reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam moje drogie panie widze ze ja melduje sie jako pierwsza:-):-) wlasnie staram sie uspac mała by spokojnie zjesc sniadanie;-)i przygotowac sie na wyjscie do miasta musze kupic małej warzywka:tak:i miesko:-D
wczoraj bylismy z mała w palmiarni kurcze obrywał waszystkie kwiaty jakie jej sie nawineły:-Daz musiałam ja odciagac bo by nas wywalili jeszcze hehe :-D:-D:-D
potem wkleje kilka foci:-D

kurcze te weekendy tak szybko mijaja ze nie wiem:szok::szok::szok: człowiek nie zdąży odpocząc.....wy tez tak macie??
pozdrowionka dla wszystkich

reklama
Ja tez sie melduje po weekendzie:-)Sobota minela na poszukiwaniu dla mnie butow,ktorych oczywiscie po przejsciu chyba tysiaca kilometrow nie znalazlam:-:)-pTylko M sie smial,ze milion par przymierzylam i nie wie juz jakich ja szukam skoro zadne mi sie nie podobaly:-D
Niedziela spedzona na Hounslow u kuzynki,gdzie Nika szalala w ogrodzie i wielkiej piaskownicy:tak:
Pinka - pierscionek sliczny i na rozyczce tez prezentuje sie niesamowicie wiec wierze,ze na dloni jeszcze piekniej wyglada:tak:Bukiet tez sliczny!!!!A co tak natknelo Twego lubego,ze takie prezenty Ci sprawil??:-)

Oczywiscie randka Nam nie wypalila,bo tesciom nie chcialo sie ruszyc tylkow,bo byli po pracy....Ehhh...Oczywiscie prace skonczyli o 14 a mieli byc na 18 wiec nie wiem w czym problem...Zwlaszcza,ze naprawde za bardzo to nie maja sie czym zmeczyc w tej pracy:baffled::no:No i niby zapomnieli i juz im sie nie chce i moze jutro....Na co od razu wypalilam,ze jutro to dziekuje-nie potrzebuje.No i zamowilismy sobie pizze i wlaczylismy 'what happens in vegas' i ogladalismy przy piwku...:tak:Oczywiscie Nika niefortunnie obudzila sie o 22 i nie spala do 2 w nocy po czym na sile zasnela z Nami w lozku...,ale wieczor i tak mily:tak:
Pozdrwaiam i uciekam na spacerek;-)

Kasiu- co mojego natkneło na takie prezenty? tez mu sie zapytałam i otzrymałam odpowiedz zeeeeeeeeeeeeeee..............

Kobiete nalezy doceniac ze wie iz ostatnimi czasy wogóle mnie zaniedbal i teraz chce wszystko naprawic i podziekowac mi za to ze jestem wspanialy czlowiekiem na którego mozna liczyc cudowna matką dla jego corki i ma nadzieje ze jednak zostane jego żona:tak:

ach ci tesciowie masakra no nie!!!!!!!!!!ale ciesze sie ze i wam sie jakos ten wieczor udal:-):-)

nic tu sie nie dzieje wiec zawale was fotkami:-)

Załączniki

• SL370084.jpg
    SL370084.jpg
    123,4 KB · Wyświetleń: 35
  • SL370111.jpg
    SL370111.jpg
    98,8 KB · Wyświetleń: 27
  • SL370128.jpg
    SL370128.jpg
    78,9 KB · Wyświetleń: 27
  • SL370164.jpg
    SL370164.jpg
    112,1 KB · Wyświetleń: 41
  • SL370184.jpg
    SL370184.jpg
    195,2 KB · Wyświetleń: 43
jeszcze kilka

Załączniki

• SL370196.jpg
    SL370196.jpg
    144,7 KB · Wyświetleń: 24
  • SL370189.jpg
    SL370189.jpg
    183,2 KB · Wyświetleń: 27
  • SL370201.jpg
    SL370201.jpg
    128,7 KB · Wyświetleń: 29
  • SL370216.jpg
    SL370216.jpg
    131 KB · Wyświetleń: 27
  • SL370245.jpg
    SL370245.jpg
    175,2 KB · Wyświetleń: 30
i juz ostanie;-)

