu urodziny i imieniny przed wyjazdem.
Aż mi sie łza zakreciła jak tak pisałas o tych placzacych mamach.
no i trzymam kciukasy za starania.oby poszło łatwo.

Małgorzatko gdzie jesteś? Mam nadzieje ze nie padłaś nam.Zartowałam oczywiście.Nastka twarda jest.Ja jak miałam problemy ze spaniem to sama piłam melise i powiem,że na mnie działała.
a tak na serio to moze faktycznie jest zachwycona tym co odkrywa.

ok lece babeczki pa

reklama
PINKA super ten telefon:-) ja tez uwielbiam nokie(teraz mam 7373) bo sa niezawodne, nigdy sie nie psuja i maja dobra pamiec i motorole bo sa cieniutkie i nie odstaja w spodnaich:-D:sorry2:
a co do wyjazdow musze jak najwiecej wykorzystac bo rodzice beda sprzedawac dom w Kolobregu i juz w przyszle lato tanszym kosztem napewno nie pojedziemy:-(

kasia super pomysl z tymi urodzinkami!!:tak:nie wazne daty tylko rodzinka zeby byla i wszyscy mogli sie cieszyc tym szczesciem!!no a co do biletow to tylko jechac(leciec):-) tym bardziej ze funt stoi troszke ponad 4:tak:az normalnie sie nie chce wierzyc ze takie tanie sa jak to juz zaraz prawie sierpien:szok:moze faktycznie Polacy sie zbuntowali i nie jezdza;-)

izka no to odespaliscie:-D:-D
super ten quad, my mamy bardzo podobnego i sie sprawdza, nawet ostatnio siadal na niego Nikolasa kuzyn(5lat taki klocek troche:-p) i tez jechal a znajomi kupili w tym sklepie na M jakos(taki czerwony napis, sa tam ubranka,zabawki,slodycze i rzeczy do domku-kurcze wylecialo mi z glowy) i ten mialy jak mial kolo roczku i usiadl to nie jechal nawet swiezo naladowany:dry:kolka sie krecily w miejscu i oddawali go spowrotem

lece dalej robic pulpeciki rybne bo od rana sie z nimi mecze:sorry2:

witam !!!!!!!!!!

Drogie mamusie pozwoliłam sobie do Was zajrzec poniewaz potrzebuję opini .
JUz niedługo poraz drugi zostanę mamusią miedzy moimi pociechami będzie róznica jakieś 1rok i 3miesiące .W związku z tym przymierzam sie do zakupu niestety 3 ju zwózka .
Słyszałam dużo pozytywnych opini na temat PHIL&TEDS wersja sport mam pytanie czy w Uk ten wózek dostępny jest w sklepach czy tylko tak jak w polsce przez internet.Nie ukrywam że róznica cenowa tez jest.BYłabym wdzięczna o każdą opinię bo byc może korztystniej byłoby go kupić własnie w UK.

pozdrawiam

Jesteeeeem....

ale widze ze kobitki wywialo na wieczor :-D a ja jakos ostatnio w dzien nie moge a jak mam chwile to znow oklapne i nie ma mocnych zeby mnie zmobilizowac do pisania :-p

Nastka jakby sie uspokoila. Spi w nocy, nie rzuca sie, nie krzyczy calymi dniami, narazie jest OK. Ale powiem wam cos. Kupilismy pare dni temu ta aparature do podsluchiwania dziecka w pokoju (przyda mi sie w Polsce) i caly dzien mamy wlaczone i chodzi gites ale gdy zrobi sie ciemno... to zaczyna szumiec, sa chalasy a niunia slodko w tym czasie spi... juz ktoregos razu weszlam do pokoju, stoje a gdy wrocilam do duzego pokoju Moj mi powiedzial ze caly czas cos chalasowalo...:szok:.... duchy ??? Mamy tak co wieczor !!!!

Wiecie co, jestem taka jakas zmeczona, ze robota mi sie wali, zamiast sie za nia zabrac to ja rozkladam rece z nadzieja ze wszytsko samo sie zrobi :sorry:

Lece cos zjesc

pozdrawiam

Jesteeeeem....

ale widze ze kobitki wywialo na wieczor :-D a ja jakos ostatnio w dzien nie moge a jak mam chwile to znow oklapne i nie ma mocnych zeby mnie zmobilizowac do pisania :-p

Nastka jakby sie uspokoila. Spi w nocy, nie rzuca sie, nie krzyczy calymi dniami, narazie jest OK. Ale powiem wam cos. Kupilismy pare dni temu ta aparature do podsluchiwania dziecka w pokoju (przyda mi sie w Polsce) i caly dzien mamy wlaczone i chodzi gites ale gdy zrobi sie ciemno... to zaczyna szumiec, sa chalasy a niunia slodko w tym czasie spi... juz ktoregos razu weszlam do pokoju, stoje a gdy wrocilam do duzego pokoju Moj mi powiedzial ze caly czas cos chalasowalo...:szok:.... duchy ??? Mamy tak co wieczor !!!!

