reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Gosia -ja jeszcze sprzatałam praswoac nie miałam juz sił dzis dokoncze:rofl2:
mamusia musi cos zarobic z włosami bo mnie sie nie podobaja farbne se hehe ja lece cos wszamac bom głodna:-)

reklama
Malgos! Jadlospis na dzis:
Zapiekanka z ziemniorow, kielbaski, papryki, pieczarek, cebulki, groszku zielonego, kukuruzy i serka zoltego!To wszystko przyprawione pieprzem, odrobinka soli i slodka papryka!;-) Polecam... szybko, tanio i lodowke mozna posprzatac...:tak::tak::-)!!!

Pinka - No ja wchodzilam na link co podalas ... ale ciebie ni ma :-D Potem jeszcze wdgladne bo Nastka szrpie mnie za nogi bo chce do lapka sie dorwac :szok:

Michaga - wlasnie wczoraj taka zapiekanke zrobilam ale zamiast ziemniakow daje makaron..pycha zapiekaneczka :tak:

no i uciekam bo mi szkrab zyc nie daje :no:

Witam ja jak zawsze w biegu bo zaraz do fryzjera z kolinem idziemy.
Małgorzatka masz racje ja tez nie jade w tym roku na swieta bo ceny biletów s akoszmarne.no własnie w Pl wszyscy mysla ze jak my tu mieszkamy to mozemy jexdzic do pl.jak chca niech przyjeżdżaja do nas.My w czworke jak mamy jechac to idzie tyle kasy ze mielibysmy pewnie wycieczke.no ale z drugiej strony to sie teskni za rodzinka.
Katarzynka z tymi biletami to szok ja jeszcze na wakacjach nie byłam a tu już taki szał z biletami na świeta.za trzy miesiace to juz beda ceny pewnie mega kosmiczne.
Pinka super fotki,mała chyba do ciebie podobna i te oczka duże po mamusi.Zawsze chciałam miec dwoch synkow ale jak popatrzylam na twoja mala to sobie pomyslałam ze fajnie by było, jak bym miala corcie.
Michaga smaczny obiadek,mniam mniam,ale ja dzis strajkuje nie ma obiadu.

Miłego weekendziku i słonca.A u nas deszcz oczywiscie jak weekend sie zbliza.

Pinka- foty superasne!Mamuska,jak dla mnie masz super wloski:tak:A na naszej klasie jestem:-)KATARZYNA STROIŃSKA(MARCINKOWSKA) TORUŃ:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Malagorzatko - ja dzis chyba kurcze w porach robie bo tanio,prosto i szybko bo samo sie piecze:tak:Przekladasz do blaszki pokrojony w krazki por i na to cieeniutko piersi z kurczaczka i lekko to vegeta,i znaowu por i kurczak i vegeta.....i tyci pieprzu mozna tez....i tak do konca sladnikow a na gore ser i przykryc folia i niech sie piecze samo najpierw na ok 150 stopni pod koniec na 200;-)M uwieeelbia, moja mala tez skubnie zawsze:-DA przy okazji dobra dietka bo jest to jedna z potraw slawnej diety SOUTH BEACH:-DBo nic tuczacego nie ma w daniu-samo zdrowie:-D:-D
Izka -powodzenia u fryzjera;-):-)No z ta pogoda to wlasnie szalu mozna dostac!ja sie z siorka umowilam bo chciala pogadac i mialysmy po parku lazic a tu nedzna pogoda i dzeszczowo:wściekła/y:

Mam w planie jutro zaprosic meza na randke,hehehe:-DDo kina znaczy sie i moze gdzies wtedy do parku i na jakies amciu:tak:Jeszcze sami nie wychodzilismy wieczorkiem odkad mala jest na swiecie:baffled:No i tescie maja z Nia jutro zostac ale juz cos kreca ze nie wiedza,wiec nawet jeszcze nic M nie mowilam,bo bedzie glupio jak nie wypali:-:)zawstydzona/y:Cos oststnio sie kielbasi i wiecznie nerwowa chodze i krzycze:baffled:wiecznie na dietach i mi sie hormony chyba zbuntowaly i bez humoru jakas jestem i pora to staremu wynagrodzic:-D:-D:-D:-D

Kasiu- zaproszonko wysłane:-):-):-):-)
a co do faceta to niezle plany oby tylko wypaliły hi hi:tak::tak::tak::tak: trzymam kciuki:-)

a mnie mozna szukac pod Paulina Kazmierek

bo podobno mój profil cos szwankuje:-D

reklama
Do góry