reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Boze Gosia one cuuuuuuuuuuuuuudna a jakie ma włoski sterczace haha no nie moge no a ta bagietke to tak dorwała jak bys ja co najmniej głodziła hi hi
kiteczki piekne moja nie da se zrobic musze sprytem ja podejsc hehe

UROCZY-PULPECIK:-):-):-):-):-):-):-):-)

Moje dziecko mnie osłabia:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

słuchajcie nauczyla sie przybijac piątke i teraz chodzi i wszystkim reke wystawia nawet kwiatom hehe a ja ze smiechu nie moge:-D:-D:-D:-D:-D
umie tez mówic NIE oraz kiwac głową NIE i jak jej zadaje pytanie to albo mówi albo kiwa he he:-D:-D:-D:-D
no i jeszcze jakies 3 miesiace temu naczyła sie papugowac po kim np: jak ja kaszle to ona tez:-):tak: potem o ty zapomniala dzis zakaszlałam a ona za mna i tak chodziła chyba ze 30 min i mnie prowokowała kaszląc hehe:-D:-D:-D:-D urwis jeden

a najlepszy jest motyw jak mówie Wikus idziemy zmienić pampera a Wika jednym ciągiem odpowiada
NIE NIE NIE NIE NIE ..........NIEEEEEEEEEEEEEEEEE

HAHAHAH

NO TO SIE NACHWALIłAM CO?

Pinka- GRATULACJE ogromniaste!!!!!Spoko,chwal sie ile sie da:-DKazda z Nas wie dobrze jak fajnie jest odkrywac cos nowego u Naszych pociech;-):tak:Moja Nika sama biegnie do lazienki i przystawia sobie stopien do zlewu i jak odkecimy wode to dokladnie myje raczki:-D, schodzi ze stopnia i tymi mokrymi raczkami odklada go na miejsce i dopiero prosi o recznik wyciagajac raczki:-DNo i widzisz?Ja tez sie chwlae:-D:-D:-D
DALEJ MAMKI-CHWALIC SIE!!!po to mamay forum:tak::laugh2::-p
Gosiu - brak mi slow!Przepiekna kruszyna!Wloski zabojcze po prostu!!!!!Slicznoooooooooooosci!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Kasiu-to rzeczywiscie slodko to musi wyglondac hehe:tak::tak::tak::tak::tak:

ja juz kobitki poprasowala ale kolejne sie suszy wiec jutro na nowo:rofl2::rofl2::rofl2:
ale dostałam ekstra zelazko wiec luz blus;-):tak: teraeszcze podłogi pomyje zjemy kolacyjke i nunu moze sie wreszcie wyspie:confused: chociaz watpie:tak:

a jutro sie wam pochwale co jeszcze dostalam do tatusia hehe

dobranoc wszystkim:-)

Dziekuski mamusie :-)

Pinka - dobrze ze Nastka nie wyglada na glodzona bo po tym zdjeciu z bagietka naprawde moglabys pomyslec :-D:-D:-D Ale co dziwne..jak ktos ja wizial na zdjeciach a potem nas odwiedza to mowi, ze ona nie jest taka pulchna jak na zdjeciach :-D A wloski...fakt faktem czesc wloskow jej sterczy pomimo ze juz sa dlugie :-D:-D:-D a zanim jej zmiksuje jedna kitke to jestem mokra :-D to jest jak walka z wiatrakami:-p
No i co tam jeszcze dostalas ? Chyba rzeczywiscie sie dzis nie wyspisz jak juz ucieklas...juz nie miksuj ze to mycie podlog :laugh2:

Katarzynko- Danie wdroze w zycie, bo widze ze robi sie to ekspresowo !
Mam nadzieje ze randeczka wypali. Nie ukrywam ze nam tez przydaloby si cos takiego ...bo...ah sama wiesz. Na chwile by czlowiek zboczyl z toru po ktorym pedzi dzien i noc. No ale nie mamy z kim malej zostawic, wiec kino mozemy zrobic sobie przed tv a do parku to tylko pchajac wozek :tak:

Nastka to chodzi i kaszle nasladujac juz od 5 m-ca zycia. Tym wlasnie zwracala na siebie uwage- a jak sie na nia spojrzalo to sie usmiechala. Teraz jak uslyszy ze ktos kaszle to ona zaraz tez - a jak sie jej dopowie jaki to ona ma straszny kaszelek to omlo sobie dziewczyna pluc nie wyluje :-D
A jak zauwazy ze ktos cos je i miele buzia to ona od azu zaczyna mlaskac i udaje ze przezuwa.
Ostatnio bardzo lubi wyciagac pranie z pralki i zakupy z torby... jest w siodmym niebie.
Za to nie da sobie zalozyc nic na glowe, czapki, beretki, przepaski..nie wchodzi w gre :szok: juz strach myslec co bedzie jesienia choc mam wielka nadzieje ze z tego do tej pory wyrosnie :-p
poza tym jak jej zaloze buty i wsadze do wozka to ona je musi odpiac albo odwiazac i coraz czesciej je zdejmuje :szok: A jak jej zaloze zeby pochodzila po trawce - wiec jej musze zapiac butki- ona sie nachyla odpina, i idzie dalej :rofl2:

no to uciekam..bo pewnie wszystkie juz delektujecie sie zapachem weekendu :-)

Gosia- to zes mnie podsumowala hehe

hejka ja tylko na momecik:-) bo zaraz papu ide jesc wklejam moj prezent który dostalam.........................tylko taka jakosc bo za cholere nie moglam zrobic foty skubany tak sie błyszczy ze nie wiem;-);-)i wszystko sie odbija w nim

aaaaaa.......to nie zareczynowy hehe

uciekam i milego weekendu dla wszystkich:tak::-)

Załączniki

• pier.jpg
    pier.jpg
    84,5 KB · Wyświetleń: 31
  • pier2.jpg
    pier2.jpg
    94,9 KB · Wyświetleń: 33
hej kobietki!
ja tak na chwilke, zagladam do was ale jakos ciezko mi wszystko nadrobic:-p

Pinka swietnie wygladasz, wloski masz super a Wiktorka sliczniusia i te jej oczka niebiesciutkie!!:-)
no i jak slicznie stoi juz:szok::tak:

mala-gorzatka a Nastka mnie normalnie rozwalila!! cudowna jest i jaka ma fajna buzke i te wloski sterczace!! no i w kiteczkach tez laseczka ze hej!!

pozdrawiam wszystkie mamuski i milej niedzieli;-)

Martucha ty nie marudz ze trudno ci nadrobic tylko czesciej do nas zaglondaj my dzis uciekam y do palmiarni pozdrawiam wszystkich buuuzka

reklama
Pinka no obowiazkowo:-D a w ogole to zapomnialam napsac ze pierscionek i oprawa boskie:tak:
i odrazu pomyslalam ze zareczynowy bo kiedys cos pisalas o drugim dziecku ze niedlugo planujecie takze myslalam ze jeszcze slub was czeka;-)

Do góry