Wiecie co, jestem taka jakas zmeczona, ze robota mi sie wali, zamiast sie za nia zabrac to ja rozkladam rece z nadzieja ze wszytsko samo sie zrobi :sorry:

Lece cos zjesc

pozdrawiam

Malagorzatko - my mamy ten 'podsluch' od narodzin Nikusi i do dzis korzystamy przy kazdej Jej drzemce:tak:I czasami tez sa odglosy,bo to loki-toki odbiera czasami lekko inne takie sprzety z okolicy a nawet radio...A jak pada deszcz to w 'podsluchu' normalnie burze slychac:-DA jak sasiedzi nad nami klada sie spac(tez maja sypialnie akurat w tym samym miejscu)to jakby walili mlotkiem:dry::eek:
Ale generalnie sprzet super i znacznie ulatwia zycie i nie trzeba biegac i sprawdzac dzidzi:tak:
Martuchaa - jak pulpeciki wyszly??na pewno pyyyyychaaaaaaaaaaaaaaaaa:tak::-)

Lece bo mala buszuje i biega i maluje i ogolnie to wstala niedawno z drzemki:szok::eek::sorry:Dzis zdjelismy Jej burte(ta strone opuszczana) z lozeczka i na maxa obnizylismy dno lozeczka z materacem...Zobaczymy czy pora juz na zwykle lozeczko.Burte zdjeta w pionie postawimy przy odslonietej stronie,zabezpieczona zeby byla stabilna....No i relacjha jutro bedzie:-D

hej kobietki!
Gosia my tez mielismy ten sprzet i tez zawsze latalam do gory sprawdzac a maly wtedy smacznie spal takze zbyt dlugo moje nerwy tego nie wytrzymaly:dry:dobrze ze Nastka juz ladnie w nocy spi;-)

kasia i jak nocka? ladnie spala czy dziwili sie ze cos jest inaczej?
a pulpeciki super!!!! mniami:cool2:

Bozie , dzis tu cicho....

Kasia- chcialabym zeby w podsluchu bylo jakies pukania... my poprostu musimy to wylaczyc bo jest taki chalas jakby ktos tam stal i specjalnie krzyczal, dmuchal do samego glosnika. Wszytskie lampk sa na czerwono zapalone i tak uciacha na 2-3 sek i dalej to samo...tylko po 22 a caly dzien gdy mam wlaczone tak dla kontroli jak to dziala to cicho jak makiem zasial :szok:

Oj...To u Nas to tak trzeszczy tylko jak mala majstrujac cos przy sprzecie przestawi fale i wtedy w pokoju odbiornik jest na A a w pokoju na B...to wtedy nic nie slychac i tylko wlasnie caly czas trzaski i na czerwono sie pali.....Ale to w takim razie niezla jade macie:szok::szok::szok::szok:Rety!Szczerze to ja bym sie bala do pokoju chyba wejsc:eek::sorry2:
Ktora to z laseczek pisala o tych sladach raczek kolo sladow dziecka odbitych w gipsie?????????Pamietacie?W zeszlym roku na seieta,co dzidzia cala droge tak sie meczyla w aucie.....:confused:Ja juz sie nauczylam:w duchy wierze i nie wywoluje!Jak slysze szum to unikam!!!!!!!!!!!!!!!!!hehehehe....:dry:

reklama
Oj...To u Nas to tak trzeszczy tylko jak mala majstrujac cos przy sprzecie przestawi fale i wtedy w pokoju odbiornik jest na A a w pokoju na B...to wtedy nic nie slychac i tylko wlasnie caly czas trzaski i na czerwono sie pali.....Ale to w takim razie niezla jade macie:szok::szok::szok::szok:Rety!Szczerze to ja bym sie bala do pokoju chyba wejsc:eek::sorry2:
Ktora to z laseczek pisala o tych sladach raczek kolo sladow dziecka odbitych w gipsie?????????Pamietacie?W zeszlym roku na seieta,co dzidzia cala droge tak sie meczyla w aucie.....:confused:Ja juz sie nauczylam:w duchy wierze i nie wywoluje!Jak slysze szum to unikam!!!!!!!!!!!!!!!!!hehehehe....:dry:

to wlasnie Gosia tak miala jak do polski jechała

Do góry