Załączniki

• SL370253.jpg
    SL370253.jpg
    153,2 KB · Wyświetleń: 23
  • SL370263.jpg
    SL370263.jpg
    133,8 KB · Wyświetleń: 23
  • SL370269.jpg
    SL370269.jpg
    163,2 KB · Wyświetleń: 22
Hej dziewczyny
No nareszcie udało mi się usiaść na BB.
Ale się dziś wyspałam.Mały jak wczoraj zasnął o 20 to obudził się po 7.:happy2:
Natan ostatnio jak tylko usłyszy muzyke to trzęsie pupą i tańczy.
Wszedzie go pełno, ja juz nie mam siły.

Katarzynka s ja tez dziś robie te danie co podałaś,bardzo szybko sie robi no i mam nadzije ze bedzie pychotka.Szkoda że randka nie wypaliła,ale masz tych teściów.

Pinka ta twoja małą zdolna babka ale te oczy jakie ma śliczne.Moj mały to potrafi tylko psocić.Ale za to jak mu przystawie chusteczke do noska to dmucha.
no i super prezenty.a te fotki superaśne.Ja się śmije że jak pojedziemy do Pl to natan tam wszystkim kwiaty poobrywa.

Małgorzatka ale ta twoja Nastka to duża. moj Natan jest na siatce centylowej cały czas na 50.kolin to pamietam, ze zawsze był wysoko ponad 70 centylem.Tylko tyle że długi i chydy jak patyk.

Martucha zagladaj częściej i pisz co tam u Was.

ok zmykam PA

Pinka ale masz rewelacyjnego faceta, moj nigdy mi czegos takiego nie powiedzial:baffled: a zaniedbywal nas i to nie raz:no:
a fotki super, fajnie ze wam sie wypad udal;-)i jaka hustawke ma swietna!!:tak:

katarzyna_s a jakich butkow szukasz? ja ogolnie w uk jak znalazlam dla siebie fajne to tylko sportowe no i raz kozaczki:-p

izka0401 wrzuc jakies fotki bo juz dawno was nie widzialam:-)

Hej dziewczyny.
Mam do Was ogromna prosbe i prosze o rade bo nie wiem co teraz zrobic.Jesli tylko ktoras z Was zna przepisy to dajcie znac
4 czerwca 2007 urodzilam dzidziusia.Pracowalam w szkocji ale bedac na urlopie macierzynskim przeprowadzilam sie na poludnie anglii.Po uplywie macierzynskiego moj pracodawca poinformowal mnie ze nie jest w stanie znalezc mi pracy tam gdzie mieszkam bo akurat nic mie maja w moim rejonie.Ok i tak zostalo.Kilka dni temu zadzwonilam do payroll office i poprosilam o p45.Dzisiaj mi je przyslano ale leave date postawili mi 22 06 2007.Zadzwonilam ponownie do payroll i tlumacze ze nie moga postawic tej daty poniewaz 39 tygodni od urodzin dzidziusia mialam urlop macierzynski.Pan mi tlumaczy ze moga postawic ta date poniewaz maternity pay placilo mi job centre a nie ich firma.I co mam terazzrobic bo mnie sie jobseeker allowance nalezy ale z data z zeszlego roku to mnie wysmieja.Ze niby co po roku mnie sie przypomnialo?No i jeszcze wychodzi na to ze pobieralam zasilek macierzynski jako bezrobotna.Prosze poradzcie cos.Z gory dziekuje i pozdrawia.Asia

reklama
martuchaa- to hustaweczka to w sklepie ja testowalismy hehe chcielismy jej kupicale w sumie zrezgynowalismy bo za mało stabilna a ona bujała sie jak oszalala:-D:-D:-D:-D

kurcze ja tak trzymalam kciuki aby u was wszystko sie poukladalo a tu nic szkoda:-:)-(to oznacza ze juz do UK nie przyjedziesz?

izka- no to fatk spleska ma po mnie:-D:-D:-D:-D:-D no icos jeszcze hehee

Do góry