reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc!
Ja tez prasowalam do prawie 1 w nocy!Ale nie dokonczylam Naszych rzeczy prasowac,no ale niunka ma wszystko poprasowane...a nastepne sie suszy:wściekła/y::zawstydzona/y::-p
Moje dziecko nie chce jesc owocow ostatnio a tak je kochala!Nawet musy owoceowe nie przechodza:crazy:No i narazie sprawdza sie genialny plan:otoz kupilam foremki do ciasteczek i zamrazam jogurciki na patyczkach i wyjmuje w smiesznych ksztaltach jako lody:-D:-DA moje dziecko szybko wcina wszysciutko:-p:laugh2:Ciekawe jak dlugo da sie nabierac:laugh2::rofl2:
Znalazlam polaczenie samolotem do Pl 13/12 - 29/12 za 200£ za Nas dwie:-)Az mi serce szybiej zabilo i sie lezka zakolysala,ze pojade:tak:A mezus z powodu panicznego strachu na latanie jedzie autokarem i na ten termin za 140£:tak::-)Tragicznie nie jest...Choc i tak troszke zal takiej kasy na te kilka dni:baffled:Ale wszyscy razem bedziemy i mamcia sie ucieszy no i juz taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak mocno tesknie za braciszkiem,ze szok!!!!A Wy lecicie na swieta?Czy tylko ja taka glupia,ze tyle wydac chce?:confused:

reklama
Katarzynka -a w jakich liniach znalazlas taka tanioche?
Tez bym chciala poleciec... jestem w Londku od 6 lat i kazde Boze Narodzenie spedzalam tutaj - wrrrrr.......:-(!!! Teraz mnie jeszcze bardziej ciagnie ze wzgledu na Michasie...tyle ma kuzynek i kuzynow w PL a nie widuje sie z nimi wcale! :-:)-:)-(

Moja Miki zabkuje...juz 2 raz dzisiaj spi-marudna bidulka, jesc nie chce...czekamy na zabeczki-czworeczki!

Ja zmykam bo mam kuuupe papierow do wypelniania...a prasowanie to sobie na sobote wieczor zostawiam...czekam az sie wiecej uzbiera!;-)

Michaga- w Ryan Air,bo tylko to lata do Bydgoszczy a z tamtad godzinka i w domku jestem:tak: Tylko szybciutko kupic musze a tu jak narazie nawet tyle takiej 'luznej' kaski nie mam:no:I jak na zlosc wszystko na raz:malej trzeba nowego lozeczka,paszport, w sierpniu moi rodzice przylatuja,urodzinki.....Ehhh...Tak to jest:zawstydzona/y:Ale cos wykombinuje byle tu nie byc 3ci rok...z tesciami:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::laugh2:
Masz czas jutro na wypad do parku albo WW?Moze jeszcze Ania da sie wyciagnac:tak:;-)

Pogoda ma byc spoko,a po 12 mi jak najbardziej pasuje,bo M idzie do pracy na popo;-)To moze na tym samaym przystanku co ostatnio o 13?Polazimy gdzies,ok?Bo jak juz jestesmy z Nika na placu zabaw,to sama widzialas,ze nie bardzo moge nawet na 5minut w spokoju ustac i pogadac:baffled::laugh2:To do juterka w takim razie:-)

Pinka - zmobilizowalas mnie i wysprzatalam kuchnie lacznie z myciem podlog ..padam z nog :-p

Katarzynko- my lecimy juz w lipcu a na swieta juz zapowiedzialam ze Nas nie bedzie ze wzgledu na zawrotne ceny biletow :rofl2: Oczywiscie zaraz uslyszalam ze tak nie moze byc , ze musimy byc w Polsce na BN, zaraz kazdy nos na kwinte bo chyba sobie zarty z nich robie i wogole, ale ze zadne argumenty na nich nie dzialaly to powiedzialam ze bedziemy na BN, ale musza juz zaczac zbierac po najblizszych kaske - jakies £600-£700- na bilety lotnicze na nas trojke i sie stawimy na miejscu w wyznaczonym przez nich terminie :-) albo jak tak bardzo chca spedzic z nami BN to zapraszamy do Nas !
Ja rozumiem ze kady chce zebysmy byli najlepiej 10 razy do roku, tym bardziej ze teraz jest Nastusia, ale kasa, kasa, kasa... kazdy mysli ze kasa tutaj to sypie sie z nieba a my to mamy wlasna mennice...szkoda gadac. I tak jestesmy w Polsce 2-3 na rok.
Tak wogole to mysle ze Polacy pwonni dac popalic liniom autokarowym i lotniczym i "zastarjkowac" i wlasnie na swieta nie kupowac biletow. Przeciez ceny sa masakryczne.

Pinka - mnie tez zmobilizowalas:-DPosprzatalam gruntownie cale mieszkanko i podlogi tez pomylam:laugh2:Tylko w kuchni szafki mi w srodku zostaly,ale malutka nie spi wiec nie chce wlazic na blat i wyjmowac wszystkiego:-p
Mala-gorzatko - no wlasnie u Nas to jest tak,ze w ciagu roku nie jezdzimy do Polski,raczej w urlop staramy sie gdzies indziej wyruszyc,bo w Pl zawsze sie majatek wydaje...I zostaje ta jedna Wigilia na ktorej mi najbardziej zalezy zawsze...Dlatego ciesze sie,ze takie w miare bilety znalazlam:rofl2:No i moja siorka jest tez w Londynie ale na swieta wszyscy zjezdzaja sie u mamy i jak pomysle,ze Oni by byli razem a ja tu z tesciami to ....ehhhh..... juz nigdy wiecej:baffled:Ale mi te zkasy zal zwlaszcza,ze jej nie ma za bardzo:no:
Michaga - przepraszam,ale jutro nie wypali,bo siorka dzwonila,ze chce pogadac,bo cos nie tak jest....:confused::zawstydzona/y:Zgadamy sie jakos mam nadzieje wkrotce;-)

Ostatnia edycja:
hehe no to sie ciesze dziewczeta
ze tak mnie ładnie słuchacie:-D:-D:-D:-D
to teraz przedstawiem wam kobiete mobilną i jej skarbka:tak::tak::tak:

Załączniki

• wika.jpg
    wika.jpg
    120,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Oh Pinko , az mnie obudzilas tym swoich rejwachowaniem :-D:-D:-D Do pozna siedzisz...ja juz o 23 poduche gniote na maxa :-D
Zdjecia...mama super kobitka, a Calineczka... cukiereczek ze hej.

Wlasnie mam dzisiaj sie zmobilizowac i wkleic pare nowych fotek, ale najpierw poki Nastusia spi musze zrobic liste zakupow, pomyc gary i poprasowac ile sie da :-D

Katarzynko- calkowicie cie rezumiem :tak: Swieta sa swietami i nic nie zastapi tych dni z rodzina. A my za przeproszeniem dupy nigdzie indziej nie mozemy ruszyc bo ciagle do Polski i do Polski i juz mamy dosyc bo tez chcielibysmy gdzies pojechac, cos zobaczyc a nie tylko do Polski...no ale sie teskni ...

Macie jakis pomysl na obiad ???? :baffled::baffled::baffled:

Do góry