reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

No ale za to soboe dzis musze lyknac zen-szenia :-D bo musze byc na nogach ...

ale was wprowadzilam w blad z tymi sobotnimi porzadkami bo dzis piatek:-p:-D:-D:-Dale ja zakrecona jestem:cool2:

Pinka mi tez sie loola zawsze podobala ale ja jestem za wysoka i ma za niskie raczki jak dla mnie:no:szkoda bo fajny wozio;-)no a co do pokrowca na nozki to racja, w uk kosztuje okolo 40funtow:szok::dry:my w maclarenie mielismy na szczescie w komplecie

a co za zdrowa zywnosc zamawialas? daj linka:-)

reklama
odkąd mała jest na tej diecie to dupsko jej sie coraz cięższe robi :tak:ciekwa jestem ile wazy ?niechce mi sie isc do GP moze poczekam jka do polandii pojedziemy:tak:

smiac mi sie chce bo jak kupuje jej spodnie to w pasie są dobre albo za duze a nogawki za krótkie heheh

Ojej spi....

Pinka - Nastusia jest na jednej drzemce od ponad tygodnia. Sama sie przestawila :-p Jak wstawla o 6 rano to szla spac gdzies o 11.30 i spala do 13-13.30 a potem szla spac o 20 pm , a teraz to niem co sie dzieje przez ostatnie 3 dni. Teraz spi na dobe 9-10 h :szok:
Loola hmmm nie obraz sie ale zawsze uwazalam ze ten wozek jest "kraczaty" :-D jest dziwnie szeroki ... ale z drugiej strony jest inny niz pozostale
Dobrze masz ze u Gp mozesz sobie zwazyc mala, bo u nas to trzeba isc do takiego osrodka gdzie sa Health Visitors. I jak GP mam pod nosem tak HV mam kawal drogi wiec tam nie chodze :no:

heeh no mnie sie ten kraczaty podoba:tak::-D no ale kazdy ma prawo sie wypowiadac bo każdemu co innego sie podoba wiec nie ma powodu do brazania;-)

hmmm to ja juz nie wiem co twojemu dziecku pomoze moze zapisz ja na silownie albo co:-D:-D:-D:-D:-D jak sie wymeczy to padnie jak zabita i wstanie rano Zart;-) a tak powaznie to ciezka sprawa.............

Pinka Krystian jak na razie nie będzie miał operacji, kontrole ma w szpitalu, tam nadzorują wszystko. Fakt jest że ta choroba lubi wracać i wtedy jest ponowna operacja. Ale odpukać w niemalowane :-) wszystko jest w porządku :-)

Witajcie
Dopiero teraz mam czas przysiaść tu i poczytac.

Małgorzatka już dziś wyprobowałam naleśniki ale wcinał.Współczuje, ja to bym padla na pysk.
A moze podaj jej herbatke z melisy taka dla niemowlat.podobno melisa uspokja i dzial na sennnie.
kiedys prszyszła do nas mojego meza siostra na kawe.noi jej synus 9 letni narzekał ze go brzuch boli.A mój mąż zaparzył mu niby mietówke bo nie przeczytał tylko spojrzał ze jest napisane liść m... no i po godzinie ten mały jakis senny sie zrobil,ale tak ze zasypiał na siedizaco...Ale miałam ubaw... oczywiscie z mojego meąz bo dzieciak uspał.

Mamuska super że wszystko ok.ja sie zastanawiam nad kupnem jakiegoś samochodzika takiego odpychacza i też buszuje po tych sklepach ale narazie nic mi fajnego nie wpadło.Chciałbym zeby był taki od 10 miesiecy do 3 lat.

Martucha to macie za sobą i to dzieki Coli.widze ze ty zakrecona jak ja.ja to już w środe to mowilam ze jest piatek ,ach jakos ten tydzien tak mi sie kreci.

Pinka ja też mam problem z ciuchami.natan jest długi i chudy.jak dobre nogawki to za szerokie.A jak dobre w tyłku to za krótkie nogawki.
co do wazenia to ja tak ja Gosia mam spotkania z HV.Tylko że ja mam dobrze bo akurat są organizowane co drugi poniedziałek i to tam gdzie Kolin chodzi do przedszkola.Wózio fajny.

Ale sie ciesze że jutro juz sobota.
Paapaaaa

PINKA nawet nie wiedzialam ze z tej zywnosci sa tez sosy,ketchupy itd:-) no i calkiem niedrogo.ciekawe czy jak dziecko nie jest na diecie bezglutenowej to tez moze to jesc:confused:

izka niezle zalatwil swojego siostrzenca twoj maz:-D:-D:-D bede musiala sprobowac tego kiedys z moim brzdacem jak bedzie za dlugo harcowal:-pchociaz on zawsze pada jak anioleczek,zaraz po kapieli i kolacji:tak:

lece go kapac bo juz pora:-)milego weekendu babeczki;-)

Martuchaa no jasne ze może nie ma problemu mozesz małemu zaserwowac napewno mu nie zaszkodzi a tylko pomoze;-) a w smaku są całkiem dobre ja mojej małej to duzo rzeczy podjadam;-):tak:

ok lece na kolacje i dobry filmik z winkiem i slodkosciami milego wieczoru laseczki buzka dla was kochane:-D

reklama
Mysle czy juz sie nie polozyc :-D ...wlasnie zasnela, no mysle ze chociaz do 5 pospi :sorry2:

Izka - juz probowalam, ale to na nia nie dziala. Juz czasem to mysle za na noc dam jej virbucol :sorry2: Ona odkywa poczatki raczkowania, samodzielnego wstawania..i mi sie wydaje ze w tym lezy caly problem. Jest tak zafascynowana i pelna energii ze szkoda jej nocy na spanie :-D

No nic lece, bo chyba juz kobitki zaczely weekendzik...i bedzie cicho :cool2:

Do góry